kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Borçelik İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Borçelik İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi sizler için derledik! Borçelik Nedir? Kimin? Ne Zaman Kuruldu? Borçelik İş İlanları ve Personel Alımı Ne Zaman? Borçelik İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Türkiye’de 2020’li yılların en büyük sorunu işsizlik sorunu olacağa benziyor. 2000’li yıllardan itibaren kademeli olarak artan işsiz sayısı 2020 yılı itibariyla astronomik seviyelere ulaştı. Genç nüfusun Avrupa’ya kıyasla fazla olduğu ülkemizde gençlerin işsiz kalması dinamik nüfusun pozitif yanlarını gölgeliyor. Bu nedenle Türkiye’de son dönemde en çok ilgi çeken konuların başında iş ilanları, personel alımları ve iş başvuru süreçleri geliyor. Personel alımı yapan firmalara duyulan ilgi de artıyor. Son dönemde Türkiye’nin en önemli çelik üreticilerinden Borçelik tarafından yapılan iş ilanları ve personel alımları büyük ses getirdi. Peki Borçelik iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu hakkkında en doğru bilgiler nelerdir?

Borçelik Nedir? Kimin? Ne Zaman Kuruldu?

Türkiye’nin ilk özel ve en büyük ikinci yassı çelik üreticisi olan firma 1990 yılında faaliyetlerine başlamıştır. 3 soğuk haddeleme, 3 sıcak galvaniz hattı ile dikkat çeken firma 900 bin tonu aşkın galvaniz kapasitesi ile Türkiye’nin en büyük üretim kapasitesine sahip ve en modern falvanizli sac üreticisi olarak öne çıkmaktadır. Borçelik firması, Borusan çatısı altında olan bir firmadır. Kurulduğu tarihten bugüne ülkedeki en önemli aktörlerden olan Borçelik 2020’li yıllarda da büyümesini sürdürmekte kararlı. Bunun için düzenli olarak personel, işçi, yönetici, memur alımı yapılmaktadır. Borçelik iş ilanları, iş imkanları ve olanakları, kariyer fırsatları, açık iş pozisyonları, iş başvurusu, iş başvuru formu ile ilgili merak edilenleri sizler için inceledik.

Borçelik İş İlanları ve Personel Alımı

Borçelik Bursa’nın Gemlik ilçesinde önemli tesislere sahiptir. 240 bin metrekarelik tesisinde sıcak daldırma galvanizli çelik, soğuk haddelenmiş çelik, sıcak haddelenmiş çelik gruplarında üretim yapılır. Bu üretimler oldukça zorlu işlemler sonrası gerçekleşir ve bu süreci yönetecek onlarca personele ihtiyaç duyulur. Bu işleyişin kesintisiz sürmesi için firma personel eksikliğine izin vermeden sürekli alım yapar ve personel yetiştirir. Kamu ilanı

Firmanın yaptığı personel alımları özellikle belirli pozisyon ve unvanlara yöneliktir. En sık yapılan personel alımları, satış yetkilisi, pazarlama uzmanı, üretim operatörü, vinç operatörü, mali işler uzmanı, kalite operatörü, ar-ge mühendisi ,yazılım uzmanı, sevkiyat görevlisi, işçi, şoför, güvenlik personeli, avukat, sağlık görevlisi gibi kadrolara yöneliktir. İş ilanlarına kadın-erkek, deneyimli-deneyimsiz, yeni mezun, ilkokul-lise-üniversite mezunları başvuru yapabilir.

Borçelik İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Borçelik iş başvurusu için ilk adres firmanın internet sitesidir. Adaylar burayı ziyaret ederek iş başvuru formu doldurmalı, özgeçmiş oluşturarak firmaya müracaat etmelidir. İş başvuru formu sayfasında üyelik ve bilgi doldurma işlemlerini gerçekleştirmeniz istenir. Böylece açık iş pozisyonları için başvurunuz değerlendirilir ve süreç sizin için başlar. Özgeçmişiniz beğenilirse görüşmeye davet edilirsiniz.

Borçelik iş ilanları, iş başvurusu ve iş başvuru formu: https://www.borcelik.com/insan-ve-kariyer/insan-ve-kariyer/borcelik-te-kariyer

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.