kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

BUGSAŞ İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

BUGSAŞ İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu ile ilgili tüm merak edilenleri araştırdık. Peki BUGSAŞ nedir? Ne demek? BUGSAŞ iş ilanları ve personel alımı ne zaman? BUGSAŞ iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır? BUGSAŞ iş başvuru formu nedir? Nasıl doldurulur? Nasıl bulabilirim?

Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde şehrin iş ve faaliyetlerini düzenlemek için kurulan ve görev yapan pek çok şirket bulunmaktadır. Bu şirketlerden bazıları şehrin su yönetimini, bazıları elektrik işlemlerini, bazıları ise ulaşım hizmetlerini yönetir ve koordine eder. Ankara da ulaşım denildiğinde ise akıllara Ankaray ve Metro ulaşım hatları gelmektedir. İşte bu önemli iki ulaşım hattını yönetmekle, işletme yükümlü olan kuruluşun adı ‘BUGSAŞ’tır.  Ankara Büyükşehir Belediyesi bünyesinde yer alan BUGSAŞ, Ankaray, Metro, Ankara Şehirlerarası Terminal İşletmesi gibi başkent için hayati derecede önemli ulaşım hatlarını işletmektedir. 5 milyon civarında insanın yaşadığı ve milyonlarca insanın seyahat ederken geçiş güzergahında olan Ankara’da ulaşım hatlarının kesintisiz, hatasız işletilmesi oldukça önemlidir. Bu nedenle firma hizmet kalitesini düşürmemek hatta artırmak için sık sık personel alımı yapmaktadır. BUGSAŞ iş ilanları her yılın farklı döneminde yayımlanmaktadır. İşte BUGSAŞ iş ilanları, personel alımı, iş başvurusu, iş olanakları, açık iş pozisyonları, iş başvuru formu ile ilgili tüm merak edilenler…

BUGSAŞ Nedir? Ne Demek?

Başkentin can damarlarını işleten firma 9 Ekim 1990 yılında kurulmuştur. AGSAŞ adı ile 1 milyon lira sermaye ile kurulan firma ilk yıllarında doğalgaz altyapı yatırımları ile görevlidir. Ancak daha sonra başkente raylı sistemlerin gelmesiyle şirketin faaliyet alanı genişletilmiş ve bu sistemlere yoğunlaşılmıştır. 1995 yılında yapılan bu görev, sözleşme değişikliği ile firmanın adı da BUGSAŞ olmuştur. 1995 yılı ve sonrasında şirket Ankaray, Ankara Metrosu, AŞTİ gibi önemli ulaşım hatlarının işletmesini almıştır. 2018 yılında sermayesi  90 milyon liraya çıkartılan firma şehirdeki teleferik hattını da işletmektedir. Genel Müdür ile yönetilen firma büyükşehir belediyesine bağlıdır.

bugsas nedir ne demek

BUGSAŞ İş İlanları ve Personel Alımı

Ankara’daki en önemli ulaşım hatları olan Ankaray ve Metro ile ülkedeki şehirlerarası ulaşımın merkezlerinden biri olan AŞTİ’yi yönetebilmek için oldukça fazla personele ihtiyaç duyulmaktadır. Bu nedenle bu ulaşım hatlarını işleten BUGSAŞ sık sık personel alımı yapmakta ve iş ilanları yayımlamaktadır. BUGSAŞ işçi, güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, memur, eleman, avukat, şoför, büro görevlisi, muhasebe personeli, doğalgaz elemanı, asistan, yönetici gibi farklı kadrolarda yüzlerce personel istihdam etmektedir. İlkokul, ortaokul, lise, üniversite gibi farklı eğitim kurumların mezun olan adaylar firma bünyesinde çalışabilir. Ayrıca yine deneyimli ve deneyimsiz olan adaylar firma bünyesinde istihdam edilebilmektedir.

BUGSAŞ iş ilanları ve personel alım süreçleri seçme, değerlendirme, geliştirme, kariyer planlaması ve emeklilik olmak üzere 5 aşamadan oluşmaktadır. İşe alınacak personeller özenle seçilir. Çalışanların performansları düzenli olarak değerlendirilir. Çalışanlar şirkete gelecek yıllarda daha üst pozisyonlarda ve daha iyi hizmet verebilmesi için geliştirilir. Ayrıca yine personeller için kariyer planlaması yapılır. Son olarak da personellerin çalışma hayatları sonrasındaki dönemi emekliliği kapsayan yaklaşımları sergilemek, çalışanların emeklilik planlarını yapmak şirket için önemlidir. Bu nedenle toplumun her kesiminden, farklı yaş gruplarından, kadın erkek, farklı eğitim seviyelerinden binlerce kişi BUGSAŞ’da çalışmak istemektedir.

BUGSAŞ İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Firma bünyesinde yayımlanan iş ilanları, personel alım süreçleri için takip edilmesi gereken tek adres firmanın resmi internet sitesi olan www.bugsas.com.tr adresidir. Firmanın iş ilanlarına başvurmak isteyen kişiler bu siteye girerek insan kaynakları bölümüne geçmeleri gerekmektedir. Aşağıda yer alan linke tıklayan BUGSAŞ İnsan Kaynakları sayfasına ulaşabilirsiniz. Açılan sayfanın sol kısmında gri bir buton halinde ‘iş başvuru formu’ butonunu göreceksiniz. Bu butona tıkladıktan sonra karşısına çıkan formu doldurmanız gerekmektedir. Bu formu doldurduktan sonra sayfanın en altındaki ‘gönder’ butonuna basmanız yeterli olacaktır. Başvurunuz değerlendirildikten sonra firmanın insan kaynakları bölümü sizinle iletişime geçecek ve mülakata çağıracaktır.

bugsas is basvuru formu

BUGSAŞ İş Başvuru Formu

Firmanın iş başvuru formu elektronik ortam üzerinden doldurulmaktadır. Bu nedenle elinize bir kağıt verilmeyecektir. Firmanın insan kaynakları sayfasından gireceğiniz iş başvuru formu sayfasında kişisel bilgilerinizi doldurmanız gerekmektedir. İş başvuru formu üzerinde kimlik bilgileri, iletişim bilgileri, askerlik bilgisi, eğitim bilgisi, yabancı dil seviyesi, iş tecrübesi ve çalışmak istenilen alan ile pozisyon gibi bilgiler yer almaktadır.

asti bugsas

Yorumlar

  1. erkan kaya Avatar erkan kaya dedi ki:

    iş başvurusu

  2. Nurdan Avatar Nurdan dedi ki:

    Ben herhangı bıt beledıyeye gırmek istiyorum lütfen yardımcı olun

  3. Mevlüt ardıç Avatar Mevlüt ardıç dedi ki:

    FİRMANIZ GELECEĞE YÖNELİK ÇALIŞMA ALANI OLAN BUYUK BİR FIRMA ÇALIŞIMA SARTLARI OLSUN UZUN VADEDE ÇALIŞILACAK GÜZEL BİR FİRMA DIR

  4. Mevlüt ardıç Avatar Mevlüt ardıç dedi ki:

    GELECEĞE YÖNELİK ÇALIŞMA ŞARTLARININ EN İYİ OLAMASI SEBEBI İLE ÇALIŞMAKTAN ZEVK ALACAĞIM BİR FİRMA

  5. Mevlüt ardıç Avatar Mevlüt ardıç dedi ki:

    BUĞSAŞ GELECEĞE YÖNELİK ÇALIŞMA ŞARTLARININ EN İYİ OLAMASI SEBEBI İLE ÇALIŞMAKTAN ZEVK ALACAĞIM BİR FİRMA