kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Burger King Personel Maaşları Ne Kadar?

Burger King Personel Maaşları Ne Kadar? Burger King Personelleri Kimlerdir? Burger King Personelleri Ne İş Yapar? Burger King Personel, Kasiyer, Aşçı, Komi, Garson, Müdür Maaşları Ne Kadar?

A+
A-

İş aradığımız bir dönemde en çok merak edilen sorulardan biride maaşlardır. Bu yazımızda yemeyi sevdiğimiz kadar iş imkanlarını da merak ettiğimiz fast food zincirlerinden Burger King personel maaşları ne kadar sorusu aklımıza geliyor. Sizlere hemen Burger King personelleri kimdir ve maaşları ne kadardır sorularını cevaplayalım.

Türkiye’de olduğu gibi tüm dünyada da fast food zincirlerine ilgi büyüktür. Hamburger, sandviç, sosisli, ıslak hamburger, tavuk ve patates kızartması gibi ürünler çok sevilmektedir. Bu nedenle dünyada devasa boyutlara oluşan fast-food zincirleri oluşmuştur. Burger King firması da bu firmaların başında gelmektedir. Neredeyse tüm dünyada binlerce mağazası olan firma bünyesinde yine binlerce personel çalışmaktadır. Öğrenciler, işsizler, iş değiştirmek isteyenler Burger King personelleri ve maaşları ile ilgili sorular sormaktadır. Peki Burger King personelleri nelerdir? Kimlerdir? Burger King personelleri ne iş yapar? Görevleri nedir? Burger King personel maaşları ne kadar?

Hamburgerciler Ne Kadar Para Kazanır? Hamburgerci Açmak Mantıklı Mı?

Burger King Personelleri Kimlerdir?

1954 yılında “McLamoreDavid” tarafından kurulmuştur. ABD merkezli fast-food zinciridir. İlk Burger King restoranı 1954 yılında Miami’de açılmıştır. Kısa sürede şubeleri tüm dünyaya yayılmıştır. Firma bünyesinde kasiyer, mağaza müdürü, kurye, bulaşıkçı, temizlik görevlisi, kızartma ustası, komi gibi pek çok personel çalışır. Bu personellerin maaşları da birbirinden farklılık göstermektedir.

Burger King Personelleri Ne İş Yapar?

Burger King firması bünyesinde farklı kadro ve görevlerde personeller çalışmaktadır. Komi, bulaşıkçı, güvenlik görevlisi, temizlik elemanı, şoför, depo sorumlusu, kızartma elemanı, hamburger hazırlama personeli, mağaza müdürü, grup müdürü gibi personeller firmada görev yapar. Ayrıca personellerin farklı rütbeleri de vardır. Bunlar expert yani servis uzmanı, servis supervisor, vardiya müdürü, asistan müdürü, restoran müdürü, grup müdürü, bölge müdürü, ülke sorumlusu gibi rütbelerdir.

Burger King Personel Maaşları Ne Kadar?

Firmada her kadro için farklı bir maaş politikası bulunur. Ancak en düşük maaşlar asgari ücret düzeyindedir. İşe yeni başlayan bir çalışan yaklaşık 8506 TL yani asgari ücret tutarında maaş alır. 

Burger King bünyesinde kurye olarak çalışan personeller de asgari ücret alır. Kurye maaşları 8 bin TL civarındadır.

Bulaşıkçı Maaşları Ne Kadar?

Burger King günde kaç saat çalışıyor?

Burger King 10:00 – 22:00 saatleri arasında hizmet vermektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.