kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Darüşşafaka İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Darüşşafaka İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi sizin için inceledik. Darüşşafaka Nedir? Ne Demek? Darüşşafaka İş İlanları ve Personel Alımı Ne Zaman? Darüşşafaka İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

2020 yılı tüm dünya için kabus gibi geçti. Ekonomi yeni tip Koronavirüs salgınından büyük yara aldı. Tüm dünyada işten çıkarmalar arttı, fakirlik oranı yükseldi. Türkiye’de salgından olumsuz etkilendi. Yaşam kalitesi düşen insanlar daha iyi gelir elde etmeye çalışmakla geçirdi. Ülkedeki en önemli sorunlardan işsizlikte önemli bir gerçeklik. Milyonlarca olduğu öne sürülen işsizler iş bulmaya çalışıyor. Özellikle eğitim sektöründe iş arayanların sayısı bir hayli fazla. Bu noktada Darüşşafaka Eğitim Kurumları karşımıza çıkıyor. Yayınladığı iş ilanları, gerçekleştirdiği personel alımlarıyla dikkat çeken Darüşşafaka Eğitim Kurumu istihdamı destekliyor. Peki Darüşşafaka Eğitim Kurumu nedir? İş ilanlarına iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Darüşşafaka Nedir? Ne Demek?

Türkiye’nin en önemli ve en büyük eğitim kurumlarının başında Darüşşafaka gelmektedir. 1863 yılında İstanbul’da kurulan Darüşşafaka parasız, yatılı ve karma eğitim veren bir öğretim kurumudur. Babası ve annesi hayatta olmayan, maddi imkanları sınırlı ya da sıfır olan, yetenekli, geleceği olan, başarılı çocuklar 10 yaşındayken Darüşşafaka Cemiyetine teslim edilmektedir. Bu kurumda uluslararası standartta, son teknoloji ve önemli imkanlarla eğitim verilmektedir. Düşünen, sorgulayan, araştıran, topluma ve çevresine duyarlı, sorumluluklarının farkında olan, aydın ve çağdaş bireyler yetiştirilir. Hayata 3-0 geride başlayan çocuklar durumu 4-3 yapıp öne geçebilir. Bu özel kurum her yıl farklı kadro ve pozisyonlarda çalışmak üzere personel alımı da yapmaktadır. Darüşşafaka Eğitim Kurumu, işçi, eleman, memur, öğretmen, yönetici, aşçı, güvenlik görevlisi vb. personel alımı yapmaktadır.

Darüşşafaka İş İlanları ve Personel Alımı

Türkiye’nin en önemli eğitim kurumlarından biri olan Darüşşafaka’nın merkezi İstanbul’un Maslak ilçesinde bulunan binadır. Sosyal ve ekonomik imkanları, eğitim kalitesi, personel kalitesi ile ülkedenin eğitim yıldızıdır. Bu kurumda çocuklarını okutmak isteyenler ve bu kurumda çalışmak isteyenlerin sayısı binlerle ifade edilmektedir.

Darüşşafaka Eğitim Kurumu bünyesinde farklı kadro ve pozisyonlarda onlarca personel çalışmaktadır. Bu kapsamda beklenen ve daha önce yayınlanan iş ilanları şu kadrolar içindir; Öğretmen, psikolog, hemşire, engelli personel, yaşlı bakım elemanı, sosyal hizmet uzmanı, İngilizce öğretmeni, iş analisti, büro personeli, memur, sekreter, güvenlik görevlisi, temizlik elemanı, aşçı, işçi

Darüşşafaka İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Darüşşafaka’nın İzmir ve İstanbul’da yerleşkeleri ve faaliyetleri bulunur. Personel alımları da birden farklı il için olabilir. Alanında uzman, yeterlilikleri ispatlanmış personelleri özenle seçen Darüşşafaka İnsan Kaynakları birimi tüm süreci yönetir. Kurumda çalışmak çok prestijlidir çünkü kurumun tüm imkanlarından faydalanmak mümkündür. Darüşşafaka iş başvurusu yapmak için iş başvuru formu doldurmak ve bu sayede resmen başvuru yapmak gerekmektedir. Ayrıca kurumda size referans olacak birilerinin olması şansınızı artıracaktır. Çünkü böyle özel kurumlarda hataya yer yoktur.

Darüşşafaka Eğitim Kurumları İş Başvurusu: https://www.darussafaka.k12.tr/insan-kaynaklari/

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.