kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 518 Personel Alım İlanı

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından tüm ülke genelinde istihdam edilecek 518 sözleşmeli personel alımının yapılacağı Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi üzerinden yayımlandı. Peki DSİ 518 sözleşmeli personel alımı için başvuru şartları nelerdir? DSİ 518 sözleşmeli personeli hangi kadrolar için istihdam edecek?

Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitesi dpb.gov.tr üzerinden 15 Eylül 2017 tarihinde duyuru ile Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) ülke genelinde ve farklı pozisyonlarda olmak üzere toplamda 518 kişilik sözleşmeli personel alımı yapılacağı açıklandı. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) alacağı personeller için yazılı veya sözlü sınav yapmayacak olup yalnızca 2016 yılında gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) B Grubu puan sıralamasını dikkate alacak.

DSİ HANGİ KADROLAR İÇİN PERSONEL ALIMI YAPACAK?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) bütün ülke genelinde istihdam etmek üzer personel alımı yapacak. Peki DSİ tarafından alınacak 518 personel hangi kadrolarda istihdam edilecek?

13 Elektrik Elektronik Mühendisi, 35 Harita, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisi, 12 Jeoloji veya Hidrojeoloji Mühendisi, 1 Çevre Mühendisi, 4 Maden Mühendisi, 9 Meteroloji Mühendisi, 200 Ziraat Mühendisi, 21 Biyosistem Mühendisi, 1 Kimya Mühendisi, 34 Makina Mühendisi, 1 Bilgisayar ve Yazılım Mühendisi, 2 Matematik Mühendisi, 1 Fizik Mühendisi, 101 İnşaat Mühendisi, 6 Biyolog, 3 Tekniker, Lisans Mezunu 40 Büro personeli, ortaöğretim veya önlisans mezunu 34 Büro Personeli

DSİ 518 PERSONEL ALIMI BAŞVUR ŞARTLARI NELERDİR?

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) ilgili kadrolarında istihdam etmek üzere alım yapacağı 518 kişilik ilana başvuru yapmak için başvuru şartları nelerdir?

Adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekmektedir.

Adayların en az lise mezunu olmak şartı ile önlisans ve lisans mezunu olmaları gerekmektedir.

Adayların 2016 yılında ÖSYM tarafından yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavından Lise için KPSSP94, Önlisans için KPSSP93 ve Lisans için KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

Adayların hiçbir kamu hakkından mahrum olmamaları gerekmektedir.

Adayların başvuru yapıacakları ilgili kadro için öğrenim şartlarını taşımaları gerekmektedir.

Adayların herhangi bir ceza hükümlülüğü bulunmaması gerekmektedir.

Adayların ülkedeki bütün illerde görevini yapmasına engel olabilecek bir durum olmaması ve yapılacak olan güvenlik soruşturmasından olumlu sonuç alabilmeleri gerekmektedir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.