kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Dizi Oyuncuları Bölüm Başı Ücretleri 

Dizi Oyuncuları Maaşları Ne Kadar? Bölüm Başı Ücretleri Nedir? Dizi Oyuncuları Bölüm Başına Ne Kadar Ücret Alıyor? Çukur Dizi Oyuncularının Maaşları Ne Kadar? Masumlar Apartmanı Dizi Oyuncuları Maaşları Ne Kadar?

A+
A-

Dizi Oyuncuları Bölüm Başı Ücretleri

Ülkemizde bir çok dizi ve film projesi yer almaktadır. Dizi ve filmlerde de pek çoğumuzun yakından severek takip ettiği oyuncuları ve onlar hakkında en çok merak edilen maaşları sizler için derledik.. Peki dizi oyuncuları bölüm başı ücretleri ne kadar gelin birlikte bakalım…

Türk dizileri dünyayı kasıp kavurmaya devam ediyor. Türkiye’de rating rekorları kıran diziler dünyada da rating rekorlarını alt üst etmeyi başarıyor. Türk dizilerinin erkek ve kadın oyuncu dünya çapında ün kazanıyor. Avrupa’da, Orta Doğu’da, Asya’da, ABD’de milyonlarca kişi Türk dizilerini izliyor. Bu nedenle dizi oyuncularının maaşları, kazançları, bölüm başı ücretleri de merak ediliyor. kamu haber

Türkiye’de onlarca ünlü dizi ve film yıldızı bulunuyor. Özellikle’de Kıvanç Tatlıtup, Kenan İmirzalıoğlu, Engin Altan Düzyadan, Engin Akyürek, Aras Bulut İynemli, Akın Akınözü, Taner Ölmez, Burak Özçivit, Neslihan Atagül, Ebru Şahin, İrem Helvacıoğlu, Bergüzar Korel gibi oyuncuların ücretleri ve maaşları hakkında pek çok soru soruluyor. İşte Türkiye’de dizi oyuncularının maaşları ve ücretleri…

Dizi Oyuncuları Maaşları Ne Kadar?

STAR TV’de yayınlanan Sefirin Kızı milyonlarca seyirciyi ekran başına kitliyor. Dizinin başrol oyuncularından Engin Akyürek bölüm başına yaklaşık 90 bin TL ücret alıyor. Bu hesapta Engin Akyürek’in aylık kazancı 350 bin TL’yi geçiyor.

Sefirin Kızı denilince akla ilk gelen oyunculardan biri de Neslihan Atagül. Güzel oyuncu bölüm başına yaklaşık 70 bin TL kazanıyor. Hesap yapıldığında güzel oyuncunun aylık kazancının en az 300 bin TL olması bekleniyor.

Mucize Doktor dizisinin başrolü, ekranların sevilen yüzü Taner Ölmez ise bölüm başına yaklaşık 50 bin TL kazanıyor. Sevilen oyuncunun aylık kazancının en az 200 bin TL olduğu tahmin ediliyor.

Hercai dizisinin güzel başrolü Ebru Şahin ise son dönemin popüler yıldızları arasında. Şahin’in bölüm başına 40 bin TL, aylık 200 bin TL’ye yakın kazandığı belirtiliyor.

Sen Anlat Karadeniz dizisinin yıldızı İrem Helvacıoğlu ise bölüm başına 30-40 bin TL kazandığı belirtildi. Yıldız oyuncunun aylık 150 bin TL’ye yakın kazancı olacağı söyleniyor.

Televizyon dünyasının kadın jönlerinden Bergüzar Korel ise en çok kazanan oyunculardan. Son olarak Vatanım Sensin dizisinden bölüm başına 80 bin TL aldı. Yıldız oyuncunun da dizi projelerinden en az 80 bin TL’den bölüm başı ücret alabileceği söyleniyor.

Dizi Oyuncuları Bölüm Başına Ne Kadar Ücret Alıyor?

Çağlar Ertuğrul bölüm başı ücret olarak 40 bin TL civarında anlaşmalara imza atmaktadır.

Burcu Özberk’in kazancı bölüm başına 30-40 bin TL civarındadır.

SÖZ dizisinde büyük bir kitleye ulaşana Tolga Sarıtaş daha sonra Ferhat ile Şirin dizisi ile ekranlara gelmiştir. Bölüm başına kazancı 50 bin TL civarındadır.

Burçin Terzioğlu dizi anlaşmalarına bölüm başına 50-100 bin TL arasında bir ücret ile imza atmaktadır.

Murat Yıldırım dizi ve yarışmalara bölüm başına 80-100 bin TL civarında bir ücrete anlaşmaktadır.

Sinan Tuzcu’nun bölüm başı kazancı 20-30 bin TL’dir.

Öygü Gürman 20-40 bin TL arasında bölüm başı ücret almaktadır.

Ulaş Tuna Astepe’nin bölüm başına aldığı ücret 20-40 bin TL civarındadır.

Aslıhan Gürbüz bölüm başıan 50 bin TL ücret almaktadır.

Gökçe Bahadır dizilerden bölüm başına 70 bin TL civarında kazanmaktadır.

Türkiye’nin yakından tanıdığı Emrah bölüm başına 100-150 bin TL kazanç elde etmektedir.

Muhteşem Yüzyıl, Vatanım Sensin gibi dizilerle milyonlara ulaşan Halit Ergenç’in bölüm başına kazancı 150 bin TL civarındadır.

Çukur Dizi Oyuncularının Maaşları Ne Kadar?

Türkiye’nin en sevilen ve rating rekorları kıran dizisine ilgi büyük. Onlarca ünlü oyuncuya ev sahipliği yapan dizi milyonlarca kişiyi ekranlara kitliyor. Bu ünlü oyuncuların ne kadar ücret aldığı ise merak ediliyor.

Aras Bulut İynemli ‘Yamaç’ rolü ile bölüm başına 70 bin TL ücret alıyor.

Kubilay Aka, Celasun rolü ile 25 bin TL alıyor.

Rıza Kocaoğlu Aliço karakteri için bölüm başına 35 bin TL’ye anlaştı.

Erkan Kolçak Köstendil Vartolu rolü için bölüm başına 40 bin TL almaktadır.

Öner Erkan Seliç Koçovalı rolü için bölüm başına 45 bin TL almaktadır.

Mustafa Üstündağ Kahraman Koçovalı rolü için 50 bin TL’ye el sıkıştığı belirtildi.

Perihan Savaş Sultan Koçovalı rolü için 55 bin TL alıyor.

Ercan Kesal, İdris Koçovalı rolünden bölüm başına 60 bin TL aldı.

Dilan Çiçek Deniz, Sena Koçovalı rolü için 65 bin TL aldı bölüm başına.

Masumlar Apartmanı Dizisi

TRT 1’de yayınlanmaya başlayan Masumlar Apartmanı dizi dünyasını alt üst etti. Rating rekorları kırmasının yanı sıra dizi otoritelerinden de tam not alan dizi oyuncuları da oldukça ünlendi. Üstelik aldıkları ücretler de merak ediliyor.

Ezgi Mola Safiye karakteri için 50 bin TL ücret almaktadır.

Merve Dizdar Gülben karakteri için 50 bin TL ücret almaktadır.

Han karakterini canlandıran Birkan Sokullunun bölüm başına maaşı 50 bin TL’ye yakındır.

Farah Zeynep Abdullah da bölüm başına 50 bin TL civarında kazanmaktadır.

Hikmet, Memduh ve Ege karakterlerini canlandıran oyuncular 15 bin TL’ye yakın kazanır.

Neriman ve Esat karakterlerini oynayan oyuncuların kazançları 10-20 bin TL arasıdır.

Burak Özçivit Maaşı Ne Kadar? Bölüm Başı Ücreti

Türkiye’nin en yakışıklı oyuncularından olan Burak Özçivit yalnızca ülkemizde değil tüm dünyada ilgiyle takip edilmektedir. Özçivit’in oynadığı diziler tüm dünyada büyük beğeni toplamaktadır. Yakışıklı oyuncu Diriliş Osman dizisi ile rating rekorları kırarken aldığı ücret de merak edilir. Burak Özçivit bölüm başı maaşı 200-250 bin TL civarıdır.

Engin Altan Düzyatan Maaşı Ne Kadar? Bölüm Başı Ücreti

Diriliş Ertuğrul dizisi ile büyük bir başarı yakalayan yakışıklı oyuncu TV dünyasının en sevilen yüzlerinden. Kurşun dizisi ile de ekranda olan oyuncunun bölüm başı aldığı ücret hakkında sık sık sorular soruluyor. Engin Altan Düzyatan bölüm başına 100-150 bin TL arası ücret alarak anlaşmalara imza attığı belirtiliyor.

Oktay Kaynarca Maaşı Ne Kadar?

Kurtlar Vadisi’nin Çakır’ı, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz disinin mafya babası Oktay Kaynarca tv dünyasının vazgeçilmez yüzlerindendir. Oktay Kaynarca maaşı 100 bin TL’ye yakındır.

Kenan İmirzalıoğlu Maaşı Ne Kadar?

Deli Yürek, Ezel, Kabadayı, Fatih: Cihan Fatihi gibi rating rekorları kıran dizilerin başrolü Kenan İmirzalıoğlu Türkiye’nin en sevilen erkek oyuncularının başında gelmektedir. Yakışıklı jönün bölüm başına aldığı ücretlerde rekor düzeydedir. Yakışıklı oyuncu Fatih Bir Cihan Fatihi dizisinden bölüm başına 250 bin TL ücret almaktaydı. Şimdi Kim Milyoner Olmak İster programını sunan yakışıklı oyuncunun benzer bir ücret aldığı belirtilmektedir.

Yorumlar

  1. Cemal Avatar Cemal dedi ki:

    Bizde oynuyoruz ama kazandığımız bölüm başı 150 TL. Bu kadar fark için hiçbir farkımız yok. Biz de saatlerce çekimlerde kalıyoruz. Bu ne adalet, bu ne sadet!

  2. Mustafa kurt Avatar Mustafa kurt dedi ki:

    Dizi sinema futbol basketbol yorumcu teknik direktör sanatçı sunucu bölüm başına aldığı yüksek ücretlerden rahatsız oluyorum bölüm başına diye bişey olamaz onlarda maaşlı sigortalı aylıkla çalısan olmasını istiyoruz sikayetçiyim bu yüksek maaşlardan eskiden bu mesleklerin bir saygınlığı vardı ama artık bu yüksek maaşlar sonradan görmeliğin görgüsüzlüğün bu kadarıda olmaz diyebiliyoruz