kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ebelik Lisans KPSS 2017/5 Atama Taban Puanları

KPSS 2017/5 atama puanları açıklandı. Lisans mezunları için ebelik bölümü kpss 2017/5 atamalarında kaç puanda kaldı? Ebelik bölümü il il taban puanlarını sizler için tablo haline getirdik. Ebelik lisans kpss 2017/5 atama puanlarını yazımız içerisinde bulabilirsiniz.

Sağlık Bakanlığı KPSS 2017/5 sözleşmeli personel atama sonuçları dün açıklandı. Lisans, önlisans ve ortaöğretim mezunlarına kadro açan sağlık bakanlığında 12.500 personelin ataması gerçekleştirildi. Bizde tercihiniyap ailesi olarak sizler için ebelik bölümünden lisans mezunu olan adaylara ilişkin tabloyu en küçük puandan başlayarak tablo haline getirdik. Ebelik bölümü için hangi ile, kaç kişilik atama olduğunu ve bu kadrolara ait taban puanlarını inceleyebilirsiniz.

KPSS 2017/5 Ebelik Lisans Atama Puanları

Ebelik bölümünden lisans mezunu olan adaylar için KPSS 2017/5 için toplamda 954 kişilik kadro açıldı. Bu kadroların büyük çoğunluğu İstanbul iline yapıldı. Sonuçların açıklanmasının ardından ebelik için en düşük puanla kapatan yer 64,05 puanla kapatan Şırnak Güçlükonak ilçe devlet hastanesi olurken, en yüksek taban puanda kalan yer 85,02 puanla kapatan Bingöl Solhan devlet hastanesi oldu. 775 kadro 70 puanın altında bir taban puanda kaldı.

Yorumlar

  1. Fatma Avatar Fatma dedi ki:

    Kpss puan in açıklandıktan sonra yer tercihini kendin mı yapıyorsun