kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Eminevim İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu 2021

Eminevim İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu 2021 Eminevim Nedir? Ne İşe Yarar? Eminevim İş İlanları ve Personel Alımı 2021 Eminevim İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Türkiye’de savaşlar, siyasi, ekonomik krizler, dış etkenler vb. nedenlerle sık sık ekonomik sorunlar yaşanmaktadır. Bu nedenle Türkiye’deki milyonlarca kişi kendini güvence altına almanın hayalini kurmaktadır. Bunun için yapılan hamlelerin başında ise ev almak gelmektedir. Kira belasından, ev sahibinden kurtulmak için, başını sokacak bir yere sahip olmak için birikimle, borçla ev almaya çalışan binlerce kişi vardır. İşte bu nedenle kurulan firmalardan biri olan EminEvim vatandaşın ev almasını kolaylaştırma hedefiyle hareket etmektedir. Türkiye’nin pek çok şehridne faaliyet gösteren Eminevim firmasının hizmetlerinden binlerce kişi yararlanmaktadır. Firma büyüdükçe istihdam merkezi haline gelmiştir. Bu nedenle sık sık Eminevim iş ilanları ve personel alımı hakkında soru sorulur. Peki Eminevim iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Eminevim Nedir? Ne İşe Yarar?

Eminevim imece usulü ev, araba vb. yatırımlar yapmak için kullanılan bir sistemdiz. Faiz olmadan vatandaşa hizmet verdiğini söyleyen kurumun yöntemi şu şekilde çalışır; 100 bin TL’lik bir destek almak için 100 kişilik bir grup oluşturulur. Ya noter huzurunda yapılan kura ile ya da belirli taksit ödeme sınırını tamamlayanlara bu para ödenir. Böylece faiz ödemeden, yalnızca hizmet bedeli ödeyerek vatandaş ev sahibi olmaktadır. Örneğin 150 bin TL destek için 160 bin TL para ödemesi yapılır. Vatandaş 17-20 taksit ödedikten sonra 150 bin TL’yi alabilir. Firma ilk şubresini 1991 yılında açmış daha sonra her şehirde yaygınlaşmıştır.

Eminevim İş İlanları ve Personel Alımı 2021

Eminevim Türkiye’de yaygınlaştıkça yeni şubeler açmış ve yeni personel alımı yapmıştır. Firma her şehirde sık sık personel alım ilanı yayınlamaktadır. Firma bünyesinde farklı kadro ve görevlerde çalışmak üzere insanlar istihdam edilir. En çok tercih edilen kadrolar ise satış uzman yardımcısı, raporlama uzmanı, müfettiş, şbue müdürü, çağrı merkezi müşteri temslicisi, denetçi, platlama ve bütçe uzmanı, muhasebeci, saha tanıtım uzmanı, danışman görevlisi, engelli işçi, güvenlik elemanı, şoför, temizlik görevlisi, inşaat mühendisi, avukat, büro personeli şeklindedir.

Eminevim İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Türkiye’de işsizlik sorunu arttığı için personel alımı yapan her firmaya ilgi büyüktür. Türkiye’de önemli bir oyuncu haline gelen Eminevim firmasında iş başvurusu nasıl ve nereden yapılacağı da merak edilmektedir. Firmada çalışmak için Eminevim firmasının internet sitesine girmek ve iş başvuru sayfasına giriş yapmak gerekmektedir. Burada açık iş pozisyonları görülmekte, istediğin şehre ve kadroya başvuru yapma imkanı tanınmaktadır.

Eminevim iş başvuru sayfası: https://www.eminevim.com/insan-kaynaklari

Yorumlar

  1. Emine Avatar Emine dedi ki:

    İş başvurusu nasıl yapılıyor.

  2. Muhammed Emin ÖZDEMİR Avatar Muhammed Emin ÖZDEMİR dedi ki:

    1999 YILI DOGUMLUYUM. TIBBİ DÖKUMANTASYON VE SEKRETERLIK MEZUNUYUM. B SINIFI EHLIYETIM VAR. ILERI DERECEDE BILGISAYAR KULLANCISIYIM. BAZI PROGRAMLARI BILIYORUM. AMASYA/ TASOVA’ DA IKAMET ETMEKTEYIM.ANNEM EV HANIMI. BABAM 1713 TERORLE MUCADELE KANUNU GEREGI ATANMIS DEVLET MEMURUDUR. İŞ ARIYORUM. BULUNDUGUM MAKAMA KATKI SAGLAYACAK VE İLERIYE TAŞIYACAĞIMA İNANIYORUM. ARZ EDERİM.