kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Emirates İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Emirates İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu nasıl ve nereden yapılır? Emirates nedir? Ne demek? Nerenin şirketi? Emirates iş başvuru formu nereden alınır? Emirates personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Emirates İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Emirates iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu hakkında bilgi verdiğimiz yazımızı keyifle okuyabilir ve de aklınıza takılanların cevaplarını bulabilirsiniz.

20. yüzyılın sonları ve 21. yüzyılla birlikte dünyadaki en etkin ulaşım şekli havayolu ile ulaşım olmuştur. İletişim teknolojilerinin ve ulaşım teknolojilerinin gelişmesiyle uzaklar yakın olmuş ve koca dünya küçük bir köy haline gelmiştir. Kıtalar arasında, dünyanın bir ucundan öbür ucuna seyahat eden insanların sayısı da artmıştır. Bu nedenle havayolu ulaşımı ile havayolu şirketleri öne çıkmıştır.

Dünyanın en büyük havayolu şirketleri arasında Türk Hava Yolları, Emirates, Amerikan Airlines, Delta AirLines, Lufthansa, katar Airways gibi devasa firmalar bulunmaktadır. Neredeyse dünyanın tamamına hizmet götüren bu firmalar arasından THY ve Emirates firmaları bir adım daha öne çıkmaktadır.

Özellikle Emirates firması yaptığı yatırımlar, oluşturduğu istihdam fırsatları ile son yıllarda dikkat çekmektedir. Uluslararası rekabetin artmasıyla Emirates firmasının yaptığı yatırımlar, yaptığı personel alımları oldukça büyük boyutlara ulaşmıştır. Günümüzde başta Türkiye olmak üzere tüm dünyada Emirates firması iş ilanları yayınlamakta ve personel alım süreçlerini yürütmektedir. Bu nedenle binlerce kişi firmayla ve firmanın işe alım süreçleriyle ilgili araştırma yapmaktadır. Peki Emirates nedir? Ne demek? Nerenin şirketi? Emirates iş ilanları ve personel alımı ne zaman? Emirates iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Emirates Nedir? Ne Demek? Nerenin Şirketi?

Ortadoğu bölgesinden çıkan bu havacılık firması tüm dünyada adından söz ettirmektedir. Büyük futbol ve basketbol kulüplerinin ana sponsoru da olan firma büyük reklamcılık anlaşmalarına da imza atmıştır. Firmanın merkezi Birleşik Arap Emirlikleri’dir. Birleşik Arap Emirlikleri’nin İngilizce ‘de adı ‘United Arap Emirates’tir. Firma da adını ülkenin adından almıştır. Emirates kelimesinin anlamı ‘Emirlikleri’dir. Birleşik Arap Emirlikleri devleti tarafından desteklenen, fonlanan bu havayolu şirketi kısa sürede sektör devi haline gelmiştir. Firma 1985 yılında faaliyetlerine başlamıştır. Firma bünyesinde yaklaşık 60 bin çalışan, 250 civarında uçak bulunmaktadır. Dünyada 200’ü aşkın ülke bulunurken Emirates firması 164 farklı havalimanına sefer düzenlemektedir. Firma yıllardır dünyadaki en büyük 10 havayolu şirketi arasındadır.

Emirates İş İlanları ve Personel Alımı

Birleşik Arap Emirlikleri merkezli ve Dubai hükümetinin firmalarından biri olan Emirates uluslararası arenadaki yerini korumak, karını artırmak için hizmetlerini kesintisiz sürdürmeye devam etmektedir. Bu nedenle personel eksikliği yaşamamak için ve hizmetlerini artırmak için her yıl yüzlerce kişilik personel alımı yapmaktadır. 150’den fazla havalimanında ve dünyanın dört bir yanında faaliyet gösteren firma farklı ülkelerde personel alımı yapabilmektedir. Farklı kadrolarda, farklı pozisyonlarda, farklı eğitim seviyelerinde ve farklı ülkelerde yapılacak personel alımları ile şirket büyümesini sürdürmektedir. Bu kapsamda firma işçi, kabin memuru, hoste, pilot, 2. pilot, yer görevlisi, güvenlik görevlisi, temizlik elemanı, grafiker, şoför, tekniker, mühendis, tercüman, personel, eleman, memur, büro memuru gibi kadrolarda iş ilanları yayınlamaktadır. Yüksek maaş politikası, kurumsal yapısı, uluslararası bir firma olması nedeniyle de başta Türkiye olmak üzere her ülkeden binlerce kişi firmanın iş ilanları, personel alım süreci ile ilgili aaraştırma yapmaktadır. İş ilanlarına nasıl başvuru yapılacağı, başvuruların nereden yapılacağı merak konusu olmaktadır.

emirates nedir basvuru sartlari

Emirates İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Başta Türk Hava Yolları olmak üzere uluslararası devasa havayolu firmaları ile rekabet etmek isteyen Emirates Türkiye’den çok sayıda personel alımı yapmaktadır. Firma bu kapsamda Türkiye’de her yıl personel alımı yapacağını duyurmakta ve iş ilanını paylaşmaktadır. Bu işe alım etkinlikleri ise her yıl farklı şehirlerde veya farklı noktalarda gerçekleştirilmektedir. Firmanın personellerine vereceği maaşlar Türkiye’deki maaş ortalamasının üzerinde olduğu için büyük ses getirmektedir. Haberlere de konu olan bu personel alımı sürecini adayların iyi takip etmesi son derece önemlidir.

Adaylar haberleri, personel alım ilanlarını takip ederek işe alım süreçlerin yapılacağı adrese giderek elle başvuru yapabilir. Ayrıca elektronik ortam üzerinden online olarak iş ilanlarını takip edebilir ve iş ilanlarına başvuru yapabilirsiniz. Emirates iş ilanlarına başvuru yapmak için öncelikle kendinize uygun olan açık iş pozisyonunu ve iş ilanını bulmalı ve buna bağlı olarak da başvuru formunu doldurmanız gerekmektedir. Başvurunuzu tamamladıktan sonra insan kaynakları tarafından başvurunuz incelenecek ve gerekli görülürse size dönüş yapılacaktır.

Emirates İş Başvuru Formu

Firmanın iş başvuru formuna ulaşmak için aşağıda yer alan linke tıklamanız yeterlidir. O link üzerinden firmanın resmi kariyer sayfasına yönlendirileceksiniz. Bu sayfa üzerinden de ‘kariyer’ butonuna tıklayarak istediğiniz birim, pozisyon için iş başvuru işlemlerinizi yürütebilirsiniz. Ancak firmanın İngilizce bilen personellere öncelik tanıyacağını ve personel alım süreçlerinin de ağırlıklı olarak İngilizce üzerinden yürütüleceği unutulmamalıdır.

Emirates Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Firmanın son yayınladığı iş ilanında 2660 dolar yani yaklaşık 15 bin TL maaşla kabin memuru alımı yapılacağını açıkladı. Uçak tiplerine, yerel ve uluslararası uçuşlara göre de bu maaşlar değişebilecek. Ayrıca personellerin konaklama, elektrik, su, ısınma gibi masrafları firma tarafından karşılanacak. Firmanın personel alımlarıyla ilgili olarak ilk başvuru işlemleri elektronik ortam üzerinden gerçekleştirilecek. Daha sonra başkent Ankara’da düzenlenen bir etkinlikle adaylar değerlendirilecek. 

Firmanın işe alım süreci 5 aşamadan oluşmaktadır. Bu aşamalar başvuru, özgeçmiş değerlendirmesi, online yabancı dil değerlendirmesi, davranış analizi ve sözlü mülakattır. Bu 5 aşamayı başarıyla tamamlayan adaylar işe girmeye hak kazanmaktadır. Ancak tüm bu süreçlerden bağımsız olarak firmanın personel alımı yaparken adaylarında aradığı bazı şartlar bulunmaktadır. İşte başvuru şartları..

Adayların yaş, eğitim, fiziksel, sağlık ve yabancı dil konularında başvuru yapacakları pozisyon için istenen şartları taşımaları gerekmektedir. Genellikle lise mezunu olmak adayların işe alınmaları için yeterlidir. Ayrıca adayların 21 yaşından büyük olmaları, boylarının da en az 160 cm olmaları gerekmektedir. Adayların yazılı ve sözlü olarak iyi derecede İngilizce bilmeleri önemlidir. Ayrıca beden kitle endeksi de yapılacaktır.

emirates

Yorumlar

  1. Mehmet Çelik Avatar Mehmet Çelik dedi ki:

    Merhaba sayın dubai yetkililer ben dubai ya gelmek ve çalışmak istiyorum ve saygılarımla Tlf numaram Tlf numaram 05339734921aramanızı rica etsem ve saygılarımla

  2. Mehmet Çelik Avatar Mehmet Çelik dedi ki:

    Merhaba sayın dubai yetkililer ben dubai ya gelmek ve çalışmak istiyorum ve saygılarımla Tlf numaram Tlf numaram 05339734921aramanızı rica etsem ve saygılarımla