kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Köprüköy Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Erzurum Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları ile diğer detaylar haberimizde.

Köprüköy Belediyesi tarafından 2021 yılında alım süreci yürütülmek üzere personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuruları hangi tarihler arasında gerçekleştirilecek? Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı nasıl gerçekleştirilecek? Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının tüm detayları ile ilan metnini haberimizde bulabilirsiniz.

Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların öncelikli olarak Türk vatandaşı olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların kamu hak mahrumiyetlerinin bulunmaması, ceza kanunu hükümleri uyarınca kasıtlı olarak işlemiş oldukları bir suçtan kaynaklı olarak bir sene ve daha uzun süreli bir mahkumiyet almamış olmaları, yine aynı mevzuat uyarınca devlete karşı ya da yüz kızartıcı suçların birisinden mahkum olmamış olmaları gerekmektedir.

Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların bu alım kapsamında atanacakları kadroların gerektirdiği işleri yapmalarına mani düzeyde akıl rahatsızlıklarının ya da bedensel engellerinin olmaması gerekmektedir.

Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların ise askerlik ile ilişiksiz olmaları şartları arasında yer almaktadır.

Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların başvuru şartlarını eksiksiz biçimde taşıyor olmaları durumunda başvurularını 20 Mayıs 2021 tarihinden 24 Mayıs 2021 tarihine kadar, mesai saatleri içerisinde elektronik ortamda, bizzat Köprüköy Belediye Başkanlığı’na giderek ya da başvuru evrakını posta yolu ile ulaştırarak gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında alım yapılacak kadro sayısının toplam beş katı kadar aday, KPSS puanlarının yüksek olmasına göre belirlenecek ve Köprüköy Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek sözlü mülakatlara katılacaklardır.

koprukoy

Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında toplam 9 kişi istihdam edilecektir. Bu 9 kişilik kadronun dağılımını, başvuru mezuniyet şartını ve KPSS puan türünü aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Kadro Unvanı Alım Yapılacak Sayı Alım Mezuniyet Şartı KPSS Puan Türü
Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (Lise) 6 kişi Herhangi bir lise programından mezun durumda olmak KPSS P94
Tekniker 1 kişi Bilgisayar Teknolojisi alanında ön lisans düzeyinde mezun durumda olmak KPSS P93
Mühendis 1 kişi İnşaat Mühendisliği bölümünden mezun durumda olmak KPSS P3
Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (Lisans) 1 kişi Üniversitelerin Kamu Yönetimi, İktisat ya da İşletme bölümlerinin birisinden mezun durumda olmak KPSS P3
TOPLAM 9 kişi

Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımında adayların kullanacakları KPSS puan türlerini 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavı oturumlarında elde etmiş olmaları ve Mühendis, Tekniker, Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni (Lise) kadroları için en az 60 puana, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni (Lisans) kadrosu için en az 65 puana sahip olmaları gerekmektedir.

Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Sözlü Mülakatları Ne Zaman Yapılacak?

Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında sözlü mülakatlar toplam 45 aday için14 Haziran 2021 tarihinde Erzurum Köprüköy Belediye Başkanlığı’nda gerçekleştirilecektir.

Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının başvuru belgelerini, sınav konularını ve diğer ayrıntıları bir arada incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Köprüköy Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sürecini takip etmek, sorularınızı sormak ve diğer adaylarla sınava dair istişare etmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.