kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

ESTAŞ İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

ESTAŞ İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında merak edilen her şeyi inceledik. ESTAŞ Nedir? Ne Demek? Kimin? ESTAŞ İş İlanları ve Personel Alımı Ne Zaman? ESTAŞ İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Türkiye otomobil ve motosiklet firmaları için adeta cennet gibi bir pazardır. Milyonlarca kişi otomobil ve motor tutkunudur. Hem sıfır araç pazarı hem de ikinci el pazarı oldukça büyüktür. Ekonomik şartlar olumsuza gitse bile otomobil alım-satım işlemi asla durmaz. Bu kapsamda otomotiv pazarında farklı şekillerde faaliyet gösteren şirketlerin sayısı da fazladır. Bu firmalar hem büyük ticari faaliyetler yapar hem de istihdamı destekler. Bunlardan biri de ESTAŞ firmasıdır. Otomobil firmalarına kam mili üreten ESTAŞ, ülkemizdeki en eski firmalardan biridir. Bu firma faaliyetlerini artırırken sık sık personel alımı yapmaktadır. Bu nedenle iş arayanlar, işsizler sık sık ESTAŞ iş ilanları ve personel alımı hakkında araştırma yapmaktadır.

ESTAŞ Nedir? Ne Demek? Kimin?

ESTAŞ, Elektrik Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’nin kısaltmasıdır. Firmanın merkezi Sivas’tır. Üretim tesislerinde 1000’den fazla personel istihdam edilir. 1977 yılında kurulan firma Türkiye’nin ilk kam mili üretim firmasıdır. Ayrıca günümüzde en büyük kam mili üretim tesisine sahiptir. Motor ve otomobil üreticisi firmalar için kam mili üreten firma her yıl faaliyetlerini artırmaktadır.

ESTAŞ İş İlanları ve Personel Alımı

Sivas merkezli bir üretim kuruluşu olan ESTAŞ bünyesinde yüzlerce personel istihdam edilmektedir. Üstelik üretim faaliyetlerini artırmak için sık sık yeni personel alımı yapılmaktadır. Firma bünyesinde işçiler, mühendisler, büro personelleri olmak üzere farklı kadrolarda çok sayıda eleman çalışır. Çeşitlilik oldukça fazladır. En sık yayınlanan iş ilanları ise elektrik elektronik mühendisi, özel güvenlik görevlisi, engelli personel, stajyer,işçi, mekatronik mühendisi, güvenlik elemanı, şoför, temizlik elemanı, aşçı, teknisyen, iş güvenliği uzmanı gibi kadrolara yöneliktir.

ESTAŞ iş ilanlarına ilkokul, lise, önlisans, üniversite mezunu kadın-erkek, her yaş grubundan milyonlarca kişi başvuru yapabilir. Deneyimli ve deneyimsiz personelin çalışabileceği pek çok kadro bulunmaktadır.

ESTAŞ İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

ESTAŞ iş başvuruları genellikle Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yapılmaktadır. İŞKUR il müdürlüklerine giderek ve İŞKUR’un resmi internet sitesi iskur.gov.tr adresi üzerinden ilanları takip edebilir ve bu ilanlara başvuru yapabilirsiniz. ESTAŞ bünyesinde çalışmak isteyen herkes öncelikle İŞKUR üzerinden başvuru yapmalıdır. Ayrıca firmaya giderek iş ilanları ve iş başvurusu konusunda bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.