kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Evde Kürdan Paketleme İşi Nasıl Yapılır? Ne Kadar Para Kazandırır?

Evde Kürdan Paketleme İşi Nasıl Yapılır? Ne Kadar Para Kazandırır? Evde Kürdan Paketleme İşi Ne Kadar Para Kazandırır? Evde Kürdan Paketleme İşi Veren Firmaların Telefon Numarası

A+
A-

Türkiye’de aksesuar olarak kullanılan ürünlerin başında kürdan gelmektedir. Sosyolojik incelemelere de konu olması gereken kürdan fakir bir toplumun zengin gözükme refleksi olarak da kullanılmıştır. Evde bulgur kaşıklayan adam dışarı çıktığında et yemiş gibi kürdanla dişlerini karıştırır. Elaleme verilen önemi, başkalarını önceleyen düşünce yapısını göstermesi açısından önemlidir. Ülkede bir kültür haline gelmiş olan bu ürünü yemek endüstrisinde sık kullanırız. Hem ikramları sabitlemek hem özellikle de et yedikten sonra dişleri temizlemek için kullanılır. Paketlenerek satılan bu kürdan büyük bir sektör oluşturur. Kürdan işi yapan, kürdan üretip satan kişilerde paketleme konusunda eğer fabrika ya da atolye kurmadıysa vatandaşlarla çalışabilir. Peki evde kürdan paketleme işi nasıl yapılır? Ne kadar para kazandırır? Evde kürdan paketleme işi veren firmalar ve telefon numaraları nasıl bulunur?

Evde Bebek Şekeri İşi Yaparak Para Kazanılır Mı? Ne Kadar Kazanılır?

Evde Kürdan Paketleme İşi Nedir? Nasıl Yapılır?

Bakkallarda, marketlerde, büyük perakende firmalarında kürdan satıldığını görmeyen var mı? Küçükten büyüğe doğru farklı paketlerle satılan kürdanları vatandaşlar ve işletmeler satın almaktadır. Geçmişte büyük paketlerle satılırken yapılan düzenleme ile küçük paketler konusunda standart getirildi. Bu nedenle fabrika kurmayan, atolye, makine kullanmayan işletmeler personel istihdam ettirmemek için vatandaşlara iş vermeye başladı. Ek iş yapmak isteyen, gelir elde etmek isteyen, evde çalışabilecek kişilerde kürdan paketleme işi alarak kazanç elde etmektedir. Firmalarla anlaşan vatandaşlara kilolarda kürdan gönderilir. Daha sonra bu kürdanlar kutulara dizilir. Paketleme yapıldıktan sonra firmalar gelip alır paketleri. Evde kürdan paketlerken hijyen kurallarına dikkat edilmesi gerekir. Eldiven ve maske takılmadan dokunulmamalıdır. Evde kürdan işi paketleme dışında süslemeyi de kapsamaktadır. Kürdanlar nasıl istenirse o şekilde süsleyerek paketlemesi yapılır. Bunun için örnekler de gönderilebilir.

Evde Kürdan Paketleme İşi Ne Kadar Para Kazandırır?

Marketlerde bir paket kürdan maksimum 3-5 TL’ye satılmaktadır. Zaten ucuz olan bir ürünün paketleme işi de büyük paralara yapılmaz. Ancak yinede evinden bu işi yapan kişiler önemli gelirler elde edebilir. Burada vatandaş ile işi veren firma arasındaki anlaşma önemlidir. Genellikle içinde pek çok paketin olduğu bir kutu 1-2 TL’lik ücretle yapılır. Bu şekilde çalışan vatandaşlar ayda 2-3 bin TL’ye kadar para kazanabilir. Ayrıca kilo üzerine çalışanlar da olabilmektedir.

Evde Kürdan Paketleme İşi Veren Firmaların Telefon Numarası

Pek çok kişi evden iş yaparak para kazanmak istemektedir. Örneğin kürdan işi yapmak isteyenler de bulunur. Ancak bu işi veren kişilerin ve firmaların nereden bulunacağı, nasıl iletişim kurulacağı bilinmemektedir.  Evde kürdan paketleme işi Bursa, Ankara, İstanbul, Adana, İzmir, Antalya, Gaziantep, Sakarya gibi illerde çok popülerdir. Bu iş için internette araştırma yapabilir ve çevrenize soru sorabilirsiniz. Kürdan üreticilerini arayarak bu işi yapabileceğinizi söyleyebilirsiniz. Ayrıca yazının altındaki yorumlarda mail adresinizi yazıp işi yapmak istediğinizi belirtebilirsiniz. kamu haber

Evde Börek Yaparak Para Kazanılır Mı? Ne Kadar Para Kazanılır?

Paketleme işi nelerdir?

Paketleme görevi, kullanıma hazır ürünleri korunaklı şekilde ilgili yerlere ulaştırmak için uygun hale getirmektir. 

Yorumlar

  1. nebahat celenli Avatar nebahat celenli dedi ki:

    kurxan paketleme