kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu ile ilgili tüm bilgileri bir araya getirdik. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İş İlanları ve Personel Alımı 2020 Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır? Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İşçi, Memur, Eleman Alımı

Türkiye’nin en büyük, en önemli şehirlerinin başında Gaziantep gelmektedir. Halk arasında Antep olarak bilinen ve Kurtuluş Savaşı döneminde gösterdiği kahramanlıklar nedeniyle Gazi unvanını alan şehir ülkedeki en büyük 8. şehirdir. Ancak her yıl sıralamada daha üst basamaklara çıkmaktadır. 2020 yılı itibarıyla 2 milyon civarında nüfusu olan şehir Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunmaktadır. Sanayi, tarım, ticaret, tekstil alanlarında bölgenin merkezi olan Gaziantep tarihi, kültürel alanlarda da eşsiz bir zenginliğe sahiptir.

Gaziantep şehri ülkedeki istihdama da büyük katkı vermektedir. Gerek Türkiye’deki gerekse bölgedeki ekonominin kalbi Gaziantep’te atmaktadır. Bu nedenle şehirde binlerce kişi iş imkanı bulur ve göç çeker. Üstelik Gaziantep Büyükşehir Belediyesi de hizmetlerini sürdürmek, hizmet kalitesini artırmak için sürekli personel alımı yapmaktadır. 2020 yılında da belediyenin alımları devam etmektedir. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu 2020 yılında da ilgi odağı olacaktır.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İş İlanları ve Personel Alımı 2020

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Araban, Karkamış, Nizip, Nurdağ, Oğuzel, Yavuzel, İslahiye, Şahinbey ve Şehitkamil ilçe belediyelerine de pek çok konuda yardım etmektedir. Gaziantep gibi büyük ve önemli bir şehri idare etmek oldukça zorludur. Ancak Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bu zorlu görevin altından başarı ile kalkmaktadır. Ayrıca her yıl yüzlerce kişilik personel alımı yapan belediye iş kapasitesini de artırmaktadır. Şehrin nüfusu sürekli artmakta, göç çekmektedir. Bu nedenle şehrin su, elektrik, doğalgaz, temizlik ihtiyaçları da artmaktadır. 2020 yılında da Gaziantep Büyükşehir Belediyesi yüzlerce memur, eleman, işçi, personel alımı yapmaktadır.

95318772 1641433372698828 4349492648852062208 n

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi bünyesinde GASKİ, GASMEK gibi pek çok büyük iştirak ve şirket bulunmaktadır. Hem belediye bünyesine hem de bu şirketlere yönelik personel alımları yılın her döneminde yayınlanmaktadır. Bu ilanlara ise ilgi büyüktür. Binlerce kişi iş ilanlarına başvuruda bulunmaktadır. Yapılan personel alımları ise avukat, mimar, mühendis, şehir ve bölge planlayıcısı, ebe, hemşire, uzman tabip, tabip, programcı, fizikçi, jeolog, tekniker, teknisyen, kimyager, veteriner, sosyolog, çocuk eğiticisi, zabıta, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, şoför, eczacı, kütüphaneci, müfettiş, yönetici, gazeteci kadrolarına yönelik yapılmaktadır.

Belediyenin iş ilanları için iki adet başvuru adresi bulunmaktadır. İlk olarak iş ilanlarını belediyenin resmi internet sitesinden takip etmek ve buradan başvuru yapmak gerekmektedir. İkinci olarak da İŞKUR öne çıkmaktadır. Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ile Türkiye İş Kurumu koordineli çalışmaktadır. Belediye İŞKUR üzerinden yüzlerce personel almaktadır. İŞKUR’un internet sitesi aracılığı ile belediyenin iş ilanlarını takip edebilir ve başvuru yapabilirsiniz.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi İşçi, Memur, Eleman Alımı

Belediye bünyesinde kadrolu memur, sözleşmeli memur, işçi, eleman, personel gibi binlerce kişi çalışmaktadır. Bu kişiler belediyenin farklı binalarında, şehrin farklı bölgelerinde çalışmaktadır. Farklı görevlere sahip bu kişiler şehrin gelişimine, belediyenin hizmetlerini arttırmaya yönelik çalışır. Belediye Başkanı Fatma Şahin’in girişimleriyle de istihdama daha büyük katkı sağlanmaktadır. Hem belediye hem de belediyeye bağlı şirketler personel alımlarını iki katına çıkarmıştır.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

  1. Halil İbrahim kırık Avatar Halil İbrahim kırık dedi ki:

    Çaycı ve temizlik personeli

  2. Ahmet Avatar Ahmet dedi ki:

    İş arıyorum