kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Hemşire Maaşları 2023 Ne Kadar?

Hemşire Maaşları 2023 Ne Kadar?

A+
A-

Hemşire Maaşları 2023 Ne Kadar? 

Yapılacak olan KPSS 2022/3 atamaları ile 3890 sağlık personeli alımı yapılacak. Ayrıca sene içerisinde daha fazla sağlık personeli alımına çıkılması bekleniyor. Sağlık personelleri için alımların durması beklenmiyor. Ayrıca sağlık personeli alımlarının büyük bir kısmını hemşireler oluşturacak. Biz de bu nedenle hemşireler ve hemşire adayları için 2023 yılının hemşire maaşlarını inceledik. Sene başında 2023 yılında bütün sağlık personellerinin alacağı maaş miktarlarını incelemiştik. Hemşire Maaşları 2023Ne Kadar?

Hemşire Yardımcısı Maaşları Ne Kadar Oldu?

2023 yılında hemşirelerin ne kadar maaş alacağının öğrenilmesi için geçtiğimiz 2022 yılını enflasyon oranlarının açıklanması bekleniyordu. 2022 enflasyon oranları açıklandı. Açıklanan oranlara göre lise mezunu olarak hemşirelik görevini yapan personelin alacağı maaş 12.510 Türk Lirası olarak belirlendi. 2023 yılında ise lise mezunu olarak görev yapan hemşireler 15 bin 828 TL civarlarında maaş alabilmektedir. kamu haber

Üniversite eğitimi tamamlamış yani lisans eğitimini tamamlamış ve yeni işe başlayan bir hemşirenin maaşı ne kadar? Yeni işe başlayan ve lisans mezunu olarak görev yapan bir hemşire 26 bin 500 TL  maaş almaktadır.

 

Sayısal Meslekler ve Maaşları

Hemşireler kaç gün çalışıyor?

Kural olarak hemşireye haftada en az bir gün hafta tatili vermek zorunlu olduğuna göre, hemşirenin haftada çalışabileceği azami gün sayısı da 6 olur.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.