kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2020

23 Mart 2020 tarihinde yayınlanan ilana göre gerçekleştirilecek olan 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı alımı başvuruları ne zaman? 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı başvuru şartları neler? Detaylar haberimizde.

İçişleri Bakanlığı 23 Mart 2020 tarihinde yayımlamış olduğu ilan ile Dernekler Denetçi Yardımcısı alımı gerçekleştireceğini duyurdu. 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı başvuruları ne zaman? 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı başvuru şartları nelerdir? Hangi alanlardan 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı alımı gerçekleştirilecek? Sınavı ne zaman ve nerede yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak memurluk için tespit edilmiş olan genel şartlara sahip olması gerekmektedir. Bunun yanında adayların Üniversitelerin Siyasal Bilgiler, Hukuk, İktisadi ve İdari Bilimler, İktisat ya da İşletme fakültelerinin birisinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir. Adayların bu şartların yanında mesleğe alınacak aday sayısının 6 katı kadar aday arasında KPSS puanları ile yapılacak sıralamada yer almaları şarttır. Aksi halde adayların 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı alımında yapılacak sınava katılma hakkı elde etmeleri mümkün olmayacaktır. Ayrıca adayların 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı alımının gerçekleştirileceği 2020 senesinin başı itibariyle 35 yaşlarını doldurmamış durumda olmaları gerekmektedir.

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı Başvuruları Hangi Puan Türü ile Yapılacak?

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı alımı için başvurularda 2018 yılında ya da 2019 yılında gerçekleştirilmiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavının KPSS A Grubu oturumlarında elde edilebilen KPSS P23 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı alımına başvurmak isteyen adayların başvurularını Bakanlığın sitesinde yer alan başvuru formu ile e-devlet üzerinden 6 Nisan 2020 tarihinden 10 Nisan 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adayların elden veya posta yolu ile 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı alımına yapacakları başvurular kabul edilmeyecektir.

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Alımı Kaç Kişi İçin Yapılacak?

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı alımı toplam 15 kişilik kadro için gerçekleştirilecektir. Bu kadro sayısının 6 katı kadar aday yani 90 kişi yapılacak sınava katılma hakkı elde edecektir.

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı Sınavı Ne Zaman ve Nasıl?

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı sınavı sözlü mülakat olarak tek aşamada yapılmaktadır. Bu sınava katılacak olan adayların listesi 14 Nisan 2020 tarihinde Bakanlığın sitesinden ilan edilecektir. 2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı sözlü mülakatları ise İçişleri Bakanlığı tarafından 6 Mayıs 2020 ilâ 8 Mayıs 2020 tarihleri arasında Ankara’da bulunan Bakanlıkta gerçekleştirilecektir.

2020 İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı alımına dair merak ettiğiniz tüm hususları incelemek için İLANIN TAM METNİNE Tıklayınız!

Dernekler Denetçi Yardımcılığı mesleğine dair bilgilere, meslekte sizi neler beklediğine, özlük hakları ve maaşına dair detaylara meslek tanıtım yazımızda ulaşabilirsiniz;

İçişleri Bakanlığı Dernekler Denetçi Yardımcılığı 2020 alım sürecini takip etmek, aklınıza takılanları sormak ve bilgiler almak için Tıklayınız!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.