kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İlk ve Acil Yardım Teknikeri KPSS 2017/5 Atama Taban Puanları

İlk ve acil yardım sağlık teknikeri kpss 2017/5 taban puanları kaç puanda kaldı? Sağlık teknikeri atama puanları kaçta kaldı? Sağlık bakanlığı sözleşmeli sağlık teknikeri atama taban puanları kaçta kaldı? İlk ve acil yardım sağlık teknikeri kpss 2017/5 atama puanları tablosunu yazımız içerisinde bulabilirsiniz.

İlk ve acil yardım sağlık teknikeri atama puanlarını yazdığımız yazımızda il il taban puanları görebileceksiniz. Sağlık Bakanlığı kpss 2017/5 sözleşmeli personel atamalarında 12.500 kişinin ataması yapıldı. Bu atamalar içerisinde önlisans mezunlarına 3.964 kişilik kadro verildi. Bunlar içerisinde de ilk ve acil yardım sağlık teknikeri olarak atama sayısı 831 olarak belirlendi.

İlk ve Acil Yardım Teknikeri KPSS Atama Puanları

Sağlık Teknikeri atama puanları açıklandı. İlk ve acil yardım sağlık teknikerliği bölümünde en yüksek puanda kalan yer, 91,44 puanla Diyarbakır olurken, en düşük taban puanda kalan yer ise, 77,89 puan ile Hakkari ili oldu. 80 puan altında atanan sayısı 412 olarak gerçekleşti. İşte sizler için hazırladığımız ilk ve acil yardım sağlık teknikeri kpss atama taban puanları.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.