kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İzenerji İş İlanları Personel Alımı ve İş Başvurusu

İzenerji İş İlanları Personel Alımı ve İş Başvurusu nasıl ve nereden yapılır? İzenerji nedir? Hangi şehirde görev yapar? İzenerji genel müdürü kimdir? İzenerji personel alımı başvuru şartları nelerdir? İzenerji'de çalışmak istiyorum ne yapmalıyım?

Türkiye’nin en büyük şehirlerinden biri olan İzmir’de 4 milyondan fazla insan hayatını sürdürmektedir. Şehrin nüfusu her geçen gün artarken bu kadar fazla sayıda vatandaşa en iyi hizmeti götürmek daha zorlaşmıştır. Sanayi, ticaret,liman ve tarım şehri olarak öne çıkan Türkiye’nin en güzel şehirlerinden biri olan İzmir’in dünya standartlarında bir şehre dönüşmesi için büyük bir çaba harcanmaktadır. Bu kapsamda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde çok sayıda şirket ve birim kurulmuştur. Bu şirket ve birimler şehrin temizliği, su ihtiyacı, enerji ihtiyacı, güvenliği, çevre düzeni vb. konularda faaliyet yürütmektedir. Örneğin şehirdeki fuar faaliyetleri için İZFAŞ, deniz işletmeciliği faaliyetleri için İZDENİZ, ulaşım faaliyetleri için İZULAŞ gibi kurumlar faaliyet göstermektedir. Şehrin termal su kaynakları, enerji güvenliği,su kaynakları, jeotarmal kaynakları ve şehirdeki şirketlere yönelik insan kaynakları ve personel alımı faaliyetleri için ise İZENERJİ firması görev yapmaktadır. İzmir’in nüfusu 4.5 milyona doğru hızla yaklaşırken bu şirketlerin yaptığı faaliyetler de iki katı önem kazanmaktadır. Özellikle İZENERJİ firmasının enerji alanlarına yönelik faaliyetleri ve belediyeye bağlı kuruluşlara yönelik personel alımlarını yürütmesi bu şirketin önemini ve tanınırlığını iki kat artırmaktadır. Pek çok kişi İZENERJİ iş ilanları ve personel alımı ile ilgili sorular sormaktadır. İZENERJİ iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır merak edilmektedir. İşte konuyla ilgili tüm merak edilenler…

İzenerji Nedir? Hangi Şehirde?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde İzmir’de faaliyet gösteren firma şehrin en bilindik firmaları arasındadır. Yani İzenerji İzmir‘de faaliyet gösteren bir şirkettir. Firma isminin açılımı İzenerji İnsan Kaynakları Termal Bakım Onarım Enerji Güvenlik Hizmetleri İlaçlama ve Turizm Sanayii ve Ticaret Anoninm Şirketidir. 1992 yıl önce kurulan firma 30. kuruluş yıl dönümüne yaklaşırken faaliyetlerine devam etmektedir. Kurulduğu günden bu yana başarılı çalışmalara imza atan firma şehrin artan nüfusuna bağlı olarak faaliyetlerini büyümekte ve buna bağlı olarak da personel alımı yapmaktadır. Firmanın ana faaliyetleri arasında şehir içi veya şehirler arası bölgelerde yerin altında bulunan sıcak suları, su kaynaklarını çıkarmak, jeotermal enerji kaynaklarını çıkarmaktır. Ayrıca belediyeye bağlı kuruluşlar, şirketler, kamu kurum ve kuruluşlarına, özel firmalara, şirketlere, bankalara, otellere, motellere, restoranlara, turistik mekanlara, tesislere vb. yer ve kişilere genel hizmetler konusunda personel temiz hizmeti verir. Bir nevi İzmir şehrinin insan kaynakları olarak görev yapar. Bunların dışında hamaliye, temizlik ve bakım hizmetlerini de yine bu şirket vermektedir.

<div></div>

izenerji is basvurusu

İzenerji İş İlanları ve Personel Alımı

Hizmet kalitesini artırmak, artan nüfus artışına bağlı olarak artan ihtiyaçlara karşılık vermek için firma sık sık personel alımı yapmaktadır. Yılın farklı dönemlerinde iş ilanları yayınlayarak personel ihtiyaçlarını karşılanmakta ve hizmet kalitesini korunmaktadır. Firma yılın farklı dönemlerinde farklı kadrolarda ve pozisyonlarda onlarca kişilik iş ilanı yayınlamaktadır. İş ilanlarında yer alan kadrolar arasında hayvan bakıcısı, ressam, şoför, inşaat ustası, dağıtım personeli, çağrı operatörü, fizyoterapist, bahçe bakım elemanı,büro elemanı, radyoloji teknisyeni, kuaför gibi pozisyonlar bulunmaktadır. Üstelik İzmir Jeotermal Anonim Şirketinin yarı hissesi İZENERJİ tarafından satın alındıktan sonra personel alım ilanları da artmıştır. Güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, mühendis, işçi, büro elemanı, sekreter, kaynakçı, bilgisayar ustası,tıbbi sekreter, oto lastik tamiri ustası, mekanik ustası, açı gibi kadrolarda onlarca kişilik iş ilanı yayınlayan firma binlerce İzmirliye iş imkanı sunmaktadır.

İzenerji Personel Alımı Başvuru Şartları

-Erkek personel adaylarının askerliğini tamamlamış olmaları gerekmektedir.

-Kadın ve erkek adaylar iş ilanlarına başvuru yapabilir.

-Adayların görevlerini yapmalarına engel olacak bir sağlık problemlerinin bulunmamaları gerekmektedir.

-Adayların en az ilkokul mezunu olmaları gerekmektedir.

-Adayların kendi alanları ile ilgili meslek yüksekokulu veya lisans mezunu olmaları da gerekmektedir.

-İş ilanının yayınlandığı kadro ve pozisyona bağlı olarak adaylarda farklı seviyelerde eğitim şartı aranmaktadır.

-Adayların adli sicil kaydının bulunmaması yani sicilinin temiz olması gerekmektedir.

-Adayların başvuru tarihleri içerisinde elektronik ortam üzerinden iş başvurularını yapmaları gerekmektedir.

-Adaylar elle, posta veya fax yolu ile başvuru yapmaları durumunda başvuruları geçersiz sayılacaktır.

<div></div>

whatsapp image 2019 11 14 at 22.18.07

İzenerji İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Firma bünyesinde çalışmak isteyen, firmanın yayınladığı iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen adayların öncelikle iş ilanlarını düzenli olarak takip etmeleri ve başvuru tarihlerini kaçırmamaları gerekir. Bunun için iş arayan İzmirlilerin ilk olarak firmanın resmi internet sitesi olan ” iz enerji . com . tr ” adresine girmeleri duyurular kısmını takip etmeleri gerekmektedir. Ayrıca kariyer sitesi olarak faaliyet gösteren internet siteleri üzerinden de firmanın iş ilanları yayımlanmaktadır. Bunun yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığının resmi internet sitesinden de personel alımı duyuruları paylaşılır. Yayımlanan iş ilanlarına elektronik ortam üzerinden iş başvurusu yapılabilmektedir. İş başvuru formunu doldurarak başvuru yaptıktan sonra başvuru işlemi tamamlanmış olacaktır.

İş ilanı üzerinden başvuru yapmak dışında firmanın internet sitesine özgeçmiş bırakarak da girişimde bulunabilirsiniz. Bunun için “iznerji . com . tr ” adresine girmeniz ve üst menüde yer alan “CV BANKASI” butonuna tıklamanız gerekmektedir. Bu butona tıkladıktan sonra “Daha önce CV Bankasına kayıt yaptırdınız mı?” sorusuna cevap vermeniz gerekir. “Hayır” butonuna tıklarsanız yeni başvuru seçeneği karşınıza çıkar ve yeni iş başvuru formu doldurarak özgeçmişinizi firmaya gönderebilirsiniz.

İzenerji Genel Müdürü Kimdir?

2019 yılında yapılan yerel seçimler sonrasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’nin adayı Tunç Soyer oldu. Soyer’in başkanlığı sonrasında belediyede yeni bir görev dağılımı yapıldı. Bu kapsamda Haziran ayında yapılan atamalar sonucunda İzenerji Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı Ardahan Totuk olurken İzenerji Genel Müdürü ise Ali Celal Ergin oldu.

İzenerji İletişim Bilgileri, Telefonu, Adresi

Firmanın iletişim adresleri de sık sık merak konusu olmaktadır. Firmanın iletişim adresleri arasında telefon numarası, faks numarası, e-posta adresi, internet sitesi adresi ve firma merkezinin açık adresi bulunmaktadır.

Telefon numarası: 0232 411 77 00

Faks numarası: 0232 411 77 01

E-posta/mail adresi: info @ izenerji . com . tr

İnternet sitesi/web sayfası adresi: izenerji . com . tr

İzenerji açık adres: Hürriyet Bulvarı Numara: 18 Kat: 6 Daire No: 12 Münir Birsel Plaza B Blok İsmet Kaplan Mahallesi Konak/İZMİR

whatsapp image 2019 11 14 at 22.18.07 1

Yorumlar

  1. Muslum ozsutemen Avatar Muslum ozsutemen dedi ki:

    Ismahkemesi

  2. Muslum ozsutemen Avatar Muslum ozsutemen dedi ki:

    Ismahkemesi