kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kentpark AVM Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır? Çalışma Saatleri Nasıl?

Kentpark AVM Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır? Çalışma Saatleri Nasıl? Kentpark AVM Nedir? Ne Demek? Ne Zaman Açıldı? Kentpark AVM Çalışma Saatleri ve Ziyaret Saatleri Kentpark Hafta Sonu, Bayramda, Resmi Tatilde ve Yılbaşında Açık Mı? Kentpark AVM Ulaşım, Adres ve Telefon Bilgisi

A+
A-

Ankara Türkiye Cumhuriyetinin başkenti oluşu dışında sahip olduğu alışveriş merkezleriyle dikkat çekmektedir. Ankamall, Nata Vega, Armada, Cepa, Taurus, A City ve Panora gibi alışveriş merkezlerinin yanı sıra Kentpark AVM de şehirdeki önemli alışveriş merkezlerinden biridir. 12 Şubat 2010 tarihinde hizmete açılan Kentpark açıldığı tarihte büyük ses getirmiştir. Dünyanın en ünlü isimlerinin mağazalarına ev sahipliği yapan AVM genişliği ile de dikkat çekmektedir. Ayrıca şehirdeki bir diğer AVM olan CEPA ile yan yana olan Kentpark rekabet konusunda deneyimli ve yıllardır başarılıdır. AVM içindeki yüzlerce mağaza, yemek salonu, yeşil alanı, çocuk oyun sahası ile cazibe merkezi haline gelmiştir. Binlerce kişiye de iş olanağı oluşturan bu dev merkezin çalışma saatleri ise en çok merak edilen konuların başındadır. Hem çalışanlar hem de ziyaretçiler Kentpark’ın kaçta açılıp kaçta kapandığını, hafta sonu, bayramda, yılbaşında, resmi tatilde açık olup olmadığını araştırmaktadır. İşte bu büyük AVM hakkında tüm merak edilenler…

Kentpark AVM Nedir? Ne Demek? Ne Zaman Açıldı?

12 Şubat 2010 tarihinde Ankara’da faaliyetlerine başlayan Kentpark 235 bin metrekare alana sahiptir. Türkiye’nin en geniş alışveriş merkezlerinden biri olan AVM ünlü manken Paris Hilton, Decathlon, Harvey Nichols, Bebe gibi dünyaca ünlü markaların ilk mağazalarına ev sahipliği yapmıştır. AVM’nin hemen arkasında 2 bin metrekarelik gölet yapılmıştır. Üstelik 8 bin metrekarelik alan içerisinde manav, kasap, şarküteri, baharatçı, gıda gibi farklı kategorilerden oluşan semt pazarı kurulmuştur. AVM içinde 6 bin metrekarelik spor salonu, bin 500 metrekarelik çocuk oyun alanı, 2 bin metrekarelik gölet, Sinema salonları, dans okulu, bowling salonu, bulunmaktadır.

Kentpark AVM Çalışma Saatleri ve Ziyaret Saatleri

AVM içerisindeki mağazalarda çalışanlar, alışveriş yapmak isteyenler, sinemaya gitmek isteyenler, gezmek isteyenler, vakit geçirmek isteyenler, çiftler, aileler, sevgililer, buluşacak olanların ilk adreslerinden biri Kentpark AVM’dir. Bu nedenle alışveriş merkezinin çalışma saatleri sık sık sorulmaktadır. Hafta içi ve hafta sonu, 7 gün boyunca AVM’nin çalışma saatleri şu şekildedir:

Kentpark AVM çalışma saatleri: 10.00-22.00

kent

Kentpark Kaçta Açılır? Kaçta Kapanır?

AVM’nin gün gün kaçta açıldığı ve kaçta kapandığını sizler için listeledik. AVM yönetiminden alınan resmi bilgilere göre işte kapıların açılma ve kapanma saatleri:

Pazartesi çalışma saatleri: 10.00-22.00

Salı çalışma saatleri: 10.00-22.00

Çarşamba çalışma saatleri: 10.00-22.00

Perşembe çalışma saatleri: 10.00-22.00

Cuma çalışma saatleri: 10.00-22.00

Cumartesi çalışma saatleri: 10.00-22.00

Pazar çalışma saatleri: 10.00-22.00

Kentpark Hafta Sonu, Bayramda, Resmi Tatilde ve Yılbaşında Açık Mı?

Kentpark AVM hafta içi yaşadığı yoğunluğun iki hatta üç katını hafta sonu yaşamaktadır. Bu nedenle AVM’nin hafta sonu hizmet vermediğini düşünmek bile imkansız hale gelmektedir. Kentpark AVM hafta sonu açıktır ve ziyaretçilerine hizmet vermektedir.

Cumartesi ve pazar günleri Kentpark çalışma saatleri:10.00-22.00

Kentpark AVM neredeyse yılın her günü sabah 10.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Olağanüstü bir durum olmadığı sürece hizmet vermediği bir gün de bulunmamaktadır. Ancak dini bayramlarda, resmi tatillerde ve yılbaşında çalışma saatlerinde değişiklik yaşanabilmektedir. Bu da AVM’nin yılbaşı gibi bazı günlerde daha geç açılmasına neden olmaktadır. Geç açılma uygulaması ise yalnızca dini bayramların birinci günü ve yılbaşı yaşanmaktadır.

Kentpark Ramazan ve Kurban Bayramı 1. gününde çalışma saati: 13.00-22.00

Kentpark 1 Ocak yılbaşı çalışma saatleri: 13.00-22.00

Kentpark AVM Ulaşım, Adres ve Telefon Bilgisi

Kentpark Alışveriş Merkezi Ankara’nın en işlek caddelerinden biri olan Eskişehir Yolu üzerinde yer almaktadır. CEPA AVM ile yan yanadır. Bu nedenle binlerce kişi her gün bu adrese akın etmektedir. Kentpark’a gitmek isteyen binlerce kişi de AVM’nin adresini, telefon ve mail iletişim bilgilerini araştırmaktadır. İşte Kentpark ile ilgili tüm iletişim bilgileri..

Adres: Eskişehir Yolu 7. Kilometre Numara: 164 Çankaya/ANKARA

Telefon: 312 444 7 477

E-mail: bilgi@kentpark.com.tr

kentpark iletisim

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.