kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı 2020 alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Sınavı nasıl? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zamana kadar gerçekleştirilecek? 2020 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı sınavı ne zaman ve nasıl yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğu genel şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte adayların aşağıda detaylarını vereceğimiz bölümlerden mezun durumda olmaları ve belirtilen puan türlerinden 2018 veya 2019 yılında düzenlenen Kamu Personeli Seçme Sınavlarının birisinden yeterli düzeyde puana sahip olmaları gerekmektedir. 2020 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı için adayların alımın yapılacağı 2020 yılının birinci günü baz alınmak kaydıyla 35 yaşlarını doldurmamış olmaları gerekmektedir. 2020 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı için başvuruda bulunacak olan adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir.

2020 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

2020 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru şartlarını taşıyan adayların başvurularını 4 Ağustos 2020 tarihinden 14 Ağustos 2020 tarihine kadar gerekli belgeleri Kişisel Verileri Koruma Kurumu’na ulaştırmak suretiyle gerçekleştirebileceklerdir.

2020 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı Hangi Alanlardan Kaç Kişilik Olacak?

2020 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların aşağıda yer alan bölümlerden mezun durumda olmaları ve her alan için ayrı ayrı mesleğe alınacak aday sayısının 20 katı kadar aday arasında yer almaları gerekmektedir.

Alan Sayı Sınava Katılacak Aday Sayısı
Hukuk Fakültesi 12 kişi 240 kişi
İİBF/SBF ve dengi okullar 4 kişi 80 kişi
Elektronik Mühendisliği
Elektrik-Elektronik Müh.
Elektronik ve Haber. Müh.
Bilgisayar Müh.
Bilişim Sist. Müh.
8 kişi 160 kişi
TOPLAM 24 kişi 480 kişi

2020 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımına başvuracak olan adaylardan 1. gruptakilerin KPSS P4 puan türünden, 2. gruptakilerin KPSS P33 ya da KPSS P38 puan türünden, 3. gruptakilerin ise KPSS P3 puan türünden en az 75 puana sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı İçin Yabancı Dil Şartı Var Mı?

2020 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımına başvurmak isteyen adayların 2018 ya da 2019 yılında düzenlenen KPSS oturumlarından aldıkları puanların yanında yine ÖSYM tarafından düzenlenen Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı YDS’den en az C Seviyesine yani 70 puana sahip olmaları ve bu puanı son beş yıl içerisinde almış olmaları gerekmektedir.

2020 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımı İçin Sınav Ne Zaman Düzenlenecek?

2020 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımına başvuran ve sınava katılma hakkı elde eden adaylar için yazılı sınav 13 Eylül 2020 tarihinde Ankara kentinde düzenlenecektir.

2020 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı Alımına dair tüm detayları incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcısı Ne İş Yapar? Ne Kadar Maaş Alır? 

Kişisel verileri koruma uzman yardımcılığı mesleğinde sizleri nelerin beklediğini tüm detayları ile inceleyebileceğiniz ve maaş bilgisine erişebileceğiniz meslek tanıtım çalışmamıza aşağıda yer alan yönlendirme yardımıyla erişebilirsiniz;

2020 Kişisel Verileri Koruma Uzman Yardımcılığı alım sürecini takip etmek ve sınavına dair sorularınız için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.