kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Konya Karatay Şehir Hastanesi İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Konya Karatay Şehir Hastanesi İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi sizler için değerlendirdik. Konya Karatay Şehir Hastanesi İş İlanları ve Personel Alımı Ne Zaman? Var Mı? Karatay Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

A+
A-

Türkiye’nin en büyük şehirlerinden biri olan ve tahıl ambarı olarak bilinen Konya önemli bir istihdam merkezidir. 2.5 milyona yakın vatandaşın yaşadığı Konya 31 ilçeden oluşmaktadır. Bu büyük şehre sağlık hizmeti verilmesi oldukça zorlu bir iştir. Bu noktada yeni açılan Konya Karatay Şehir Hastanesi önemli bir rol üstlenmektedir. Hem sağlık hizmeti vermek konusunda hem de istihdam konusunda şehre katkı sağlayan hastane ile ilgili pek çok soru sorulmaktadır. Özellikle de Konya Karatay Şehir Hastanesi İş İlanları ve Personel alımı ile ilgili sorular fazladır. İşte sorulan sorular ve cevapları…

Konya Karatay Şehir Hastanesi İş İlanları ve Personel Alımı

Karatay Şehir Hastanesi her yıl 2.5 milyon insana hizmet etmek için tasarlanıp, inşa edildi. 1250 yatak kapasitesi ile önemli bir sağlık merkezi olan şehir hastanesi Karatay ilçesinde bulnuyor. Binlerce çalışana istihdam sağlayan hastanesi her gün binlerce vatandaşa sağlık hizmeti sunuyor. Bu devasa hastanede işçi, personel, memur, hemşire, doktor, şoför, güvenlik görevlisi, temizlikçi alımları yapılmaktadır.

Karatay Şehir Hastanesi iş ilanları temizlik görevlisi, güvenlik elemanı, depo elemanı, ilaçlama uzmanı, çamaşırhane elemanı, destek hizmetleri personeli, gece müdürü, hastane müdürü, teknisyen, tekniker, eczacı, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı, biyolog, diyetisyen, şoför, temizlik elemanı, engelli personel, eski hükümlü işçi, sekreter, hemşire, doktor gibi kadrolara yöneliktir. Bu kadrolarda yüzlerce personel aktif olarak çalışmaktadır. Ancak sürekli personel değişimi olduğu için yeni iş ilanları yayınlanır.

Karatay Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Konya Karatay Şehir Hastanesi iş ilanları internetten, devlet personel başkanlığı sitesinden, yerel ve ulusal medyadan duyurulur. Konya Karatay Şehir Hastanesinde çalışmak isteyen adaylar şehir hastanesi iş başvuru formunu doldurarak işlem yapabilir. Hastane ayrıca İŞKUR üzerinden de personel alımı yapmaktadır. Bu kapsamda İŞKUR il müdürlüklerine müracaat etmek ve İŞKUR’un internet sitesine üye olup ilanları takip etmek faydalı olacaktır.

Konya Karatay Şehir Hastanesi İş Başvuru Formu: http://ydasaglik.com.tr/konya-sehir-hastanesi/

Yorumlar

  1. Metin özdemir Avatar Metin özdemir dedi ki:

    Hangi iş olursa yaparım

    1. Sadene Avatar Sadene dedi ki:

      Ben hastanenin mutfak bülümünde çalişmak istiyorum daha önce aşcilik yaptım deneyimim var