kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Marlboro İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Marlboro İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi inceledik. Peki Marlboro Nedir? Ne Demek? Marlboro İş ilanları ve Personel Alımı 2021 Marlboro İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Yeni tip Koronavirüs salgını tüm dünyayı etkisi altına aldı. Salgının dünyayı kırıp geçirdiği bu dönemde akciğer hastalıkları, sigarayla mücadele, salgına karşı alınacak önlemler tekrar gündeme geldi. Sağlık konularının hayatımızın 1 numaralı gündemi haline gelmesiyle birlikte pek çok insan daha duyarlı olmaya başladı. Ancak dünyadaki en önemli sorunlardan biri hala işsizlik. Bu kapsamda tütün ve sigara firmaları da hala en büyük istihdam merkezlerine örnek olarak gösteriliyor. Özelliklede dünyada en çok satılan sigara firması Marlboro ülkemizde de yüzlerce kişiye iş imkanı sağlıyor. ABD’de Philip Morris, dünyada ise Philip Morris International firmaları tarafından üretilen bu sigaraları milyonlarca kişi tüketiyor. Dünyanın sigara ihtiyacını karşılamak için büyük bir operasyon yürüten firma Türkiye’de de çok sayıda kişiyi istihdam ediyor. Pek çok kişi de Marlboro’da nasıl çalışacağını, iş imkanlarını ve başvuru süreçlerini takip ediyor. Peki Marlboro iş ilanları ve personel alımı nasıl ve ne zaman yapılır? Marlboro iş ilanlarına nasıl ve nereden başvuru yapılır?

Marlboro Nedir? Ne Demek?

Philip Morris firması tarafından üretilen Marlboro sigaraları ilk olarak New York şubesinde 1902 yılında satılmaya başlanmıştır. Kadınlara yönelik “Mayıs gibi ılımlı” sloganıyla satışa çıkan sigaralar ABD’de yayılmaya başladı. 1950’li yıllarda ise kansere karşı filtreli sigaralar piyasaya sürerek büyük bir başarı sağladı. Yıllar içerisinde yürüttüğü pazarlama stratejileri ile bugün pazarın en büyük sahibi oldu. Günümüzde onlarca sigara çeşidiyle milyonlarca insana satış yapan firma sigara karşıtı politikalara rağmen başarısını sürdürmektedir.

Marlboro İş ilanları ve Personel Alımı 2021

Türkiye’de milyonlarca kişi sigara kullanmaktadır. Her ne kadar artan vergiler nedeniyle sigara fiyatarı artmış olsa da pek çok kişi bu alışkanlığı terk edememektedir. Pazardaki talebe karşılık vermek isteyen Marlboro firması da Türkiye’deki faaliyetlerini her yıl artırmaktadır. Bunun içinde fabrikalarına, lojistik birimlerine, satış merkezlerine sık sık personel, eleman, işçi alımı yapmaktadır.

Marlboro tarafından her yıl düzenli olarak personel alımı ilanları yayınlanmaktadır. Geçmiş yıllardaki ilanları incelediğimizde en sık tercih edilen kadro ve pozisyonları belirledik. Bu kapsamda Marlboro iş ilanlarında genellikle plasiyer, şoför, güvenlik görevlisi, dağıtım elemanı, satış temsilcisi, satış sorumlusu, engelli personel, eski hükümlü işçi, fabrika işçisi, iş makinesi operatörü, standa elemanı, depo personeli, avukat, sekreter, yönetici alımları yapılmaktadır.

Marlboro İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Koronavirüs salgını süresince tüm sektörler olumsuz etkilendi. Pek çok firma işçi çıkartıyor ve pazardaki etkinliğini azaltıyor. Ancak Marlboro firması salgın sürecinde de personel alımlarına devam ediyor. Firma bünyesinde çalışmak için öncelikle firmanın internet sitesine girip kariyer bölümüne ulaşmalısınız. Aşağıda linkini verdiğimiz iş başvuru sayfasına girip başvurunuzu tamamlamalısınız. Bunun ardından başvurunuz insan kaynakları birimleri tarafından incelemeye alınacaktır. Beğenilirseniz görüşmeye davet edilirsiniz ve süreç sonucunda işi alabilirsiniz. İş başvuru ekranında aranan pozisyon ve çalışılacak şehir gibi önemli bilgilerin yer aldığını da unutmamalısınız.
Marlboro iş başvur sayfası: https://www.pmkariyer.com/kariyer

Yorumlar

  1. İLKER BAŞARAN Avatar İLKER BAŞARAN dedi ki:

    Şuanda şok depoda çalışıyorum ama ben sizinle çalışmak istiyorum saygılarımla arz ederim