kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Mavi Jeans Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

İş arayan binlerce kişi özel sektörde Mavi Jeans ilanlarını görmüştür. Peki Mavi Jeans personel maaşları 2023 ne kadar? Mavi Jeans çalışma şartları 2023 nasıl? Mavi Jeans iş başvurusu 2023 nasıl yapılır? Mavi Jeans maaşları 2023 ne kadar?

A+
A-

Türkiye’de faaliyet gösteren en köklü ve en ünlü giyim firmalarından birisi de tartışmasız Mavi Jeans markasıdır. Reklamlarıyla, ürünleriyle, mavi rengine ağırlık vermesiyle gönüllerde taht kurmuştur. Yakaladığı popülerlik satışlara da yansımıştır ve oldukça başarılı bir grafik izlemiştir. Yakaladığı başarı sayesinde Türkiye’nin pek çok noktasında Mavi Jeans şubesi açılmıştır. Mavi Jeans sahip olduğu şubeler sayesinde binlerce kişiyi istihdam etmektedir. Peki Mavi Jeans personel maaşları 2023 ne kadardır? Mavi Jeans çalışma şartları 2023 nasıldır? Mavi Jeans’ta çalışmak isteyenlerin sahip olması gereken şartlar nelerdir?

Mavi Jeans Çalışma Şartları 2023

Mavi Jeans firması Türkiye’de giyim konusunda en çok tercih edilen firmaların başında gelmektedir. Milyonlarca tüketici alışveriş yapmak istediğinde Mavi Jeans mağazalarına girmektedir. Özellikle kot ürünleri konusunda popüler olan Mavi Jeans tüketicileri bu konuda memnun etmektedir. Ancak bu popülerlik mağazalarda büyük bir yoğunluğu da beraberinde getirmektedir. Bu noktada Mavi Jeans personelleri oldukça yorucu saatler geçirir. Mavi Jeans personellerinin çalışma süresi 8 saat civarındadır. Ayrıca Mavi Jeans personelleri özel sektörün genelinde olduğu gibi haftada bir gün izin hakkına sahiptir. Ancak alışılmışın aksine personeller izin günlerini hafta içi kullanırlar. Bu durumun sebebini tahmin etmek hiç de zor değil. Hafta sonları Mavi Jeans mağazaları oldukça yoğundur. Mavi Jeans personelleri 1 yıl boyunca mağazalarda çalışırsa 14 günlük senelik izin hakkına sahip olur. Ayrıca Mavi Jeans mağazalarında tam mesai olduğu gibi vardiya sistemi de vardır. Genellikle mağaza yönetiminin opsiyonuna bırakılan bu durumda personeller farklı vardiyalarda çalışırlar. Mavi Jeans sektördeki çoğu mağazanın aksine personeline değer veren bir kurumdur. Yükselmek oldukça kolaydır.

Koton Personel Maaşları

Mavi Jeans Maaşları 2023 Ne Kadar?

Mavi Jeans personelleri sektördeki çoğu firmaya nazaran daha yüksek maaş almaktadır. Diğer mağazalar personellerine asgari ücret civarında ücret öderken Mavi Jeans personelleri asgari ücretin üzerinde maaşla işe başlamaktadır. Sektördeki en yüksek maaş veren firmanın Mavi Jeans olduğunu söyleyemesek de sektör ortalamasının üzerinde maaş ödediğini rahatlıkla ifade edebiliriz. Mavi Jeans personellerine 8800 Türk Lirası civarında maaş ödemektedir. Ancak personel hakları bununla da sınırlı değildir. Mavi Jeans personelleri prim, yemek ücreti gibi ek ödeneklerin de sahibi olmaktadır. Mavi Jeans personelleri satışları üzerinden prim almaktadır. Ayrıca 400 Türk Lirası civarında paranın yüklü olduğu yemek kartı da Mavi Jeans personellerine verilmektedir.

Mavi Jeans firmasında kariyer yapmak oldukça cazibelidir. Mavi Jeans firmasında mağaza müdürleri 14 bin Türk Lirasının üzerinde maaş almaktadır. Ayrıca çalışma saatleri diğer firmalarda olduğu gibi çok sarkmaz. Personelini sömürmeyen nadir firmalardan olan Mavi Jeans firması kariyer için oldukça uygundur.

Mavi Jeans personellerinin yüksek maaş almasının yanı sıra bir diğer avantajı ise sigortalarının da maaşlarına bağlı olarak yüksek olmasıdır.

Mavi Jeans personellerinin mesaileri sarkması durumunda ise ek mesai ücreti ödenmektedir. Bu da sektörün yarısında olmayan artı bir özellik olarak karşımıza çıkmaktadır.

Mavi Jeans İş Başvurusu 2023

Mavi Jeans firmasında çalışmak isteyen binlerce kişi bulunmaktadır.Peki Mavi Jeans iş başvurusu 2018 nasıl yapılır? Mavi Jeans firmasında çalışmak için iş başvurusu yapmak isteyenler firmanın internet sitesinden başvuru yapabilmektedir. Ayrıca Mavi Jeans firması kariyer/iş arama sitelerine personel alım ilanı vermektedir.

Mavi Jeans firmasına iş başvurusu yaptıktan sonra firmanın İnsan Kaynakları departmanı sizi mülakata çağırır. Bu görüşme cv’lerinizden daha önemlidir. Burada konuşmanıza, görünümünüze, karakterinize, işe uygun olup olmadığınıza bakılır. Mülakatta en önemli konu ise pazarlama becerinizdir. Mülakat olumlu geçtiği takdirde işe başlamanız için davet alırsınız. Eğer olumlu geçmezse de işe alınmadığınıza dair bilgilendirilirsiniz.

LC Waikiki Personel Maaşları Ne Kadar?

Mavi calisanlari ne giyer?

Mavi yakalılar genellikle üniforma veya rahat kıyafetler giyerler.

Yorumlar

  1. Asiye Soyırgaz Avatar Asiye Soyırgaz dedi ki:

    Ben iş arıyorum. Gelsem bir fırsat verir misiniz makinaciyim bir ay önce croos,ta calisiyordum

  2. Asiye Soyırgaz Avatar Asiye Soyırgaz dedi ki:

    Ben iş arıyorum. Gelsem bir fırsat verir misiniz makinaciyim bir ay önce croos,ta calisiyordum

  3. Asiye Soyırgaz Avatar Asiye Soyırgaz dedi ki:

    Ben iş arıyorum. Gelsem bir fırsat verir misiniz makinaciyim bir ay önce croos,ta calisiyordum