kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Meteoroloji'den Kritik Uyarı! İstanbullular Dikkat!

Meteoroloji'den kritik uyarı! İstanbullular dikkat! Sağanak yağış başta Marmara bölgesini olmak üzere ülkenin batı kesimlerini etkisi altına alacak. 23 Ocak sabahı Türkiye'nin batısında yaşayanlar olumsuz hava koşullarıyla mücadele edecek. Bu nedenle vatandaşların hazırlıklı olmasında fayda var.

A+
A-

Türkiye 2019 yılına soğuk havalarla birlikte girdi. Sert rüzgarlar ve sağanak yağış ülkeyi etkisi altına aldı. Türkiye’nin dört bir yanında soğuk havalar ve yağışlar nedeniyle hayat felç oldu. Pek çok şehirde okullar tatildi. Türkiye’de hava durumunu merak eden milyonlarca kişinin gözü kulağı Meteoroloji Genel Müdürlüğüne çevrildi.

Meteoroloji’den Kritik Uyarı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü milyonları ilgilendiren bir uyarı yaptı. Türkiye’nin batı bölgesinde sağanak beklentisi olduğu aktarıldı. Yapılan açıklamaya göre 23 Ocak 2019 tarihinde sağanak yağış beklentisi olduğu belirtildi.

Meteoroloji’ye göre Türkiye’nin batı bölgelerinin çok bulutlu ve parçalı olması bekleniyor. Marmara bölgesinin batısı, Ege, Batı Akdeniz ile Bursa, Yalova ve İstanbul illeri ve çevrelerinde sağanak yağmur beklentisi bulunuyor.

Batı Kesimlerini Sağanak Vuracak

Yağışlar Marmara bölgesi ile sınırlı kalmayacak. Ege ve Akdeniz bölgeleri de olumsuz hava koşullarından nasibini alacak. Edirne, Çanakkale, Antalya ve İzmir çevreleri ile Balıkesir’in batısında kuvvetli yağışlar olacak. Kamu Haber

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

  1. HavaBekcisi Avatar HavaBekcisi dedi ki:

    Niye Ankara yok neden

  2. HavaBekcisi Avatar HavaBekcisi dedi ki:

    Niye Ankara yok neden

  3. HavaBekcisi Avatar HavaBekcisi dedi ki:

    Niye Ankara yok neden