kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

MUBEP İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

MUBEP İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu nasıl yapılır? MUBEP iş ilanları ve personel alımı ne zaman yapılır? MUBEP iş başvurusu nereden ve nasıl yapılır? MUBEP personel alımı başvuru şartları nelerdir? İşte Muğla Belediye Başkanlığı personel alımları ile ilgili tüm merak edilenler…

Türkiye dünyadaki en güzel turizm cennetlerden biri olarak öne çıkmaktadır. Özellikle Ege ve Akdeniz bölgesindeki şehirler her yıl milyonlarca kişiyi Türkiye’ye çekmektedir. Bu şehirler arasında Muğla bir adım öne çıkmaktadır. Muğla şehrinin nüfusu 1 milyona yakındır. Muğla’nın en gözde ilçesi Bodrum’un nüfusu ise 200 bine yakındır. Ancak yaz aylarında Bodrum’un nüfusu 2’ye hatta 3’e katlanmaktadır. Dünyanın en önemli turizm merkezlerinden biri olan Muğla hem vatandaşlarına hem de gelen turistlere en iyi şekilde hizmet vermek için hizmet kalitesini her geçen gün artırmaktadır. Bu kapsamda en büyük iş Muğla Büyükşehir Belediyesine düşmektedir. Belediye hizmet kalitesini artırmak, faaliyetlerini sürdürmek için her yıl personel alımı yapmaktadır. Belediye bünyesine en fazla personel alımı ise Muğla Büyükşehir Belediyesi Emek Personel Limited Şirketine kısaca MUBEP’e yapılmaktadır. Belediye bünyesinde hizmet veren bu iştirak belediyenin en yoğun merkezlerinden biridir. Yılın farklı dönemlerinde MUBEP’e farklı kadrolar ve pozisyonlar için memur, işçi, eleman, çalışan alımı yapmaktadır. Peki MUBEP iş ilanları ve personel alımı ne zaman? MUBEP iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

MUBEP İş İlanları ve Personel Alımı

Muğla Büyükşehir Belediyesinin en büyük iştiraklerinden biri olan MUBEP yılın her döneminde farklı kadrolar için farklı sayılarda personel alımı, çalışan alımı, işçi alımı ve memur alımı yapmaktadır. MUBEP tarafından yayımlanan iş ilanları hem Muğla’daki binlerce işsizi hem de çevre illerdeki işsizleri heyecanlandırmaktadır. MUBEP tarafından yayımlanan ilanlar bölgedeki istihdamı desteklemektedir. Hemen hemen her kadro için yayımlanan iş ilanları sayesinde toplumun her kesiminin yüzü gülmektedir. Bu kapsamda Muğla Belediyesi tarafından alınan personellerin işçi, şoför, temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, büro memuru, elektrik teknisyeni, mühendis, iş sağlığı ve güvenliği uzmanı, kepçe operatörü, gemi kaptanı, dozer operastörü, tır şoförü, beden işçisi, reklam sorumlusu, gemi makineleri teknikeri, otomotiv teknolojisi, tekniker, harita mühendisi olarak istihdam edilmektedir.

MUBEP tarafından yayımlanan iş ilanları iştirakin resmi internet sitesi olan ” mubep . com . tr ” adresinden paylaşılmaktadır. Bu kapsamda personel adaylarının bu internet sitesini dikkatli bir şekilde takip etmeleri önerilir. Ayrıca şehirdeki iş ilanlarının paylaşıldığı yerel gazeteler ve sosyal medya gruplarının da takip edilmesi son derece önemlidir. Ayrıca İŞKUR üzerinden de belediye bünyesine personel alımı yapılabilmektedir. Bu kapsamda İŞKUR’a müraacat etmek, kaydolmak da işe girme şansınızı yükseltecektir.

mubep is ilan

MUBEP İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

MUBEP bünyesinde çalışmak isteyen personel adaylarının önünde birkaç farklı yol bulunmaktadır. Öncelikle iş ilanları takip edilmelidir. Başvuru yapacağınız iş ilanı yayımlandıktan sonra ise adaylarda aranan şartlara bakılmalıdır. Tüm şartları taşıyan adaylar söz konusu iş ilanına başvuru yapmalıdır. İş ilanın yayımlandığı adres olan MUBEP’in internet sitesinde başvuruların nasıl yapılacağı ayrıntılı bir şekilde yazacaktır. Bu kapsamda adaylar ilan Türkiye İş Kurumu üzerinden yayımlandıysa İŞKUR aracılığı ile İŞKUR’un internet sitesinden ya da İŞKUR il veya ilçe müdürlüklerinden başvuru yapabilecektir. İş ilanları belediyenin kendisi tarafından yayımlandı ise MUBEP’in internet sitesinden adaylar iş başvurusunda bulunabilecektir. İnternet üzerinden yapılacak iş başvurularında adayların iş başvuru formunu doldurmaları istenecektir. Bu formda adaylara ilişkin kişisel, aile ve iş deneyim bilgileri yer alacaktır.

MUBEP Personel Alımı Başvuru Şartları

Bu zamana dek paylaşılan iş ilanlarında adaylarda belli başlı şartların arandığı anlaşılmıştır. Buna göre personel adaylarının Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması zorunludur. Adayların kamu haklarından mahrum bırakılmamaları gerekmektedir. Ayrıca adayların başvuracağı pozisyona bağlı olarak istenilen eğitim şartları taşımaları gerekmektedir. Örneğin işçi ilanları için adayların en az ilkokul mezunu olmaları gerekirken mühendis alımlarında adayların lisans mezunu olmaları gerekmektedir. Ayrıca adayların ehliyet sahibi olmaları, erkek adayların askerlik görevlerini tamamlamaları yine aranan şartlar arasındadır. Adayların sağlık açısından görevlerini yapmalarını engelleyecek bir durumda olmamaları son derece önemlidir. Son olarak da iş başvurusunda bulunacak adayların Muğla ilinde ikamet etmeleri şarttır.

MUBEP İletişim Bilgileri, Adres ve Telefon Bilgisi

Muğla Büyükşehir Belediyesi Emek Personel Limited Şirketinin yapacağı persone alımları ile ilgili süreç hakkında bilgi almak, başvuru hakkında bilgi almak için belediye ile iletişime geçebilirsiniz. Bu kapsamda iştirakin iletişim bilgileri aşağıdaki gibidir…

mubep iletisim

Yorumlar

  1. Mustafa pehlivan Avatar Mustafa pehlivan dedi ki:

    Hertürlü beden işini yaparım