kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Otokoç İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Otokoç İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu ile ilgili her konuyu araştırdık. Otokoç Nedir? Kimin? Ne Zaman Kuruldu? Otokoç İş İlanları ve Personel Alımı Otokoç İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

A+
A-

Türkiye’de araç kilarama ve otomotiv perakendecisi denilince akla gelen ilk firma Otokoç’tur. Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk kurulan firmalarından biri olan Otokoç kendi pazarında lider konumdadır. Faaliyetlerini Türkiye dışında da sürdüren firma Orta Doğu, Afrika, Asya ve Avrupa pazarlarına yönelik de adımlar atmaktadır. Bünyesinde yüzlerce personel bulunan Otokoç her yıl personel almaya da devam etmektedir. Bu nedenle iş değiştirmek isteyenlerin, iş arayanların dikkatini çekmektedir. Bu nedenle her yıl binlerce kişi Otokoç iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu hakkında araştırma yapmaktadır. İşte tüm merak edilenler…

Otokoç Nedir? Kimin? Ne Zaman Kuruldu?

Türkiye Cumhuriyeti kurulduktan yalnızca 5 yıl sonra temelleri atılan firma 1928 yılında kurulmuştur. Koç Holding bünyesinde faaliyet gösteren Otokoç, Koç ailesinin ilk otomotiv sektörü yatırımı, deyim yerindeyse ilk göz bebeğidir. Türkiye’de otomotiv pazarında perakendecilikte, araç kliama ve araç paylaşımı konularında lider konumdadır. Ankara’da kurulan firma bugün Türkiye’de 40’a yakın şube sayısına ulaşmıştır. Ayrıca onlarca yurt dışı kiralama ofisi bulunur. Her yıl büyümesini sürdüren firma sürekli personel alımı yapmaktadır.

Otokoç İş İlanları ve Personel Alımı

Otomotiv sektörü ile ilgili hemen hemen her konuda Otokoç faaliyet göstermektedir. İkinci el ve sıfır araçların satışı, satış sonrası işlemleri, kiralama işlemleri, toptan yedek parça satışı, aksesuar satışı, sigorta işlemleri, finansmanla ilgili çözümler, araç koruma hizmetleri, günlük, haftalık, aylık, operasyonel araç kiralama hizmetleri veren firma Türkiye’de bu sektördeki en önemli aktördür. Firma Türkiye’de birden fazla şehirde faaliyet göstermektedir. Ankara, İzmir, İstanbul, Adana, Antalya, Samsun, Konya, Eskişehir, Bursa, Kütahya illerinde şubesi bulunan firma Tarsus ve Alanya ilçelerinde de faaliyet göstermektedir. Ayrıca her yıl şubelerini, hizmetlerini, çalışan sayısını arttıran firma başarısını sürdürmeye de kararlıdır.

Otokoç’un iş ilanları binlerce kişinin ilgisini çekmektedir. Binlerce kişi iş ilanları ile ilgili, alınacak personellerle ilgili, alım yapılacak kadrolarla ilgili sorular sormaktadır. Otokoç bünyesine satış danışmanı, oeprasyon yöneticisi, yedek parça danışmanı, gelir yönetimi müdürü, satış planlama danışmanı, satış sonrası hizmetler müdürü, hasar danışmanı, şoför, güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, büro elemanı, avukat, yönetici vb. kadrolarda alım yapılmaktadır. Ayrıca ilanlara ilköğretim, lise, önlisans, lisans mezunu kadın-erkek adaylar başvuru yapabiliyor. Deneyimli ve deneyimsiz personel alan firma farklı yaş grubundaki adaylarla çalışmak konusunda sorun yaşamamaktadır.

Otokoç İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Firmayla ilgili en önemli konu başvuruların nasıl, nereden, ne şekilde yapılacağıdır. Firmanın internet sitesinde iş başvuruları ile ilgili bilgilendirici bir metin bulunur. Burada çalışacak personelleri ilgilendiren kişilere yönelik bilgi paylaşılır. Otokoç internet sitesine girerek iş başvuru formu doldurabilirsiniz. Ayrıca ilanda yazan yönergeyi takip ederek elden de başvuru yapılabilir. Ancak koronavirüs nedeniyle başvuru işlemlerinin uzaktan olması beklenmektedir. Başvuru sonrasında uygun görünülürse adaylar sözlü mülata çağırılabilir. Tüm süreci olumlu geçen adaylar işe kabul edilir.

İş başvuru adresi: https://www.otokoc.com.tr/insan-kaynaklari

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.