kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Özür Grubu Ataması Sonrası İlişik Kesme

Özür grubu ataması sonrası ilişik kesme süreci nasıl işleyecek 2023 ?

A+
A-

Özür grubundan atandım ne yapmalıyım? Özür grubu ile atanan öğretmen ne yapmalıdır 2023 Özür grubu ataması sonraki süreç 2023. Özür grubu ataması ilişik kesme.

2023 Engellilere ve Yakınlarına Yapılan Yardımlar Nelerdir?

ÖZÜR GRUBU  ATAMASI SONRASI YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER

1. Kararnameniz çalıştığınız mevcut okula gelecek (il veya ilçe milli eğitim müdürlüğüne gidip elden alabilirsiniz.)

2. Ayrıldığınız okul yönetimi görevden ayrılma yazınızı yazacak.

3. Ayrıldığınız okulunuz 4 adet Personel Nakil Bildirimi evrağı düzenleyecek:

a) Personel Nakil Bildirimlerini ayrılmak istediğiniz Okul Müdürü, Milli Eğitim Müdürlüğündeki   yetkili ve Mal Müdürlüğündeki yetkili imzalayacak ve mühürleyecek.

b) Personel Nakil Bildirimlerinden birer nüsha ayrılmak istediğiniz okul müdürlüğüne, il veya ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne,  Mal Müdürlüğüne ve göreve başlayacağınız okul müdürlüğüne teslim edilecek.

4. Ayrılmak istediğiniz okul müdürü isterse şahsi dosyanızı yazdığı üst yazıyla birlikte imza karşılığı, göreve başlayacağınız okul müdürlüğüne teslim etmek üzere size teslim edebilir ancak sizin elden alma zorunluluğunuz bulunmamaktadır. Diğer seçeneği ise 15 gün içinde göreve başlayacağınız okula iadeli taahhütlü tebligat ile göndermek zorundadır, göreve başlayacağınız okul yönetimi Şahsi Dosya İsteme Yazısı yazmak mecburiyetinde değildir.

5. Yolluklarınızı ayrıldığınız okuldan almayı talep ediniz. Yeniokulunuzdan almak isterseniz ödenek önceden belirlendiğinden ek ödenekistenmesi gerekir ve bu size gecikme yaşatacaktır.

6. Ayrılmak istediğiniz okulunuzun bağlı olduğu il veya ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne giderek sgk ve hitap çıkışınızı  mutlaka yaptırınız.

7. Personel Nakil Bildiriminin bir nüshası ve size teslim edildiyse şahsi dosyanızla birlikte yeni okulunuzda görevinize başlamak için başvurun. Yeni atandığınız okulunuzun bulunduğu müdürlük hangi bankayla anlaşmalıysa (maaş alınan banka) o bankadan hesap açtırın . Bu hesabı okulunuza veya ilçe milli eğitim müdürlüğü muhasebe birimine verin. Böylece zamandan kazanır ayın 15’inde maaşınızı kesinlikle gecikmesiz alırsınız.

Not: İl dışı atamalarda, İlişik kestikten sonra 15 gün içerisinde yeni görev yerinizde başlamanız gerekir yoksa müstafi yani istifa etmiş sayılırsınız.

8. Yeni atandığınız, göreve başlamanız gereken okulun bağlı olduğu il yahut ilçe Milli Eğitim Müdürlüğüne giderek sgk ve hitap girişinizi mutlaka yaptırınız. kamu haber

9. Tercih elbette sizin ancak 15 günlük mehil izninizi son gününe kadar kullanmanız yeni okul yönetimince hoş karşılanmayabilir

Vergi Müfettiş Yardımcılığı

3229 1 0456075943362c839c4e46b2df6c83b6

Özür grubu ilişik kesme ne zaman?

MEB’in internet sitesinden yayımlanan takvime göre, tebliğ ve ilişik kesme 20 Ocak 2023 tarihinden İtibaren gerçekleşecek.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.