kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Plakadan Araç Sahibi Bulma Sorgulama Öğrenme 2019

Plakadan araç sahibi bulma sorgulama öğrenme 2019 nasıl olur? Plakadan araç sahibi sorgulama 2019 nasıl olur? Plakadan araç sahibi bulma ve öğrenme 2019 nasıl olur? 2019 araç sahibi nasıl bulunur? SMS ile araç plaka sorgulama 2019 EGM araç plaka sorgulama 2019 e-Devlet araç plaka sorgulama 2019

A+
A-

Türkiye’de her gün binlerce araç trafiğe çıkmaktadır.  Trafiğe çıkan her aracın ise tıpkı vatandaşlar gibi bir kimlik numarası bulunmaktadır. Araçların plakaları sayesinde trafikteki her araç hakkında işlem yapılabilmektedir. Örneği araçlara yazılan trafik cezaları plakalar üzerinden yazılmaktadır. Ayrıca plaka sorgulama işlemi sayesinde araç sahibi hakkında bilgiler edinilmektedir. Plakadan araç sorgulama işlemi sayesinde hem araç hakkında hem de araç sahibi hakkında her detay öğrenilmektedir.  Peki plakadan araç sorgulama işlemi nasıl yapılır? Plakadan araç sahibi sorgulama nasıl yapılır? Plakadan araç sahibi nasıl öğrenilir? Plakadan araç sahibi öğrenme 2019 nasıl olur? e-Devlet ile araç sahibi sorgulama 2019 nasıl yapılır? e-Devlet adıma tescilli araç sorgulama işlemi nasıl yapılır? Kasko ve sigorta şirketlerinden araç sahibi öğrenme nasıl olur? EGM plakadan araç sahibi sorgulama 2019 nasıl olur? İnternetten plakadan araç sorgulama 2019 nasıl olur? 118 80 plakadan isim sorgulama yapılır mı? 2019 Araç sahibi nasıl bulunur?

Plakadan Araç Sahibi Sorgulama 2019

Türkiye’de en hareketli piyasaların başında araç piyasası gelmektedir. Binlerce kişi her gün araba satın almaktadır. Bu nedenle “plakadan araç sahibi sorgulama 2019” ve “araç hasar kaydı sorgulama 2019” işlemleri önem kazanmaktadır. Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki normal bir vatandaş internet üzerinden plakadan isim sorgulama yapamaz. Çünkü bu hizmeti verecek herhangi bir platform bulunmamaktadır. Araç plaka sorgulama işlemi ile pek çok bilgiye ulaşılmasına rağmen araç sahibinin ismine ulaşılamamaktadır. Plakadan araç sahibi sorgulama işlemi kişisel bilgileri tehlikeye sokabilecek bir işlem olduğu için hassas bir konudur. Bu nedenle www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden hizmet veren e-Devlet sistemi ile plaka sorgulama yaparken her bilgiye ulaşılamaz. e-Devlet plaka sorgulama işlemi ile araç hasar kaydı, araç borcu, aracın nereden ve ne zaman alındığı gibi bilgilere ulaşılabilir. Ancak araç sahibinin ismine ulaşılamaz. Bu nedenle www.tercihiniyap.net ailesi olarak bu hizmeti verdiğini iddia eden kişilere ve sitelere güvenmemenizi önermekteyiz. Kamu Haber

e devlet arac plaka sorgula

Plakadan Araç Sahibi Bulma Öğrenme 2019

Trafikte her gün büyük bir kumar oynanmaktadır. Ölümler, kazalar, sorunlar, kavgalar yaşanabilmektedir. Otomobilinize biri çarpabilir, size biri çarpabilir, otomobiliniz gasp edilebilir, otomobilinize zarar verilebilir,, bir otomobilden taciz edilebilirsiniz. Bu durumda pek çok kişi “bu araç sahibi kim?” sorusunu sormaktadır ve “araç sahibi kim?” sorusu öne çıkmaktadır. Ancak bu sorunun cevabını öğrenmek imkansızdır. Emniyet Genel Müdürlüğüne dilekçe yazsanız veya başvuru yapsanız bile araç sahiplerinin kişisel bilgileri erişiminize açılmaz. Peki “araç sahibi nasıl öğrenilir?” sorusunun cevabı nedir? Araç sahibi öğrenmek için tek yol suç duyurusunda bulunmak yani yasal işlem başlatmaktır.

2019 Araç Sahibi Nasıl Bulunur?

Herhangi bir nedenden dolayı bir aracın sahibini öğrenmek isteyebilirsiniz. Bu noktada “2019 araç sahibi nasıl bulunur?” sorusunu sorabilirsiniz. Plakadan veya herhangi bir bilgiden araç sahibinin ismini öğrenmenizin suç duyurusunda bulunmak dışında yolu yoktur. Bu nedenle resmi işlemler ile araç sahibini öğrenmeniz imkansızdır. Peki bu noktada araç sahibi nasıl öğrenilir?

Araç sahibi öğrenmenin resmi yolları olmasa da gayri resmi yolları bulunmaktadır. Örneğin Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde bulunan bir tanıdığınız olması durumunda bu ismi öğrenmeniz mümkün olabilir. Ancak bilinmelidir ki bu işlem bir suçtur. Yani yasal değildir. Ayrıca kasko şirketleri üzerinden de araç sahibi bulunabilir. Peki kaskodan nasıl araç sahibi bulunur 2019? Kasko şirketleri kişiler hakkında bilgilere sahip oldukları sistem sayesinde rahatça ulaşabilmektedir. Bu nedenle her aracın sahibinin ismini kasko şirketleri görebilir. Ancak bu işlem de yasal olmadığı için tanıdığınız yoksa araç sahibini öğrenmeniz pek mümkün değildir.

SMS İle Araç Plaka Sorgulama 2019

Araç plaka öğrenmenin, sorgulamanın ve bulmanın bir yoluda SMS ile yani kısa mesaj üzerinden yapılan sorgulama işlemidir. Vatandaş SMS ile sorgulama yaparak araç plaka bilgilerine ulaşabilir. SMS ile araç plaka sorgulama ücreti 2019 7 TL olarak belirlenmiştir. Türkiye’de faaliyet gösteren bütün operatörler ve GSM firmaları araç plaka sorgulama hizmeti vermektedir. Bu noktada “SMS ile araç plaka sorgulama nasıl yapılır? sorusu öne çıkmaktadır. Sorgulama yapacak vatandaşın “DETAY” boşluk “PLAKA” yazarak 5665’e kısa mesaj göndermesi yeterli olacaktır. Ardından da sorgulama yaptığı aracın trafiğe çıktığı tarih, kasko bilgileri olmak üzere pek çok bilgi kişinin elinde olacaktır. Ayrıca araç satın almak isteyenler araçlarda parça değişimi olup olmadığını da merak etmektedir. Bu durumda otomobilde parça değişikliği olup olmadığını öğrenmek için “PARCA 00 ZXC 000 (PLAKA) yazılır ve yine 5665’e kısa mesaj atılır.

EGM Araç Plaka Sorgulama 2019

Emniyet Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesi www.egm.gov.tr adresi üzerinden araç plaka sorgulama ilemi yapılabilir. EGM’nin internet sitesinden veye google üzerinden arama işlemi yaparak “trafik cezası ve otopark sorgulama” bağlantısına tıklamak gerekir. Ardından da bilgiler doldurularak sorgulama işlemi yapılabilir. Ayrıca https://www.egm.gov.tr/sayfalar/trafik_sorgulari.aspx adresi üzerinden de EGM ile sorgulama işlemi gerçekleştirilmektedir.

egm arac plaka sorgula

e-Devlet Araç Plaka Sorgulama 2019

Araç plaka sorgulama işlemi 2019 ile ilgili en çok tercih edilen adres e-Devlet sistemidir. www.turkiye.gov.tr adresi üzerinden her gün binlerce kişi araç plaka sorgulama işlemi yapmaktadır. e-Devlet sistemine T.C. kimlik numarası ve şifre ile girdikten sonra Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından verilen “Araç Plaka Sorgulama” hizmet bölümüne girmeniz gerekmektedir. Ardından da sizden istenen bilgileri girmeniz aradığınız bilgiye ulaşmak için yeterli olacaktır.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NETvb

Yorumlar

  1. Zaza Avatar Zaza dedi ki:

    Şerefsizin biri yeni aldığım araca çarptı kaçtı. Plakası elinde var. Plakadan araç sahibi bulmam lazım.

  2. Zaza Avatar Zaza dedi ki:

    Şerefsizin biri yeni aldığım araca çarptı kaçtı. Plakası elinde var. Plakadan araç sahibi bulmam lazım.

  3. Zaza Avatar Zaza dedi ki:

    Şerefsizin biri yeni aldığım araca çarptı kaçtı. Plakası elinde var. Plakadan araç sahibi bulmam lazım.