kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

PTT Kesin Sınav Sonuçları Açıklandı Mı?

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) 5 bin kişilik alım yapacak. 5 bin kişilik personel alımıyla ilgili olarak yazılı sınav yapıldı ve sınav sonuçları açıklandı. Ardından da itiraz süreci başladı. İtiraz sürecinin tamamlanması ile PTT 5 bin kişilik personel alımı kesin sınav sonuçları açıklanacak. Peki PTT kesin sınav sonuçları açıklandı mı?

A+
A-

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) Türkiye’nin dört bir yanında binlerce personel istihdam ediyor. Her yıl binlerce kişi sınavlarla işe alınıyor. Son olarak Posta ve Telgraf Teşkilatı Genel Müdürlüğü 5 bin personel alımı yapılacağını açıklamıştı. PTT bünyesinde çalışmak isteyen binlerce kişi ilana başvuru yaptı ve PTT personel alımı sınavına girdi. Peki PTT kesin sınav sonuçları açıklandı mı? PTT kesin sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

PTT 5 Bin Personel Alımı Yapıyor

PTT 5 bin personel alımı için sınav düzenledi. Sınavdan 60 ve 70 puan üstünde puan alan adaylar sınavda başarılı olmuş sayılacak ve PTT bünyesinde işe girecek. PTT personel alımı için sınav aşaması tamamlandı. Şimdiyse adaylar sınav sonuçlarının açıklanacağı tarihi merakla beklemeye başladı. PTT kesin sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Adaylar “PTT kesin sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?” “PTT kesin sınav sonuçları açıklandı mı?” sorularına cevap arıyor.

PTT 5 bin kişilik personel alımı için sınav yapmış ve sınav sonuçları 20 Eylül 2018 tarihinde açıklanmıştı. Sınav sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte itiraz süreci başlamıştı. İtiraz sürecinin sonlanacağı ve kesin sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ise merak ediliyordu.

PTT Kesin Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

PTT 5 bin kişilik personel alımı için süreç devam ediyor. PTT personel alımı için binlerce kişi sınava girmişti. PTT personel alımı için yapılan sınav 20 Eylül tarihinde açıklanmıştı. Sınavın açıklanmasıyla birlikte itiraz süreci başladı. Sınav sonuçlarına itiraz eden adaylar gaizem@gazi.edu.tr adresine e-mail yolu ile itirazlarını iletebilecek. Peki PTT kesin sınav sonuçları ne zaman açıklanacak.

PTT kesin sınav sonuçları 19 Ekim 2018 tarihinde Cuma günü açıklanacak. PTT’de çalışmak isteyen binlerce kişi 19 Ekim 2018 tarihinde kesin sınav sonuçlarını öğrenecek. Böylece sınav sonuçları netleşmiş olacak.

PTT Personel Alımı Mülakat Süreci

PTT 5 bin kişilik personel alımıyla ilgili kesin sınav sonuçları 20 Ekim tarihinde açıklanacak. Kesin sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından PTT’nin alım yapacağı kadrolarla ilgili mülakat süreci başlayacak.

PTT Gişe ve Büro Görevlisi ile Postacı pozisyonu için ilanda yazak kadro sayısı kadar asil ve iki katı oranında yedek aday belirleyecek.

Ayrıca avukat, mühendis, PTT uzman yardımcısı, mimar ve tekniker pozisyonları için ilanda yazan kadro sayısının üç katı kadar adayı belirleyecek. GÜNDEM

Kesin sınav sonuçları açıklandıktan sonra gişe ve büro görevlisi ile postacı pozisyonlarına asil ve yedek olarak yerleşen ve atamaya hak kazanan adaylar psikolojik incelemeye tabii tutulacak ve psikometrik inceleme yapılacak. Adaylar istenilen belgeler ile PTT Başmüdürlüğü İnsan Kaynakları birimine gidecek. Bu süre zarfında müraacat etmeyenlerin ataması ne yazık ki yapılamayacak.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.