kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

PTTPAL İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

PTTPAL İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu nasıl yapılır? PTTPAL AŞ nedir? Ne demek? Açılımı nedir? PTTPAL iş ilanları ve personel alımı nasıl ve ne zaman yapılır? İş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Türkiye’nin en önemli ve eski kurumlarından biri de Posta ve Telgraf Teşkilatı yani kısaca PTT’dir. 23 Ekim 1840 tarihinde Osmanlı Devleti zamanında kurulan Posta ve Telgraf Teşkilatı yurt içinde ve yurt dışında binlerce nokta arasında yıllarca kargo teslimatı yapmıştır. İlk şubesi Osmanlı Devleti’nin başkenti olan İstanbul’da bulunan PTT’nin günümüzde Türkiye’nin tüm illerinde ve yurt dışında pek çok noktada şubesi bulunmaktadır. Yıllar içerisinde faaliyetlerini, personel sayısını, hizmetlerini artıran PTT 2013 yılında da Anonim Şirketi olmuştur. Bu kapsamda bu özel kurumun altında pek çok alt kuruluş ve iştiraki bulunmaktadır. Bunlardan biri de PTTPAL A.Ş.’dir. Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi bünyesinde faaliyet gösterek PTTPAL ile ilgili çok az şey bilinmektedir. Ancak PTTPAL iş ilanları ve personel alımları yapıldıkça binlerce kişi bu kuruluş hakkında sorular sormaya başlamıştır. Peki PTTPAL AŞ nedir? Ne demek? Açılımı nedir? PTTPAL iş ilanları ve personel alımı ne zaman? PTTPAL iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

PTTPAL Nedir? Ne Demek? Açılımı Nedir?

Posta ve Telgraf Teşkilatının alt kuruluşlarından iştiraklerinden biri olan PTTPAL Anonim Şirketi sık sık personel alımı yapmaktadır. Bu nedenle işsizlerin, vatandaşların ilgisini çeken bu kuruluş hakkında onlarca soru sorulur. PTTPAL, Para Lojistik ve Özel Güvenlik Hizmetlerinin kısaltılmış halidir. 2019 Haziran ayında kurulan bu kuruluş yeni kurulduğu için çok sayıda işçi, memur, dağıtım elemanı, şoför, büro personeli alımı yapmaktadır. Para çekme makineleri olan ATM’lerin ikmallerini, bakımlarını, para yönetimlerini, kasa hizmetlerini, fiziki güvenik hizmetlerini üstlenen bu kuruluş her türlü para, ziynet eşya, maden, evrak taşıma ve saklama sorumluluklarını da yerine getirebilmektedir. Bu denli zorlu görevlerin yerine getirebilmek için çok sayıda personele ihtiyaç duyan kuruluş sık sık personel alımı yapmaktadır. Peki PTTPAL iş ilanları, personel alımı ne zaman nasıl yapılır? PTTPAL iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

div></div>

pttpal acilimi nedir

PTTPAL İş İlanları ve Personel Alımı

Türkiye’deki en yeni kuruluşlardan biri olan PTTPAL Anonim Şirketi 2019 yılında kurulmuştur. 2019 yılında personel alımı yapan PTTPAL iş ilanları 2020 yılında da yayımlanacak. İlk etapta Ankara, İstanbul, İzmir, Adana gibi büyükşehirlerde teşkilatlanan ve şubelerini açan firma tüm ülkeyi saracak şekilde büyümesini sürdürecek. Türkiye’nin 81 ilinde nakit merkezi kurulacak. Firmanın hedefi 2023 yılında Türkiye’de ve bölgede kendi sektöründe zirvede olmak. Bu nedenle PTTPAL iş ilanları farklı kadro ve pozisyonlar için yayımlanacak. PTTPAL şoför, işçi, dağıtım elemanı, dağıtıcı, büro personeli, silahlı ve silahsız güvenlik görevlisi gibi farklı kadrolar için personel alımı yapacak. Peki iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır? PTTPAL personel alımı nereden yapılır?

div></div>

PTTPAL İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

PTTPAL Anonim Şirketi, Posta ve Telgraf Teşkilatının alt kuruluşudur. Bu nedenle personel alım süreçleri de PTT üzerinden yürütülür. PTT’nin resmi internet sitesinde PTTPAL bünyesinde istihdam edilmek üzere alınacak personellere ilişkin iş ilanları yayımlanır. Bunun için iş arayanların, işe girmek isteyenlerin PTT’nin resmi internet sitesi olan ‘ptt . gov . tr’ adresine girerek duyurular bölümünü takip etmeleri gerekmektedir. Ayrıca PTT İnsan Kaynakları biriminin internet sitesinde de tüm personel alım işlemleri yürütülür. ‘ik . ptt. gov . tr’ adresi üzerinden kurum ve alt kuruluşlarıyla ilgili her türlü personel alım süreçleri takip edilebilir. PTT iş ilanları, iş başvurusu, iş başvuru formu, PTTPAL iş ilanları, personel alımı, iş başvurusu ve iş başvuru formu ile ilgili her türlü bilgi ve işlem için girmeniz gereken siteleri aşağıda listeledik.

Yorumlar

  1. Dağıtıcı Avatar Dağıtıcı dedi ki:

    PTTPAL iş ilanına başvurmak istiyorum. PTT dağıtıcı olarak çalışmak istiyorum.

  2. Ferhat Avatar Ferhat dedi ki:

    Güvenlik görevlisi basvuru

    1. Ferhat Avatar Ferhat dedi ki:

      teşekkürler