kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Saka Tekstil İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Saka Tekstil İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi derledik! Saka Tekstil İş İlanları ve Personel Alımı ne zaman? Saka Tekstil İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

A+
A-

Türkiye’deki en büyük tarım, sanayi, endüstri firmalarının Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Gaziantep, Adana, Diyarbakır gibi büyük şehirlerde odluğu düşünülmektedir. Oysa Anadolu’nun farklı şehirlerinde önemli yatırımlar, girişimler, firmalar bulunur. Bunlara Saka Tekstil örnek olarak gösterilebilir. Saka Holding bünyesinde bulunan bu firma Türkiye’de ve dünyada pek çok yatırıma imza atmıştır. İtalya, Rusya vb. ülkelere ürünlerini ihraç eden firma ülkede de büyük yatırımlar yapmaktadır. Elazığ Organize Sanayi Bölgesinde fabrika açan firma 4 bine yakın çalışan istihdam etmektedir. Ayrıca yılın her dönemi çalışan istihdam ederek faaliyetlerini artırmaktadır. Bu nedenle başta Elazığ olmak üzere çevre illerden binlerce kişi Saka Tekstil iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu hakkında sorular sormaktadır.

Saka Tekstil İş İlanları ve Personel Alımı

Firmanın Elazığ ilinde yaptığı yatırımın maddi değeri 30 milyon Euro’yu aşmaktadır. Son teknoloji kullanılarak yapılan bu yatırımla fabrika açılmış, lojistik ve üretim tesisleri kurulmuştur. Böylece dünyanın farklı noktalarına ihracat yapılmaya başlanmıştır. Türkiye’nin tekstil markalarından olan firma istihdama da büyük katkı sağlamaktadır. Farklı kadro ve pozisyonlarda yüzlerce personel alımı yapılmaktadır.

Saka Tekstil bünyesinde fabrikada, satış merkezlerinde, lojistik hatlarında, genel merkezde farklı kadro ve pozisyonlarda yüzlerce personel istihdam edilir. İş ilanları son ütücü, işçi, makineci, kargo paketleme elemanı, konfeksiyon işçisi, tekstil elemanı, operatör, satın danışmanı, depo görevlisi, merchandiser, güvenlik görevlisi, şoför, temizlik elemanı, müdür, yönetici, muhasebeci, büro personeli, sekreter, dış pazarlama uzmanı gibi kadrolara yöneliktir. kamu haber

Saka Tekstil İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Saka Tekstil iş ilanları ve personel alımı hakkında bilgi almak, ilanları takip etmek ve iş başvurusu yapmak için binlerce aday araştırma yapmaktadır. Bunun için en doğru adres firmanın internet sitesidir. www.sakatekstil.com adresi üzerinden firmanın resmi internet sitesine ulaşmak mümkündür. Ayrıca firmanın bayilerine, fabrikasına, kurumsal noktalarına giderek elden başvuru da yapılabilir. Firma bazı durumlarda İŞKUR üzerinden de alım yapabilmektedir.

Yorumlar

  1. Kahraman hakan yigiit Avatar Kahraman hakan yigiit dedi ki:

    Kocaeli gebzede pastalcı olarak calştım

    Rebook firmasında

  2. Gökhan uzunok Avatar Gökhan uzunok dedi ki:

    Deyerli büyüklerim evim kira iki çocuğum var işsizim eyer iş verirseniz çalışmak istiyorum temizlik ortacı olarak

  3. Mustafa Avatar Mustafa dedi ki:

    Saka tekisl de çalışmak istiyorum yaş 21

  4. Mustafa Avatar Mustafa dedi ki:

    Önçeden lokantada çalıştım bandemiden dölayı çardılar işten
    İş ariyorum yaş 21

  5. Adile Avatar Adile dedi ki:

    Bu ise çok ihtiyacım var

  6. İbrahim Arza Avatar İbrahim Arza dedi ki:

    Tekstilde kotta ve montta ustabaşı ve yöneticilik yaptım. Elazığa taşınmak istediğim için başvuruda bulunmak istedim.

  7. İbrahim arza Avatar İbrahim arza dedi ki:

    Tekstilde ustalık ve yöneticilik yaptım

  8. Fatma Avatar Fatma dedi ki:

    İş arıyorum yaşım 35

  9. Emine Avatar Emine dedi ki:

    Saka tekstilinde çalışmak istiyorum

  10. Kerim Taşkıran Avatar Kerim Taşkıran dedi ki:

    Kazan öperetörü olarak çalıştım depremden sonra elazığa yerleştim Malatya’dan geldim işe ihtiyacım var Genel bütün bölümlerde çalışırım