kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

SOCAR Türkiye İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

SOCAR Türkiye İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu ile ilgili her bilgiyi derledik! SOCAR Nedir? Kimin? SOCAR Türkiye Nedir? SOCAR Türkiye İş İlanları ve Personel Alımı SOCAR Türkiye İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

A+
A-

Dünyanın en büyük sektörlerinin başında enerji sektörü gelmektedir. Dünyanın her noktasında büyük enerji firmaları faaliyet yürütmektedir. Türkiye ve bölgesindeki en büyük firmalardan biri de SOCAR firmasıdır. Türkiye’de ise firmanın alt kuruluşu Socar Türkiye faaliyet gösterir. Mega projeler yöneten firma istihdama da büyük katkı sağlar. Türkiye’de yüzlerce personel çalıştıran firma yeni personel alımı da yapmaktadır. Bu nedenle işsizler ve iş arayanlar sık sık SOCAR İş İlanları ile ilgili araştırma yapar. Bizler de Socar Türkiye İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu ile ilgili merak edilen tüm detayları sizin için inceledik.

SOCAR Nedir? Kimin? SOCAR Türkiye Nedir? 

Dünyanın en büyük petrol ve doğalgaz şirketlerinden biri de Azerbaycan merkezli SOCAR’dır. Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR Türkiye’de de Socar Türkiye adıyla faaliyet gösterir. PETKİM şirketinin yüzde 51 hissesinin alınmasıyla 2008’de Socar Türkiye ortaya çıkmıştır. Yaklaşık 20 milyar dolarlık projelerin içinde olan SOCAR Türkiye altında pek çok depolama, üretim faaliyeti yapan şirketler bulunur. SOCAR Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı Vagif Aliyev’dir.

SOCAR Türkiye İş İlanları ve Personel Alımı

SOCAR çatısı altında tüm dünyada 100 bine yakın personel istihdam edilmektedir. SOCAR Türkiye bünyesinde ise 40 bin civarında personel çalışmaktadır. Türkiye’deki en büyük yatırımlara imza atan firma istihdama da katkı sağlar. Ayrıca ülke genelindeki yatırım ve projelerinde binlerce personel çalışır.

SOCAR Türkiye bünyesinde farklı kadro ve pozisyonlarda binlerce personel çalışır. Ayrıca yine farklı kadro ve pozisyonlarda çalıştırılmak üzere her yıl yüzlerce kişilik personel alımı yapılır. SOCAR Türkiye iş ilanları ve personel alımı kapsamında operatör, işçi, teknisyen, mühendis, güvenlik görevlisi, temizlik personeli, şoför, programcı, avukat, iş güvenliği uzmanı, doktor, nükleer uzmanı, enerji uzmanı, uzman, yönetici, büro personeli gibi kadrolar içindir. Ayrıca şirket bünyesinde lise, üniversite, yüksek lisans, doktora mezunu personeller çalışabilir. Deneyimli ve deneyimsiz personeller işe alınırken farklı yaş grubundan kişiler de başvuru yapabilir.

socar turkiye nedir

SOCAR Türkiye İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Türkiye’nin en önemli sorunlarının başında işsizlik gelir. Yıllardır işsiz olan, iş değiştirmek isteyen, düşük maaşla sigortasız çalışanlar daha iyi bir firmaya, işe geçmek ister. Bu noktada yüksek özlük hakları ile SOCAR Türkiye insanların karşısına çıkar. Yurt genelinde farklı şehirlerde faaliyet gösteren firma sık sık iş ilanı yayınlar. SOCAR Türkiye tarafından paylaşılan iş ilanları sosyal medyada, geleneksel medyada ve yeni medyada yayınlanır. Ayrıca firmanın internet sitesinden de paylaşılır. Bunların yanı sıra kariyer sitelerinde de iş ilanları paylaşılmaktadır. Firmada çalışmak isteyen kişiler tüm platformları takip ederek firma ile ilgili gelişmelerden haberdar olabilir.

SOCAR’a iş başvurusu yapmak isteyen adaylar için en doğru, en kısa yol ise SOCAR bünyesinde yapılacak iş başvurusudur. Bunun için internet sitesinde iş başvuru formu yayınlayan firma adayların özgeçmişlerini ve bilgilerini toplar. Sizler de SOCAR Türkiye’de veya SOCAR bünyesinde çalışmak istiyorsanız firmanın resmi internet sitesindeki insan kaynakları bölümüne girip, kariyer başlığı altında başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuzu yaptıktan sonra uygun görülürse görüşmeye davet edilirsiniz.

SOCAR iş başvuru formu: http://www.socar.com.tr/insan-kaynaklari/kariyer

Yorumlar

  1. İlkin Muxtarov Avatar İlkin Muxtarov dedi ki:

    Telebe