kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2023 Sözleşmeli Er ve Erbaş Maaşları Ne Kadar?

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bel kemiği birimlerinden biri olan Sözleşmeli Er ve Erbaşlar ne kadar maaş alır? 2023 Sözleşmeli er ve erbaş maaşları ne kadar? 2023 Sözleşmeli er ve erbaş maaşı ne kadar?

A+
A-

Türkiye kurulduğu tarihten itibaren gerek yurt içinden gerekse yurt dışından birçok tehditle karşı karşıya gelmiştir. Özellikle Türkiye’nin son yıllarına damga vuran terör belası nedeniyle Türkiye’de güvenlik sorunları yaşanmıştır. Ayrıca son yıllarda bölgede yaşanan gelişmeler de yeni sorunlar ortaya çıkarmıştır. Türkiye hem yurt içinden hem yurt dışından bir çok soruna karşı farklı güvenlik önlemleri almaya gitmiştir. Bu önlemlerden biri de Türk Silahlı Kuvvetlerinin yapısının profesyonelleşmesidir. Bu girişimin temelinde ise sözleşmeli er ve erbaşlar vardır.

Odyometri Teknikeri Maaşları 2023 Ne Kadar?

Kahraman mehmetçik her şartta canını ortaya koyarak Türkiye’nin yaşadığı güvenlik sorunlarını çözüme kavuşturmak için çalışmaktadır. Sözleşmeli er ve erbaşlar da hem yurt içinde hem de yurt dışında özveri ile çalışmaktadır. Hem farklı ülkeler hem de farklı terör örgütleri nedeniyle oldukça tehlikeli olan bir mesleği yürüttüğü başarılı operasyonlarla çocuk oyuncağı gibi gösteren askerlerin maaşları ise merak konusu olmaktadır. Özellikle de sözleşmeli er ve erbaşların maaşları merak ediliyor. Peki 2023 sözleşmeli er ve erbaş maaşları ne kadar?

2023 SÖZLEŞMELİ ER VE ERBAŞ MAAŞLARI

Milli Savunma Bakanlığı bünyesinde görev yapmak üzere her yıl binlerce personel askeriyeye alınmaktadır. Astsubay, subay, uzman çavuş, uzman onbaşı, sözleşmeli erbaş ve sözleşmeli er rütbeleri bu alımların başında gelmektedir.

İlanları en az ilkokul mezunu şartıyla açılan sözleşmeli er ve erbaşların maaşları ne kadar? Sözleşmeli er ve erbaş maaşları ne kadar? www.tercihiniyap.net ailesi olarak bu soruyu sizin için cevapladık…

Türk Silahlı Kuvvetleri bünyesinde görev yapan sözleşmeli er ve erbaşların maaşları belirlenirken pek çok faktör göz önüne alınmaktadır. Örnek vermek gerekirse ülkenin batı kesimlerinde görev yapan sözleşmeli er ve erbaşlar 13 bin Türk Lirası ile 13 bin 500 Türk Lirası arasında maaş alırken doğu kesimlerinde görev yapan sözleşmeli er ve erbaşlar 14 bin 500 ile 15 bin Türk Lirası arasında maaş almaktadır.

Ayrıca sözleşmeli er ve erbaşların aile ve çocuk sahibi olup olmadıkları, hizmet yaptıkları yıl, operasyon sayıları gibi faktörler maaşlarını artırabilmektedir.

Polis ve Bekçilerin Emekli Maaşları ve İkramiyeleri Ne Kadar?

Sözleşmeli er silah taşır mı?

Sözleşmeli erlerin silah taşıma hakkı yoktur.

Yorumlar

  1. serka n keman Avatar serka n keman dedi ki:

    vatana canım feda

  2. serka n keman Avatar serka n keman dedi ki:

    vatana canım feda

  3. serka n keman Avatar serka n keman dedi ki:

    vatana canım feda