kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı (ORAN) Personel Alım İlanı 2020

Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ORAN tarafından 2020 yılı personel alım ilanı yayınlandı. İlana göre 2020 Orta Anadolu Kalkınma Ajansı personel alımı kaç kişilik? Başvuru şartları neler? Başvuruları ne zaman yapılacak? Detaylarına haberimizde erişebilirsiniz.

A+
A-

2020 Orta Anadolu Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı yayınlandı. 2020 Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ORAN Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ORAN Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılabilecek? 2020 Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ORAN Personel Alımı hangi unvanlar için kaç kişilik olacak? 2020 Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ORAN Personel Alımına dair merak ettiğiniz tüm detaylara ve ilanın tam metnine haberimizde ulaşabilirsiniz.

2020 Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ORAN Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

2020 Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ORAN Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve başvuru şartlarını haiz olan adaylar başvurularını 5 Kasım ilâ 16 Kasım 2020 tarihleri arasında kalkınma ajansları sınav başvuru ekranında Sanayi Bakanlığı web sitesinde gerçekleştirebilecekler. kamu haber

2020 Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ORAN Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ORAN Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların evvela Türk vatandaşı olmaları, kamu hak mahrumiyeti sahibi olmamaları, yüz kızartıcı suçlardan veyahut da devlete karşı suçlardan hükümlü durumda olmamaları, askerlikle ilişiksiz konumda olmaları, görev yapmalarına mani olacak düzeyde ve sürekli bir akıl rahatsızlıklarının bulunmaması gerekmektedir.

2020 Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ORAN Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaçar Kişilik Olacak?

2020 Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ORAN Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuruda bulunabilecekleri toplam kadro sayısı 8’dir. Bu kadroların beş tanesi uzmanlık kadrosu, bir tanesi hukuk müşavirliği kadrosu, iki tanesi ise destek personeli kadrosudur. Adayların kadrolar için farklı özel başvuru şartlarını da taşıyor olmaları gerekmektedir.

2020 Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ORAN Personel Alımının kadrolara göre dağılımı ve mezuniyet şartları ile KPSS puan türlerini aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Unvanı Kadro Sayısı Mezuniyet Şartı Olan Bölüm KPSS Puan Türü
Uzmanlık 1 kişi İşletme
İktisat
İstatistik
Kamu Yönetimi
Ul. İlşk. bölümleri
KPSS P24
KPSS P14
KPSS P19
KPSS P34
KPSS P29
KPSS P12
Uzmanlık 1 kişi Üniversitelerin Mühendislik fakülteleri bölümleri KPSS P3
KPSS P2
KPSS P1
Uzmanlık 2 kişi Turizm İşl.
Turizm ve Otel İşl.
Turizm ve Otelcilik
Ziraat Fakültesi bölümleri
KPSS P3
KPSS P2
KPSS P1
Uzmanlık 1 kişi Endüstri Ür. Tas.
Endüstriyel Tasarım
Endüstriyel Tasarım Müh. bölümleri
KPSS P3
KPSS P2
KPSS P1
Hukuk Müşavirliği 1 kişi Hukuk Fakültesi KPSS P4

2020 Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ORAN Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların yukarıdaki tabloda yer alan puan türlerinden en az 80 puana sahip olmaları ve bu puan türlerini geçerliliği devam eden bir KPSS oturumunda elde etmiş olmaları gerekmektedir.

erciyes dayy

2020 Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ORAN Personel Alımı İçin Yabancı Dil Şartı Var Mı?

2020 Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ORAN Personel Alımına uzman personel olarak ve hukuk müşaviri olarak başvuruda bulunmak isteyen adayların son beş sene içerisinde düzenlenmiş YDS oturumlarından en düşük 70 puana sahip olmaları şarttır.

2020 Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ORAN Personel Alımı destek personeli başvuru şartları ile diğer kadroların tercih sebeplerini ve sınava dair tüm detayları bir arada görmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Orta Anadolu Kalkınma Ajansı ORAN Personel Alımı sürecini izlemek ve hazırlıklarınızı yürütebilmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.