kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

TOGG İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

TOGG İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu TOGG Nedir? Açılımı Ne? TOGG İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır? Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu iş ilanlarına nasıl başvuru yapılır?

A+
A-

Türkiye dünyanın en büyük araç pazarlarından biridir. Trafikte aktif olan veya bir köşede çürümeye terk edilmiş milyonlarca araç vardır. Üstelik dünyadaki diğer ülkelerin aksine 0 araç fiyatları da 2. el araç fiyatları da dudak uçuklatacak cinstedir. Türkiye’de yaşam pahalılığının en büyük nedeni ithalata dayalı tüketim anlayışı, üretim eksikliği ve enflasyon olarak gösterilebilir. Bu nedenle Türkiye pek çok alanda yerli üretim yapmaya çalışmaktadır. Bunlardan biri de otomobil sektörüdür. Türkiye’nin Otomobil Girişim Grubu olarak da kamuoyuna yansıyan bir girişimle yerli elektrikli otomobil üretilmeye çalışılıyor. Bu girişimin binlerce kişiye iş imkanı sunması bekleniyor. Bu nedenle TOGG iş ilanları, personel alımı ve iş başvurusu hakkında pek çok soru soruluyor.

TOGG Nedir? Açılımı Ne?

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubunun kısaltması TOGG’dur. Türkiye’nin son yıllardaki en büyük girişimlerinden biridir. Elektrikli olarak çalışacak C sınıfı SUV aracı olarak tasarlanan yerli otomobilin geliştirme çalışmaları sürüyor. Çift motorlu ve 4×4 olarak tanıtılan araç 5 kişilik olacak. Ayrıca SEDAN modelleri için de çalışmalar sürüyor. Projenin toplamda 5 bin ile 10 bin arasında kişiye istihdam sağlaması planlanıyor.

TOGG İş İlanları ve Personel Alımı

Türkiye’nin yüksek teknolojiye sahip, büyük umutlarla başlatılan ilk yerli üretim otomobilinin üretim merkezi Bursa’nın Gemlik ilçesi olacak. TOGG Platform Tasarım ve Üretim Merkezinin inşaat çalışmalarının bitmesiyle yüzlerce kişi bu bölgede çalışacak. 2022’de ön üretim araçlarının üretim bantlarından indirilmesi hedeflenen proje kapsamında binlerce kişiye iş imkanı sunulacak. Şimdiden TOGG iş ilanları için milyonlarca kişi heyecanlanmaya başladı. Özellikle Bursa ve çevre illerde binlerce kişi iş ilanları için araştırma yapmaya koyuldu.

TOGG için yayınlanacak iş ilanları ile işçi, makine mühendisi, elektrik mühendisi, test mühendisi, AR-GE tasarım uzmanı, engelli personel, güvenlik elemanı, temizlik personeli, avukat, basın danışmanı, operatör, elektrik-elektronik mühendisi, aşçı, sekreter, asistan gibi çok sayıda kadro ve pozisyon için eleman alımı yapılacak. Bu nedenle adayların projeyle ilgili iş ilanlarını yakından takip etmesi gerekiyor.

TOGG İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

TOGG Fabrikaları için Bursa Gemlik’de fabrika kuruluyor. Buradaki faaliyetler sürerken personel alım süreçleri de hız kazanıyor. Özellikle de 2022 itibariyle ilk üretim araçların görünmesi planlanırken çalışmalar ve personel alımları da artacak. Bunun için bu projede çalışmak isteyen işçiler, mühendisler, personeller, memurlar, görevliler iş başvurularını şimdiden yapmalıdır. TOGG iş başvuru formu yayınlandı ve insan kaynakları sayfası erişime açıldı. TOGG personeli olmak isteyenler bu başvuru yollarını kullanarak iş başvurularını gerçekleştirebiliyor.

TOGG iş başvuru formu ve başvuru yapmak için: https://togg.com.tr/content/bize-katil

Yorumlar

  1. Elmas Akın Avatar Elmas Akın dedi ki:

    Temizlik isi arıyorum bana yardımcı olmanızı istiyorum bütün gün evdeyim kendime ait isim yok .