kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Türk Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Türk Akreditasyon Kurumu 2020 yılı için Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayınladı. 2020 Türk Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları neler? Detaylar haberimizde.

Türk Akreditasyon Kurumu 2020 yılı için Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayınladı. Bu alım ilanına göre kaç personel alınacak? 2020 Türk Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları neler? 2020 Türk Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları ne zaman gerçekleştirilecek? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Türk Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Neler? 

2020 Türk Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Devlet Memurluğu için belirlenmiş genel koşulları sağlıyor olmaları gerekmektedir. Adayların bunun yanında 2018 yılında ya da 2019 yılında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından gerçekleştirilmiş olan Kamu Personeli Seçme Sınavı’nda alanlarına göre belirlenmiş puan türlerinde en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. 2020 Türk Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı için gerçekleştirilecek olan sınavın olduğu yılın birinci günü itibariyle otuz beş yaşlarını doldurmamış olmaları da şartlar arasında yerini almıştır.

2020 Türk Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

2020 Türk Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylar bu başvurularını 13 Şubat 2020 tarihi ile 25 Şubat 2020 tarihi arasında gerçekleştirebilecektir.

2020 Türk Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı Hangi Alanlar İçin Gerçekleştirilecek?

2020 Türk Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı Akreditasyon Uzman Yardımcılığı unvan başlığı altında toplam 7 grup için gerçekleştirilecektir. Bu 7 alan, bu alanlar için belirlenen alım sayıları ve istenen puan türleri aşağıdaki tabloda yer almaktadır;

Grup Alım Sayısı Puan Türü
Bilg. ve Yazılım Müh. 3 kişi KPSSP2
Biyomedikal Müh. – Tıbbi Biyo. Bilimler – Biyoloji – Biyoteknoloji ve Mol. Biyoloji – Moleküler Biyo. ve Genetik – Biyomühendislik – Biyoloji Bil. ve Biyomühendislik 1 kişi KPSSP2
Elektrik/Elektronik Müh. – Elektrik ve Elektronik Müh. – Elektrik Müh. 2 kişi KPSSP2
Gıda Müh. 1 kişi KPSSP2
İnşaat Müh. 1 kişi KPSSP2
Makine Müh. – Makine ve İmalat Müh. 1 kişi KPSSP2
U.A. İlişk. – U.A. İlşk. ve AB – Küresel ve U.A. İlişk. – Siyaset Bil. – SBUİ – Toplumsal ve Siyasal Bil. 1 kişi KPSSP2
TOPLAM 10 kişi

turk ak logo

2020 Türk Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımında Yabancı Dil Şartı Var Mı?

2020 Türk Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımı için yayınlanan ilanda Kurum herhangi bir dil şartı talep etmemiştir.

2020 Türk Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Sınavına Kaç Kişi Katılacak? Sınav Nasıl Yapılacak?

2020 Türk Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan her alan için ayrı ayrı tespit edilmek üzere mesleğe alınacağı ilan edilmiş olan aday sayısının 4 katı kadar aday Akreditasyon Uzman Yardımcılığı sınavına katılacaktır.

Sınav sözlü mülakat biçiminde 16 Mart 2020 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecektir.

2020 Türk Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alımına dair tüm detayları İLANIN TAM METNİNDE incelemek için Tıklayınız!

2020 Türk Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı alım sürecini izlemek ve diğer adaylarla istişare için Tıklayınız!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.