kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Türk Telekom İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Türk Telekom İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında merak edilenleri derledik. Türk Telekom İş İlanları ve Personel Alımı Ne Zaman? Türk Telekom İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Dünya artık küresel bir köy haline geldi. Uzaklar yakın oldu ve iletişimin önemi arttı. İnternet, telefon, mesaj, bulut teknolojisi, 3G, 4G, 5G derken teknoloji gelişiyor. Bu anlamda Türkiye’deki telekomünikasyon firmaları da gelişiyor. Türkiye’deki en büyük firmalardan biri bu alanda Türk Telekom olarak karşımıza çıkar. 1995 yılında PTT tarafından yürütülen telekomünikasyon ve posta hizmetlerinin birbirinden ayrılmasıyla devlet Türk Telekom’u kurmuştur. Daha sonra özelleştirilen firmanın hisseleri sık sık el değiştirdi. Şimdiyse 50 bine yakın çalışanıyla bir dev haline geldi. Türk telekom internet, arama, mesaj, iletişim, uydu vs. pek çok hizmet veriyor. Bu nedenle her yıl yüzlerce personel alımı yaparak hizmet kalitesini korumaya çalışıyor. Peki Türk Telekom iş ilanları ve personel alımı ne zaman? Türk Telekom iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Türk Telekom İş İlanları ve Personel Alımı

Türkiye’de tüm telefon, cep telefonu, internet servis sağlayıcıları içinde kendi kurulu altyapısına sahip olan ve bu anlamda sektörde öncü olan firma Türk Telekom’dur. Ülkedeki diğer firmalarda Türk TElekom’un kendilerine sunduğu altyapı imkanını kullanmaktadır. Türk Telekom çağrı merkezleri, sabit hat, mobil, yazılım, iletişim alanlarında yaklaşık 15 milyon kişiye hizmet vermektedir. Pek çok kişi AVEA olarak hatırlayacağı firma da daha önce kapatılmış ve Türk Telekom bünyesine alınmıştır. Bu kadar büyük bir operasyonu yönetmek için de firma sık sık personel alımı yapar.

Türk Telekomun yayınladığı iş ilanları farklı kadro ve pozisyonlara yöneliktir. Farsça, Arapça, İngilizce Tahsilat Müşteri Temsilcisi, sosyal medya uzmanı, avukat, çağrı merkezi elemanı, büro personeli, uzman, müfettiş yardımcısı, sekreter, işçi, fizikçi, teknisyen, tekniker, güvenlik görevlisi, temizlik elemanı, aşçı, mimar, mühendis, bilgisayar mühendisi, elektrik-elektronik mühendisi, destek sorumlusu, yönetici, reklam ve pazarlama personeli bu kadro ve pozisyonlara örnektr. Ayrıca kadın-erkek, genç-yaşlı, lise-üniversite mezunu, deneyimli-deneyimsiz herkes iş ilanlarına başvuru yapabilir.

Türk Telekom İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Türk Telekom ülkedeki en büyük, en prestijli firmalardan biridir. Bu nedenle binlerce kişi bu firmada çalışmak ister. Bu hayalin gerçek olabilmesi için iş başvur formunun doldurulması ve başvurunun firmaya iletilmesi gerekir. Bunun için ilk olarak Türk Telekom Kariyer sayfasına girmeniz ve üye olmanız gerekmektedir. Daha sonra iş başvuru formu oluşturabilir ve özgeçmiş doldurabilirsiniz. Firmada sizin özelliklerinize uygun olduğunu düşündüğü pozisyonlar için sizi değerlendirmeye alır. Bu şekilde yüz yüze, uzaktan, görüntülü ya da sesli görüşmelerle süreç ilerler.

Türk Telekom işçi, güvenlik görevlisi, temizlik elemanı, büro personeli, şoför gibi personel ihtiyaçlarını İŞKUR üzerinden de karşılayabilmektedir. Bunun için İŞKUR’a üye olmanız ve iş ilanları arasında Türk Telekom’u aramanız gerekir. Daha sonra başvuru tarihleri, başvuru şartları gibi bilgileri öğrenip işlemlerinizi yürütebilirsiniz.

Türk telekom iş başvuru formu: https://turktelekomkariyer.com.tr/

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.