kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

VASKİ İş İlanları ve Personel Alımı

VASKİ İş İlanları ve Personel Alımı Nasıl Olur? VASKİ Nedir? Ne Demek? VASKİ İş İlanları ve Personel Alımı Ne Zaman? VASKİ İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

VASKİ İş İlanları ve Personel Alımı hakkında bilgi verdiğimiz bu yazımızda aradığınız soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Ayrıca yazımızda VASKİ iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır bilgi de verdik.

Türkiye’nin doğu bölgesinde yer alan Van, ülkedeki en büyük şehirlerinden biridir. Nüfus bakımından ülkede ilk 20’de yer alan Van, bölgenin en kalabalık şehri olarak öne çıkar. Şehirde 1.15 milyon kişi yaşamaktadır. Van gölünün de bulunduğu şehir bu nedenle turizm açısından da cazibe merkezidir. Dünyada yaşanılan en eski kentlerden biri olan Van’ın yıldızı her geçen dün daha çok parlamaktadır. Bu nedenle şehirdeki belediye hizmetlerinin, su, elektrik, yol, altyapı hizmetlerinin eksiksiz verilmesi gerekir. Bu noktada VASKİ oldukça kritik bir rol üstlenir. Peki VASKİ Nedir? Ne demek? VASKİ iş ilanları ve personel alımı ne zaman? VASKİ iş başvurusu nereden ve nasıl yapılır?

VASKİ Nedir? Ne Demek?

VASKİ, Van Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğünün kısaltılmış halidir. Van şehrindeki 1 milyonu aşkın vatandaşın temiz su ihtiyacını karşılamak, atık suları uzaklaştırmakla yükümlüdür. Su kaynaklarını korumak, artırmak, su ihtiyacını karşılamak, şehrin tamamına su ulaştırmak gibi önemli görevleri üstlenen VASKİ 2014 yılında kurulmuştur. Oldukça önemli vazifeleri olan genel müdürlük hizmet kalitesini korumak ve artırmak için sık sık personel alımı yapmaktadır.

VASKİ İş İlanları ve Personel Alımı

Van Su ve Kanalizasyon Genel Müdürlüğü kısaca VASKİ şehir için büyük görevler üstlenmektedir. Su altyapısının kalitesini artırmak, temiz su sağlamak, atık suları uzaklaştırmak ile yükümlüdür. Bu nedenle sık sık personel alımı yaparak faaliyetlerini artırır. VASKİ her yıl memur, personel, işçi, şoför, eleman alımı yapmaktadır.

VASKİ tarafından geçtiğimiz yıllarda yayımlanan iş ilanlarını sizler için inceledik. Böylece en çok hangi kadrolara yönelik personel alımı yapıldığını tespit etmiş olduk. Buna göre VASKİ iş ilanları ile ağırlıklı olarak özel güvenlik görevlisi, şoför, sayaç okuma elemanı, büro personeli, işçi, engelli personel, eski hükümlü işçi, sekreter, avukat, mühendis, mimar kadrolarına eleman alınmaktadır. VASKİ iş ilanlarına ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilir. Kadın-erkek her yaş grubundan iş arayan kişilerin işe alınma şansı vardır.

VASKİ İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

VASKİ ile ilgili tüm iş ilanları, personel alım haberleri ve iş başvurusu detayları kurumun resmi internet sitesinde paylaşılmaktadır. www.vaski.gov.tr adresi üzerinden duyuruları takip ederek bilgi edinebilirsiniz. Örneğin son olarak VASKİ 80 mevsimlik beden işçisi alımı yapacağını duyurdu. Bu ilana girdiğinizde kaç ay görev yapılacağı, başvuruların internetten yapılacağı ve son başvuru tarihi gibi bilgileri görebilirsiniz. Ayrıca başvuru şartları da paylaşılan iş ilanlarında yer almaktadır.

VASKİ iş ilanı ve personel alımı: https://www.vaski.gov.tr/k-detay.aspx?k-detay=1268

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.