kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Yazılım Geliştirme 2020 Taban Puanları ve Başarı Sıralamaları

​​​​​​​Yazılım geliştirme 2020 taban puanları kaçlardadır, yazılım geliştirme 2020 başarı sıralamaları kaç binlerdedir, yazılım geliştirme taban puanları 2020 nasıl ortaya çıkmaktadır, 2020 yazılım geliştirme puanları en yüksek ve en küçük kaç taban puan ile kapatmıştır, yazılım geliştirme sıralama sayıları 2020 belli oldu mu, yazılım geliştirme sıralaması en küçük kaçtadır gibi soruların cevabını ve yazılım geliştirme taban puanları içeriğine yazımızdan ulaşabilirsiniz.

A+
A-

2019 YKS dönemi yerleştirmelerin de gerçekleşmesi ile sona erdi diyebiliriz. Ek yerleştirmeler ile de tamamen sona erecek. Yerleştirmelerde belli olan puanlar her zaman olduğu üzere bu sene de bir sonraki yılın tercih kılavuzlarında kullanılacak. Özetle 2019 YKS yerleştirmelerinde belli olan puanlar 2020 YKS tercih kılavuzlarında olacak ve biz henüz kılavuzlar yayımlanmadığı için sizlere bölümlerin taban puanları ve başarı sıralamaları verilerini bu mantık ile hazırlıyoruz.

YAZILIM GELİŞTİRME 2020 BAŞARI SIRALAMALARI VE TABAN PUANLARI

Öncelikle yazılım geliştirme başarı sıralamalarından bahsetmemiz gerekirse YÖK veya ÖSYM verileri açıklamadığı için yazılım geliştirme sıralama sayılarına şu an ulaşamıyoruz. Tahmini bir şey de vermek istemediğimiz için bahsettiğimiz kurumlar açıklar açıklamaz yazılım geliştirme başarı sıralamaları değerlerini tablolarımızda bulabileceksiniz.

2020 yazılım geliştirme puanları değerlendirildiğinde de ortaya çıkan duruma genel olarak bakacak olursak en küçük taban puan ile yerleştirmenin 248,54672 puan ile olduğunu en büyük taban puan ile yerleştirmenin de 410,95905 puan ile olduğunu görmekteyiz. Üniversitelerimizde var olan tüm yazılım geliştirme bölümlerine ait 2020 yazılım geliştirme taban puanları ve başarı sıralamaları listesini de aşağıda bulabilirsiniz. YKS hakkında da aklınıza takılan tüm konuları forum sayfalarımıza gelerek tecrübe sahibi yöneticilerimize sorabilirsiniz. Kamu Haber

► FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

YAZILIM GELİŞTİRME BÖLÜMÜ BAŞARI SIRALAMALARI
ÜNİVERSİTE BÖLÜM TÜR SIRALAMA TABAN PUAN
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ   Yazılım Geliştirme  Burslu 56.406 410,95905
YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ   Yazılım Geliştirme  %50 İndirimli 349.743 248,54672

*Yukarıda yer alan bilgiler, yazılım geliştirme 2020 taban puanları ve diğer şeyler ÖSYM tarafından yayımlanmış olan kılavuzdan ve resmi internet sitesinden alınmıştır. Yapılacak bir değişiklikte ÖSYM’nin yapacağı duyuru esas olacaktır lütfen bunu göz önünde bulundurmayı ihmal etmeyiniz.

Türkiye’de yer alan 4 yıllık bölümlerin tamamına ait 2020 taban puanları için:

► 4 YILLIK BÖLÜMLERİN TAMAMINA AİT 2020 TABAN PUANLARI

2019 YKS yerleştirmeleri ile ortaya çıkan sayısal değerler için:

► 2019 YKS YERLEŞTİRMELERİNDE ORTAYA ÇIKAN SAYISAL DEĞERLER

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.