kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Yazılım Mühendisliği KPSS 2017/1 Merkezi Atama Yerleştirme Taban Puanları

Yazılım Mühendisliği KPSS B 2017/1 Atama Puanları Yazılım Mühendisliği KPSS B 2017/1 Taban Puanları Yazılım Mühendisliği KPSS B 2017/1 Merkezi Yerleştirme Atama Taban Puanları Yazılım Mühendisliği KPSS B 2017/1 En Yüksek ve En Düşük Puanları Yazılım Mühendisliği KPSS B 2017/1 Yerleştirme Puanları

Türkiye’nin pek çok üniversitesinde Mühendislik Fakültesi bulunmaktadır. Bu fakültelerdeki mühendislik bölümlerinden her yıl binlerce kişi mezun olmaktadır. Mühendislik Fakültelerindeki en önemli bölümlerden biri de Yazılım Mühendisliği’dir. Özellikle teknolojinin gelişmesi ve dünyamızın dijitalleşmesi ile bu bölümden mezun olan kişiler oldukça saygın bir mesleğin kapısını aralamaktadır. Türkiye’de iş hayatında nispeten yeni olan bu meslek dalı ve lisans bölümü için özel bir çalışma yaptık.  Yazılım Mühendisliği KPSS B 2017/1 Merkezi Atama Yerleştirme Puanlarını sizin için tablo haline getirdik. Kurum adlarına, unvanlara, illere, kontenjan sayılarına ve minimum puanlarına kadar her türlü bilginin yer aldığı bu tablonun www.tercihiniyap.net ailesi olarak siz değerli okuyucularımız için faydalı olmasını umuyoruz.

Yazılım Mühendisliği KPSS 2017/1 Merkezi Atama Taban Puanları

Yazılım Mühendisliği bölümünden mezun olan binlerce kişi için 2017/1 KPSS B Merkezi Atama Yerleştirme Taban Puanları tablosunda oldukça faydalı bilgiler yer alıyor. Bakanlıklar, başkanlıklar, il özel idareleri, belediyeler ve genel müdürlüklerden oluşan kurumları kurum adı başlığı altında sizin için listeledik. Mühendis, Stajyer AIM Memuru, Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmeni,Ayniyat Memuru, Anbar Memuru, Bilgisayar İşletmeni, Memur, Zabıta Memuru gibi pek çok unvanı unvan başlığı altında sizin için listeledik. Ayrıca Ankara’dan Şırnak’a kadar alım yapılan bütün şehirleri de en düşük puandan en yüksek puana kadar eşleştirerek oldukça değerli bir çalışma hazırladık.

Yazılım Mühendisliği KPSS 2017/1 En Düşük ve En Yüksek Puanlar

Aşağıda yer alan tabloda Yazılım Mühendisliği KPSS 2017/1 Merkezi Atama Yerleştirme Taban Puanları tablosunda en düşük puan ile alım 73.662 puanla Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanlığı tarafından yapılırken, en yüksek puan ile alım da 99.070 puanla Çanakkale Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü tarafından yapıldığı görüşmektedir.

Yazılım Mühendisliği KPSS 2017/1 Merkezi Atama Yerleştirme Taban Puanları

3155 1 a5804ebbe03cb9685f03963235d35385 scaled

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.