kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Yemeksepeti İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Yemeksepeti İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu Yemeksepeti Nedir? Kimin? Yemeksepeti personel alımı ne zaman? Yemeksepeti İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Türkiye’nin en büyük şirketlerinden biri olan Yemeksepeti başarısını elektronik ortamda kazanması nedeniyle de dikkatleri üzerine çekiyor. Ülkedeki en büyük firmalardan biri olan yemeksepeti yüzlerce kişiye de iş imkanı sunuyor. Üstelik online yemek sipariş veren kişilerin sayısı artıkça da yemeksepetinin büyüklüğü katlanıyor. Bu nedenle yeni personel alımları da gerçekleştiriliyor. Binlerce işsiz, iş arayan, üniversiteli firmadaki iş ilanları ve iş olanakları hakkında araştırma yapıyor. Peki Yemeksepeti iş ilanları ve personel alımı ne zaman? Yemeksepeti iş başvurusu nasıl ve nereden yapılır?

Yemeksepeti Nedir? Kimin?

Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek sipariş kuruluşu olan yemeksepeti henüz 20 yaşını bile doldurmadı. 2001 yılında kurulan firma 2015 yılında satıldı. Dünyanın en büyük yemek sipariş şirketi Delivery Hero tarafından 589 milyon dolara satın alındı. Şirketin kurucusu olan Nevzat Aydın ise satıştan sonra firmada CEO olarak çalışmaya devam etmektedir.

Yemeksepeti İş İlanları ve Personel Alımı

Yemeksepeti Türkiye’deki en büyük şirketlerden biri olmasının yanı sıra çalışma ortamıyla da göz dolduruyor. Yeni ofis çalışanların her ihtiyacı karşılamak üzere inşa edildi. Bu anlamda firmanın çalışma şartları ve çalışma saatleri çalışanlara göre ayarlandı diyebiliriz. Çalışanların mutluluğuna önem veren firma bu anlamda çok çekici. Firmada farklı kadro ve pozisyonlarda çok sayıda personel çalışmaktadır. İhtiyaçlar doğrultusunda da yeni personel alımları yapılmaktadır.

YEMEKSEPETİ İŞ İLANLARI İÇİN TIKLAYINIZ!

Yemeksepeti firmasında temizlik görevlisi, güvenlik görevlisi, yazılım uzmanı, bilgisayar mühendisi, arayüz geliştirme uzmanı, yönetici, çağrı merkezi personeli, müşteri temsilcisi, satış yöneticisi, idari işler sorumlusu, sosyal medya uzmanı, insan kaynakları personeli, reklamcı, proje satış uzmanı vb. kadrolarda yüzlerce personel istihdam edilmektedir. Yine bu kadrolar için çok sayıda personel alımı yapılmaktadır. İş ilanları kariyer sitelerinde, yemeksepeti sosyal medya platformlarında paylaşılmaktadır. Her yılın farklı dönemlerinde çok sayıda personel alımı yapılır. Ayrıca firma bünyesinde staj yapan personelleri istihdam etmeye de önem verir.

Yemeksepeti İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Yemeksepeti iş ilanları ülkedeki her platformda paylaşılmaktadır. Özellikle kariyer sitelerinde yer alan bu ilanlar sık sık karşımıa çıkmaktadır. Bu ilanları takip etmek, iş başvuru formunu doldurmak için adayların dikkatli olmasında fayda olacaktır. Bu kariyer sitelerine üye olduktan sonra firmanın profili takip edilmeli ve paylaşılan iş ilanlarına başvuru yapılmalıdır. Bunun için özgeçmiş oluşturan adayların başvuru işlemlerini tamamlaması gerekir. Başvuru sonucunda mülakata çağrılabilir ve işe alınabilirsiniz.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.