kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alımı 2020 ilanı yayınlandı. Başvuru şartları nelerdir? Başvurular ne zaman? Alım kaç kişilik? Detaylar haberimizde.

A+
A-

2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alım İlanı yayınlandı. 2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman olacak? 2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alımı hangi alanlardan kaç kişilik? 2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alımı nasıl yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların devlet memurluğu genel koşullarını sağlıyor olmalarının yanında alımın yapılacağı senenin ilk günü itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları, aşağıda tabloda yer vereceğimiz ve 2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alımı için belirlenen alanlardan mezun durumda bulunmaları, 2019 yılında ya da 2020 yılında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı oturumlarından Başkanlıkça belirlenmiş puan türlerinde yeterli puana sahip olmaları ve diğer ilave şartları sağlamaları gerekmektedir. kamu haber

2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve şartları sağladığı belirlenen adaylar başvurularını 4 Kasım 2020 tarihinden 19 Kasım 2020 tarihine kadar gerçekleştirebilecekler. Adayların başvurularını Başkanlığın başvuru ekranında gerçekleştirecekler.

2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alımı Hangi Alanlardan Kaç Kişilik? 

2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alımı için belirlenen alanlar ve kontenjanlarını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

SSB Uzman Yrd. Alanları Alım Sayıları
Elektronik Müh.
Elektrik – Elektronik Müh.
Elektron ve Haberl. Müh.
3 kişi
Yazılım Müh.
Bilgisayar Müh.
2 kişi
Metalurji ve Malz. Müh. 1 kişi
İşletme
İktisat
2 kişi
Endüstri Müh. 2 kişi
Mekatronik Müh.
Makine Müh.
2 kişi
Uçak Müh.
Havac. ve Uzay Müh.
Uzay Müh.
2 kişi
TOPLAM 14 kişi

2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların yukarıda yıllarını belirtmiş olduğumuz KPSS oturumlarından KPSS Lisans kısmında KPSS P1 puan türünden en az 85 puana sahip olmaları gerekmektedir.

ssb 1

2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alımına Kaç Kişi Katılacak? 

2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan yüksek puanlı olan mesleğe alınacağı ilan edilen aday sayısının dört katı kadarı 2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı sınavına katılma hakkı elde edecek.

2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alımı İçin Yabancı Dil Şartı Var Mı?

2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların yalnızca KPSS puanına sahip olmaları yeterli değildir. Adayların aynı zamanda 1 Kasım 2018 tarihinden sonra alınmak kaydıyla ÖSYM tarafında yapılan YDS ya da elektronik YDS oturumlarında en az B Düzeyi puan almaları yani 80 puana sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Sınavı Nasıl Yapılacak?

2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan katılım hakkı elde eden adaylar için tek safhalı ve sözlü biçimde gerçekleştirilecektir.

2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alımına dair tüm ayrıntıları incelemek ve belgeleri görmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2020 Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı Savunma Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini izlemek için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.