kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Yunus Market İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu

Yunus Market İş İlanları, Personel Alımı ve İş Başvurusu hakkında her şeyi inceledik. Yunus Market Nedir? Sahibi Kim? Yunus Market İş İlanları ve Personel Alımı Yunus Market İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır? Yunus Market iş başvuru formu

A+
A-

Türkiye’deki en büyük sektörlerin başında perakende sektörü gelmektedir. 80 milyonun üzerindeki nüfusu ile büyük bir demografik güç olan Türkiye’de yemek, gıda, ev, mutfak malzemelerine duyulan ihtiyaç fazladır. Bu ihtiyacı yurt genelindeki yüzlerce market zinciri, firma karşılamaktadır. BİM, A101, ŞOK Market, CarrefourSA, Çağdaş Market gibi büyük marketlerin yanı sıra Yunus Market gibi firmalar da sektörde faaliyet gösterir. Özellikle Yunus Market yıllara meydan okuyan faaliyetleri, 100’e yakın şubesi, binlerce çalışanı ile dikkat çekmektedir. Firma vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamanın yanı sıra istihdama da büyük katkı sağlar. Binlerce kişi bugüne dek firmadan ekmek yemiştir. Bu nedenle sık sık Yunus Market iş ilanları ve personel alımı ile iş başvurusu hakkında sorular sorulmaktadır.

Yunus Market Nedir? Sahibi Kim?

Firma 1989 yılında kurulmuştur. Yunus Marketler Zinciri adı ile kurulan firma kısa sürede büyük başarılara imza atmıştır. 2020 yılı itibarıyla 90 civarında mağazası, 70 bin metrekareye yakın satış alanı ve 3 bine yakın çalışanı ile faaliyet gösteren firma sektörde önemli bir aktördür. Firma başarılarını katlamak için yeni şubeler açmaya ve personel alımı yapmaya devam etmektedir. Bu nedenle Yunus Market personel alımı, memur alımı, kasiyer alımı, iş imkanları, iş olanakları, kariyer fırsatları, iş başvuru formu ile ilgili çok sayıda sorular sorulur.

Yunus Market Ankara merkezli bir market zinciridir. Ayhan ailesi tarafından temelleri atılan firma kısa sürede şehirdeki en önemli markalardan biri haline gelmiştir. Kısa süre sonra Ankara dışına atılan firma Düzce’ye 25. mağazasını açarak ulusal bir aktöre dönüşmüştür. Daha sonra İç Anadolu bölgesindeki her şehre yayılmıştır. Firmanın yönetimi Ayhan ailesine aittir. Adnan Ayhan ve Fatih Ayhan firmada söz sahibidir.

Yunus Market İş İlanları ve Personel Alımı

Yunus Market Ankara merkezli bir market zinciri olsa da yurt genelinde de önemli bir aktör haline gelmiştir. Özellikle İç Anadolu bölgesinde onlarca şubesi bulunur. Sakarya, Kocaeli, Ankara, Düzce, Kırşehir, Tokat, Çorum, Kırşehir, Yozgat, Sivas, Amasya, Aksaray, Çankırı illerinde şubeler bulunur. 3 milyon civarında müşteri her gün mağazalara akın eder. 3 bin civarındaki personel de bu şubelerde görev yapar. Yurt genelinde büyük bir operasyon yöneten Yunus Market yöneticileri personel ihtiyacı duyduğunda sık sık iş ilanları yayınlar. Bu nedenle her yıl onlarca kişi Yunus Market bünyesinde istihdam edilir.

Yunus Market iş ilanları farklı kadro ve pozisyonlar için yapılır. Yalnızca tezgahtar, manav personeli alınmaz. Kamyon şoförü, tır şoförü, güvenlik personeli, muhasebe elemanı, idari işler personeli, aşçı, inşaat proje sorumlusu, işçi, kasiyer, manav-şarküteri görevlisi, kasap, servis şoförü, reyon elemanı, müşteri hizmetleri temsilcisi, mağaza müdürü, depo sorumlusu gibi unvanlarda personel alımı yapılır. İş ilanlarına ilkokul mezunu, lise mezunu, önlisans mezunu, lisans mezunu adaylar başvurabilir. Kadın-erkek, deneyimli-deneyimsiz personeller firmada çalışabilir.

Yunus Market İş Başvurusu Nasıl ve Nereden Yapılır?

Yunus Market tarafından yapılan personel alımlarına nasıl ve nereden başvuru yapılacağı merak edilir. Adayların önünde birkaç farklı yol vardır. Öncelikle mağazalara giderek personel aranıp aranmadığını sorabilirsiniz. Eğer personel alımı varsa mağaza müdürü ile konuşarak iş başvurusu yapmak istediğinizi söyleyebilirsiniz. Hem yüz yüze, elden başvuru yapmış olursunuz hem de mağaza çalışanları ile tanışırsınız. Bunun yanında firmanın internet sitesi üzerinden elektronik ortamda da başvuru yapabilirsiniz. Yunus Market online iş başvuru formunu doldurarak başvuru yapmış olursunuz. Daha sonra insan kaynakları başvuruları değerlendirip sizi görüşmeye çağırır. Süreç olumlu geçerse işe alınırsınız.

Yunus Market iş başvuru formu: https://www.yunusmarket.com.tr/ik/insan-kaynaklari-formu

Yorumlar

  1. ömer   nacar Avatar ömer nacar dedi ki:

    acilen şoforluk ararim