kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Kimdir?

Yeni kabine açıklandı. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca oldu. Fahrettin Koca kimdir? Fahrettin Koca nerelidir? Fahrettin Koca kaç yaşındadır? Hangi üniversiteden mezun olmuştur? Fahrettin Koca ile ilgili bütün bilgileri yazımız devamında bulabilirsiniz.

A+
A-

Dr. Fahrettin Koca Medipol Üniversitesi ve Medipol Hastaneleri’nin sahibi olarak bilinmektedir. Koca aynı Zamanda Erdoğan ailesinin de doktorudur.

Türkiye Eğitim ve Sağlık Araştırma Vakfı olan (TESA) Kurucu Başkanı olan Dr. Fahrettin Koca, aynı vakıf aracılığıyla 1997 yılında Medipol Hastanesi ve Medipol Üniversitesini kurucusudur.

Medipol Üniversitesini kuran vakfın başındaki isim Dr. Fahrettin Koca, aynı zamanda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aile doktoru olarak bilinmektedir. Erdoğan’ın annesi Tenzile Erdoğan, Kadıköy’deki Medipol Hastanesi’nde uzun süre tedavi altında kalmış 88 yaşında hayatını kaybettiği bilinmektedir. Erdoğan’ın ailesi de Medipol’ü tercih etmektedir.

1997 yılında kurulan Medipol Hastanesi güçlü sağlık kadrosu ve kullandığı en ileri tıp teknolojisi ile tüm dallarda sağlık hizmeti vermektedir. Medipol Hastanesi TESA tarafından kurulmuştur. Vakıf ayrıca Medipol Üniversitesi kurucusudur. TESA vakfın kurucu başkanı Dr. Fahrettin Koca’dır.

9 Temmuz 2018 tarihi itibariyle Fahrettin Koca yeni kabinede Sağlık Bakanı olmuştur. GÜNDEM

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.