kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İcra Müdürlüğü İcra Müdür Yardımcılığı Alım İlanı 2020

2020 yılında Adalet Bakanlığı tarafından düzenlenecek İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı alımı için alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları, sınav tarihi ve diğer detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

Adalet Bakanlığı 2020 İcra Müdürlüğü 2020 İcra Müdür Yardımcılığı alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımı için sınav ne zaman düzenlenecek? 2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımına kimler başvuru yapabilecek? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğu genel şartlarını taşıyor olmaları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, 2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımının düzenleneceği 2020 yılının başı itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları, Bakanlık tarafından belirlenen alanlardan mezun durumda bulunmaları, İcra Müdürlüğü – müdür yardımcılığı mesleğini icra etmelerine mani düzeyde bir akli rahatsızlık sahibi olmamaları gerekmektedir.

Bunun yanında adayların sahip olmaları gereken diğer şartları ve 2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunabilecek bölümlere dair detaylara aşağıda yer alan yönlendirme ile inceleyebileceğiniz çalışmamızda ulaşabilirsiniz;,

2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilebilecek?

2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 29 Eylül 2020 tarihinden 6 Ekim 2020 tarihine değin sınavın ilk aşaması olan yazılı sınavı gerçekleştirecek olan Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM’nin aday işlemleri sistemi üzerinden yapmaları gerekmektedir.

2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımı için normal başvuru sürecini kaçıran adaylar için tek bir gün olarak tanınacak geç başvuru hakkı ise 15 Ekim 2020 tarihinde kullanılabilecektir. 2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımına geç başvuru yapmak durumunda kalacak olan adaylar için ÖSYM geç başvuru sistemine dair detaylar aşağıda yer alan çalışmamızda mevcuttur, inceleyebilirsiniz;

adalet bakanlyyy binasy

2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımı Başvuruları Kaç Türk Lirası?

2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuru süreci içerisinde, başvurularını yaptıktan sonra yatırmaları gereken sınav ücreti 225 Türk Lirası olarak belirlenmiştir. 2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan ancak başvurunun ardından söz konusu sınav ücretini yatırmayan adayların başvuruları geçersiz duruma gelecektir.

2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Sınavı Ne Zaman ve Nerelerde Düzenlenecek?

2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adayları iki aşamalı bir alım beklemektedir. Bu iki aşamadan ilki olan yazılı yarışma sınavı 22 Kasım 2020 tarihinde Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından Ankara, İstanbul, Antalya, Bursa, Erzurum, Diyarbakır, İzmir, Gaziantep, Van, Trabzon, Malatya, Samsun, Konya ve Kayseri illerinde gerçekleştirilecektir. Pandemi öncesi dönemde sadece Ankara’da düzenlenen sınav bu yıl ilk defa farklı illerde de uygulanacaktır.

2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımı Sınav Konuları Nelerdir? 2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Sınavı Kaç Soru Kaç Dakika?

2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan ve başvurusu geçerli olan adaylar için 22 Kasım 2020 tarihinde düzenlenecek olan yazılı sınavda toplam 80 adet çoktan seçmeli soru bulunmaktadır ve bu soruları yanıtlamaları için adaylara tanınan süre 105 dakikadır.

2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımı yazılı sınavında adaylara soru yöneltilecek olan konuları ve soruların bu konulara dağılımını detaylı bir biçimde incelemek için aşağıda yer alan çalışmamıza göz atabilirsiniz;

2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik?

2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımı toplam 1100 adayın mesleklere alınması için gerçekleştirilecektir.

2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımına dair tüm detaylara ulaşmak ve diğer sınav kaidelerini incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

2020 İcra Müdürlüğü ve İcra Müdür Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve sınava hazırlık yapan diğer adaylarla istişare etmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.