kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kamu Denetçiliği Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Kamu Denetçiliği Kurumu tarafından 2021 yılı için Kamu Denetçiliği Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Detaylar haberimizde.

Kamu Denetçiliği Kurumu tarafından 2021 yılı Kamu Denetçiliği Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Kamu Denetçiliği Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? Kamu Denetçiliği Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları hangi tarihler arasında ve nasıl yapılacak? Kamu Denetçiliği Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı kaç kişinin istihdamı için gerçekleştirilecek? Kamu Denetçiliği Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımının tüm detayları ile ilanının tam metnini haberimizde bulabilirsiniz.

Kamu Denetçiliği Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Kamu Denetçiliği Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların alımın gerçekleştirileceği 2021 yılının birinci günü baz alınmak kaydıyla otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları gerekmektedir. Bununla beraber Kamu Denetçiliği Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapmayı isteyen adayların Kurumun bu alım için talep ettiği Hukuk, İİBF/SBF alanlarından mezun durumda bulunmaları ve bu alanlar için talep edilen Kamu Personeli Seçme Sınavı puan türlerinden 2020 ve 2021 KPSS A Grubu oturumlarında en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

Kamu Denetçiliği Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların devlet memurluğu genel şartlarını haiz olmaları ve herhangi bir sebeple kamu haklarından mahrum durumda bulunmamaları gerekmektedir.

Kamu Denetçiliği Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda bulunmaları da şartları arasında yer almaktadır.

Kamu Denetçiliği Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Hangi Tarihlerde ve Nasıl Yapılacak?

Kamu Denetçiliği Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvurularını

Kamu Denetçiliği Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Kamu Denetçiliği Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı A Grubu oturumlarından aldıkları ve alıma başvurdukları puanlarına göre yapılacak olan sıralamaya bakılarak en yüksek puana sahip olan dört kat aday Kamu Denetçiliği Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı sözlü mülakatlarına katılma hakkı elde edeceklerdir.

kdk logo

Kamu Denetçiliği Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı

Kamu Denetçiliği Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı yöneltmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.