kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Adalet Bakanlığı İcra Katibi İK Alım İlanı 2021

Adalet Bakanlığı tarafından 2021 yılı icra katibi alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları neler? Kaç kişi alınacak? Başvurular ne zaman? Haberimizde.

Adalet Bakanlığı’na bağlı icra dairelerinde görev yapmak üzere İcra Katibi alımı gerçekleştirilecek. Yayımlanan ilana göre Adalet Bakanlığı 2021 Yılı İcra Katibi Alımı başvuru şartları neler? Adalet Bakanlığı 2021 Yılı İcra Katibi Alımı başvuruları hangi tarihlerde gerçekleştirilecek? Adalet Bakanlığı 2021 Yılı İcra Katibi Alımı başvuruları toplam kaç kadro için kabul edilecek? Adalet Bakanlığı 2021 Yılı İcra Katibi Alımı detaylarını haberimizde inceleyebilirsiniz.

Adalet Bakanlığı 2021 Yılı İcra Katibi Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Adalet Bakanlığı 2021 Yılı İcra Katibi Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların her şeyden evvel Türk vatandaşı olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte Adalet Bakanlığı 2021 Yılı İcra Katibi Alımına başvuru yapacak olan adayların devlet memurluğu şartlarını haiz olmaları, İcra Katipliği görevlerini ifa etmelerine mani herhangi bir akıl rahatsızlıklarının bulunmaması, Adalet Bakanlığı 2021 Yılı İcra Katibi Alımının başvurularının yapılacak KPSS 2020’nin senesi dikkate alınmak kaydıyla 2020 1 Ocak itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları gerekmektedir. Kamu ilanı

Adalet Bakanlığı 2021 Yılı İcra Katibi Alımına başvuru yapacak olan adayların en az lise düzeyinde mezun durumda olmaları ve örgün öğrenim yoluyla bilgisayar dersinde başarılı sayılmış olmaları gerekmektedir. Adalet Bakanlığı 2021 Yılı İcra Katibi Alımı başvurusu yapacak olan erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda olmaları da şartları arasındadır.

Adalet Bakanlığı 2021 Yılı İcra Katibi Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Adalet Bakanlığı 2021 Yılı İcra Katibi Alımına başvuru yapacak olan adayların başvuru şartlarını taşıyor olmaları durumunda başvurularını 23 Şubat 2021 tarihinden itibaren yapmaları gerekmektedir. Adayların son başvuru yapabilecekleri tarih ise 12 Mart 2021’dir. Adaylar Adalet Bakanlığı 2021 Yılı İcra Katibi Alımı başvurularını e-Devlet üzerinden gerçekleştireceklerdir.

adalet bakanligi bina 1

Adalet Bakanlığı 2021 Yılı İcra Katibi Alımı Kaç Kişilik Olacak?

Adalet Bakanlığı 2021 Yılı İcra Katibi Alımı kapsamında Adalet Bakanlığı toplam 814 kişiyi İcra Katibi olarak istihdam edecektir.

Adalet Bakanlığı 2021 Yılı İcra Katibi Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek? Kaç Kişi Sınavına Katılabilecek?

Adalet Bakanlığı 2021 Yılı İcra Katibi Alımına başvuruda bulunan adaylar KPSS P3, KPSS P93 veya KPSS P94 puan türlerine göre sıralanacak ve mesleğe alınacak aday sayısının yirmi katı kadar aday arasında yer almaları durumunda uygulamalı sınava katılma hakkı elde edebileceklerdir. Adalet Bakanlığı 2021 Yılı İcra Katibi Alımı uygulama sınavında başarılı olan adaylardan mesleğe alınacağı ilan edilen aday sayısının üç katı kadar aday arasında yer alanlar ise Adalet Bakanlığı 2021 Yılı İcra Katibi Alımı sözlü mülakatlarına katılma hakkı kazanacaklardır.

Adalet Bakanlığı 2021 Yılı İcra Katibi Alımının tüm detaylarını görmek, başvuru ayrıntılarını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.