kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ankara Üniversitesi 315 Kişi Personel Alım İlanı 2020

Ankara üniversitesi personel alımı 2020 başvuru şartları nelerdir? 2020 Ankara Üniversitesi Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Detaylar haberimizde.

2020 Ankara Üniversitesi Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Ankara Üniversitesi Personel Alımı başvuruları ne zaman ve nasıl yapılacak? 2020 Ankara Üniversitesi Personel Alımı hangi kadrolar için kaç kişilik yapılacak? Hangi kadrolar için özel başvuru şartları var? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Ankara Üniversitesi Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Ankara Üniversitesi Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğu için belirlenmiş olan genel başvuru şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir. Bunun yanında adayların alım yapılacak unvanlara göre farklılaşan özel başvuru şartlarını taşıyor olmaları, vardiyalı çalışmaya ve hem iç hem de dış mekanda çalışmaya müsait olmaları gerekmektedir. Adayların güvenlik görevlisi alımları için özel güvenlik kartına sahip olmaları gerekmektedir. Adayların kamusal hak mahrumiyetlerinin olmaması uzun vadeli sigortalardan kaynaklanan bir aylık almıyor durumda olmaları, devlete karşı suçlardan veyahut da yüz kızartıcı suçlardan mahkum olmamış olmaları gerekmektedir.

2020 Ankara Üniversitesi Personel Alımı için belirlenmiş özel başvuru şartlarını ve kadrolara göre alımın dağılımını aşağıda ayrıca belirteceğiz.

2020 Ankara Üniversitesi Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Ankara Üniversitesi Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını İşkur sistemi üzerinden elektronik şekilde 29 Haziran 2020 tarihinden 3 Temmuz 2020 tarihine değin gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2020 Ankara Üniversitesi Personel Alımı Hangi Kadro İçin Kaç Kişilik Olacak? Hangi Kadro İçin Özel Başvuru Şartları Neler?

2020 Ankara Üniversitesi Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru yapabilecekleri kadroların dağılımı ve bu kadrolar için Üniversite tarafından belirlenmiş özel başvuru şartlarını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Unvan Adı Alım Sayısı Başvuru Özel Koşulları
Temizlik Görevlisi 96 kişi İlanın tarihi itibariyle 30 yaşlarını doldurmamış

En az ilköğretim mezunu en fazla lise mezunu

Hijyen sertifikası sahibi

Temizlik Görevlisi 2 kişi İlanın tarihi itibariyle 30 yaşlarını doldurmamış

En az ilköğretim mezunu en fazla lise mezunu

Üroflowmetre Sistemi Temizliği sertifikası sahibi

Erkek Güvenlik Görevlisi 35 kişi İlanın tarihi itibariyle 35 yaşlarını doldurmamış

En az lise mezunu

1 Ocak 2022’ye kadar geçerli özel güvenlik kimlik kartı sahibi

1 yıl güvenlik iş deneyimi sahibi

Kadın Güvenlik Görevlisi 10 kişi İlanın tarihi itibariyle 35 yaşlarını doldurmamış

En az lise mezunu

1 Ocak 2022’ye kadar geçerli özel güvenlik kimlik kartı sahibi

1 yıl güvenlik iş deneyimi sahibi

Hasta Bakım Görevlisi 172 kişi İlanın tarihi itibariyle 30 yaşlarını doldurmamış

Liselerin ilgili alanlarından mezun olmuş

TOPLAM 315 kişi

2020 Ankara Üniversitesi Personel Alımı başvuru şartlarının tamamını bir arada görmek ve diğer detayları incelemek adına İLANIN TAM METNİNE ulaşmak için Tıklayınız!

2020 Ankara Üniversitesi Personel Alımı sürecini takip etmek ve sürece dair sorularınızı yöneltmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.