kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Antalya Büyükşehir Belediyesi Personel Alım İlanı 2021 (125 Kişi)

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı için 125 kişilik personel alım ilanı yayımlandı. Detaylar haberimizde.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı için toplam 125 kişilik personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvurular hangi tarihler arasında ve ne şekilde gerçekleştirilecek? Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı hangi unvan için yapılacak? Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının tüm ayrıntıları ile ilan metnini haberimizde bulabilirsiniz.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak Türk vatandaşı olmaları şarttır. Bunun yanında Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvurmak isteyen adayların herhangi bir sebeple kamu haklarından mahrum bırakılmamış olmaları gerekmektedir. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların ceza kanunu hükümleri uyarınca yüz kızartıcı olarak belirlenen suçların bir tanesinden ya da devlete karşı suçlardan hiçbir şekilde mahkumiyet almamış olmaları, kasıtlı bir suçlarından ötürü ise bir sene ve daha uzun süreli bir mahkumiyetlerinin olmaması gerekmektedir. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların bu alım kapsamında atamalarının yapılacağı kadroların gerektirdiği görevlerini yapmalarına mani olacak seviyede bir bedensel engellerinin ya da akli bir rahatsızlıklarının olmaması lazımdır.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adaylardan erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda bulunmaları lazımdır.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru koşullarını eksiksiz olarak taşıyor olmaları durumunda başvurularını 4 Ekim 2021 tarihinden 8 Ekim 2021 tarihine kadar bizzat müracaat etmeleri gerekmektedir. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunan adaylardan başvuru genel ve özel şartlarını bir arada taşıyan adayların başvuru yaptıkları KPSS puanlarına göre yapılacak olan sıralamada mesleğe alınacak olan aday sayısının beş katı kadar yüksek puanlı aday arasında yer alanlar Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sözlü ve uygulama sınavlarına katılabileceklerdir.

antalya sahil

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Hangi Unvanlar İçin Kaç Kişilik?

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kadın ve erkek adaylar için toplam 125 kişiliktir ve alım itfaiye eri kadrosu için gerçekleştirilecektir.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların üniversitelerin itfaiyecilik ve yangın güv. ya da sivil savunma ve itfaiyecilik bölümlerinin bir tanesinden mezun durumda olmaları şarttır. Ayrıca adayların 2020 senesinde ön lisans düzeyinde gerçekleştirilen kamu personeli seçme sınavı oturumunda KPSS P93 puan türünden en az 55 puana sahip olmaları da şarttır.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının tüm detaylarını, özel başvuru şartlarını bir arada görmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sürecini takip etmek ve sorularınız için Telegram Grubumuzu ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.