kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alım İlanı 2020 (248 Kişi)

Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu 2020 yılı personel alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilana göre başvuru şartları nelerdir? Başvurular ne zaman yapılacak? Detaylar haberimizde.

A+
A-

2020 Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilana göre 2020 Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı hangi alanlardan kaç kişilik olacak? 2020 Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımına başvuru şartları neler? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu sınav başvuru ekranı üzerinden 2 Kasım 2020 ilâ 6 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştirebilecekler.

2020 Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğu genel şartlarını sağlamalarının yanında herhangi bir SGK statüsünden emekli aylığı almıyor olmaları, Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın 2020 yılı Lisans oturumunda KPSS P3 puan türünden gerekli puana sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların unvan ve alanlarına göre bazı özel şartları da taşıyor olmaları lazımdır. Bu özel şartları aşağıda tam metnini vereceğimiz ilan üzerinde detaylı bir biçimde inceleyebilirsiniz.

2020 Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı Sınavı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2020 Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımına başvuruda bulunan adaylar KPSS P3 puan türlerine göre sıralandıktan sonra herhangi bir sınava tabi tutulmaksızın istihdam edileceklerdir. Yani puanı yüksek olan adaylar, sıralamaya girmeleri durumunda doğrudan istihdam edileceklerdir.

Yalnızca restoratör olarak başvuruda bulunacak olan adayların 23 Kasım 2020 – 27 Kasım 2020 tarihleri arasında Uygulama, yöntem ve teknik, belgeleme ve hasar tespiti ile Konvervasyon Terminolojisi başlıklarında uygulama sınavları olacaktır. kamu haber

2020 Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı Hangi Statüde Gerçekleştirilecektir?

2020 Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların girebilecekleri kadrolar sözleşmeli statüde bulunmaktadır. Adaylar projeler süresince sözleşmeli olarak görevlerini ifa edeceklerdir.

ataturk dil tarih

2020 Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı Hangi Alandan Kaç Kişilik Olacak?

2020 Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı toplam 248 kişi için gerçekleştirilecek. Bu 248 kişilik kadronun 162 tanesi Arkeolog, 39 tanesi Müze Araştırmacısı, 47 tanesi ise Restoratör olarak istihdam edilecektir.

2020 Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların görev yapabilecekleri iller ve projeler İlanın tam metninde detaylı olarak verilmiştir.

2020 Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımının hangi illere ve hangi alanlara yapıldığını tüm detaylarıyla incelemek ve diğer ayrıntılara göz atmak adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Atatürk Kültür, Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alımı sürecini takip etmek ve diğer adaylarla istişare imkanı yakalamak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.