kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Personel Alım İlanı 2021

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru koşulları ve detaylar haberimizde.

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre Bağımsız Denetçilik Sınavı ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvurular ne zaman ve ne şekilde yapılacak? Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021 Personel Alımı nasıl gerçekleştirilecek? Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021 Personel Alımının detayları ve ilan metnini haberimize bulabilirsiniz.

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir? 

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların devlet memurluğu için Devlet Memurları Kanunu’nda sayılan genel şartları eksiksiz biçimde taşıyor olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte adayların ilanın tam metninde yer verilen alanlardan mezun durumda olmaları ve yine her alan için belirlenmiş olan özel başvuru koşullarını taşıyor olmaları gerekmektedir. 

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvurular Ne Zaman ve Ne Şekilde Yapılacak?

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021personel alımı başvuruda bulunmayı isteyen ve başvuru şartlarını taşıyan adayların başvurularını 12 Nisan 2021 tarihinden 16 Nisan 2021 tarihine kadar başvuru belgelerini sisteme yükleyerek Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı resmi internet sitesinde yer alan başvuru ekranı üzerinden elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021 Personel Alımının başvuru son günü itibariyle başvurular saat 18.00’da kapanacaktır. Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021 Personel Alımına şahsen ya da posta ile yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmeyecek, dikkate alınmayacaktır.

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların puanlarına göre yapılacak olan sıralamaya göre mesleklere alınacak olan aday sayısının on katı kadar uygulama sınavlarına katılma hakkı elde edeceklerdir. 

atatürk kültür dil ve tarih yüksek kurumu başkanlığı 2021 personel alımı

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021 Personel Alımı Uygulama Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021 Personel Alımı uygulama sınavları 25 Mayıs 2021 – 26 Mayıs 2021 tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilecektir.

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021 Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında toplam 5 kişi istihdam edilecektir. Bu beş kişilik toplam kadronun Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021 Personel Alımına dağılımı 2 adet Sistem ve Ağ Uzmanı, 3 adet de yazılım geliştirme uzmanı biçimindedir.

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021 Personel Alımına Hangi KPSS Puanı İle Başvuru Yapılacak?

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların 2020 ya da 2019 KPSS Lisans oturumunda almış oldukları KPSS P3 puanları ile başvuru yapmaları mümkün olacak. Ayrıca adayların Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı YDS puanlarının olması durumunda bu puan başvuru puanında %30 etkili olacak ve adaylara avantaj sağlayacak. YDS puanı olmayan adayların değerlendirmesi azami 70 KPSS puanları üzerinden yapılacak.

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021 Personel Alımının tüm ayrıntıları, özel başvuru koşulları ve başvuru evrakı detayları hakkında bilgi almak adına İLANIN TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

Atatürk Kültür Dil ve Tarih Yüksek Kurumu Başkanlığı 2021 Personel Alımı sürecini takip etmek, sorularınızı yöneltebilmek ve bilgiler alabilmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.